Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dj Dekko!

őstag

válasz NFree #7088 üzenetére

Nah, Sikerült, Belefogtam. :)
    Elpanaszkodtam a barátaimnak hogy a Quad SLi Mire képes (2db 9800Gx2). Átjöttek, így elhozták a lapot + cpu amit vásároltam intel fronton.
    nem nagy extrém dolgot vettem, csak egy ASus P5q Deluxe és egy Core2Duo Q6600 ost
    elösszőr megnéztük a haver gépében a 2 kártyát ... egy XFX 790i Ultra Lapban
    Q6600 os (felrántva alapfesszel 3ghz amin egyből meglepödtem hiszen ... 2 dolgot lött be a biostban... és NEM FAGY 3GHz... nem úgy mint az AMd... 8 éve AMD -s vagyok ez már nekem nagyon durva...)
    Jolvan, láttuk, nállam 14 - 12 Fps volt 1280x1024 VeryHigh az amd rendszerben.
    Intelben, megkerestük ugyan azt a mapot amit teszteltem nállam, annyi különbséggel hogy függöleges szinkronizáció rajta volt. meg 4x élsímítás... mert haver szerint így is jónak kellene lennie:
    Beültet a gép elé... hogy játszak és nézzem a szemeimmel (hiszen mindig az AMd re esküdtem és ő már 2 éve is leakart rolla beszélni)
    játszok... akadás (2g rammal igaz DDRIII 1600mhz voltak benne) semmi spawolás és 45 FPS... a 35 fps nem érte el a GX2 Quad Sli nem a 14 et... és 2 ugyan olyan kártya volt benne... akkor azt mondtam... hogy ezt nem HISZEM EL! :U :C :C :C :C

Új hozzászólás Aktív témák