Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Primal

    csendes tag

    válasz HUN]Repa #5342 üzenetére

    Na hellsoztok megint.
    Nos megkaptam az új csere alaplapot és amikor összeraktam gépet és bekapcsoltam elég nagy sokk ért , ugyanis ugyan azok a hibák jelentkeztek mint a régi alaplappal vagyis a CPU alapból mind a 4 magal 89-90 Celsius!!!! fok körül volt. Amikor ezt meg láttam nagyon elment a kedvem mindentől mert azt hittem végre jó lesz minden. Most 1 magal csinálom dolgokat de a cpu temp van mikor azt az 1 magot is 80 fok körülire írja.
    na most ezekből ki folyólag lenne egy kérdésem hozzátok , az egész júnisban úgy kezdődött hogy azt hittem procival lett vmi mert a gép kikapcsolt a túl magas hőmérséklet végett mert be volt állítva hogy 90c fölé megy egyből kapcsoljon ki ( ez egy Core i7 920 csak ha 90 C fölé megy akkor van gáz , ja és nem volt húzva ) ezért úgy voltam vele nem cseszetem inkább el viszem abba a boltba ahol vettem ott meg vizsgálták azt mondták alaplappal van valami és a procinak SEMMI baja, és vigyem el a boltba alaplapot ahol vettem. Ja és ezt a procit június 12 körül vittem be és június 20-án lett volna hogy 1 éve hogy vettem. 1 év gari volt rá de mikor be vittem mondták hogy le járt a garancia.
    Szóval a kérdésem az lenne hogy valóban nem a nap szám szerint kell nézni a garanciát hanem hónap szerint? Mert úgy néz ki procival is van valami nem csak az alaplappal , és nem igazán engedhetek meg megint 65 e Ft procira mert ezt a gépet is úgy vettem hogy ez volt az első ami sajátom és úgy voltam vele elöször és utoljára ennyiért veszek gépet.Meg hát akkor úgy néz ki enyhén szólva át basztak akiknél vettem a procit mert ez nagyon is hibás és most meg nem tudom mit csináljak mert lehet ezzel az 1 magal se működik majd stabilan.
    Remélem tudtok valami tanácsot adni és előre kösz. :)

Új hozzászólás Aktív témák