Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    látom eljutottunk megint egy irányba... :DDD
    Felmerült jópár hozzászólással korábban, hogy ugyanannyit várjon el egy számtech-es kereskedő egy másik kereskedőtől, amennyit őtőle is el lehet várni. (nem pont így volt megfogalmazva, de kb. ez volt a lényege) Mivel úgy érzem, hogy a saját kereteim között megteszek mindent, hogy törvényszerűen lehessen intézni a garanciát...de nem is ennek a részletei az érdekesek.
    Kb. 1-1,5 hónappal ezelött azonban belefutottam egy olyan "társaságba", akik magasról sz.tak a törvényekre (kijavítottam a hiányosságaikat - röviden: szerintük a 10 hónaps kanapé esetében már csak szavatosságról beszélhetünk, garanciáról nem, nekik nem kell azt sehol sem leírniuk és feltüntetniük, hogy napi rendszeres használatra és alvásra nem használható annak ellenére sem, hogy ággyá lehet alakítani). Természetesen a megegyezni nem tudtunk, egy darabig próbálkoztam, de amikor közölték, hogy hiába csinálok bármit, majd a pesti központ ügyvédeivel megbeszélhetem a bíróságon, akkor inkább úgy döntöttem, hogy belesz.rok az egészbe és megcsinálom magam, és akkor legalább olyan lesz, amilyennek lennie kell.

    Árak:
    a magyar fogyasztói társadalom 99,9%-a árérzékeny, nekik aztán mondhatom, hirdethetem, hogy 1 illetve 3 év helyett 5 vagy élettartam garanciát vállalunk a dolgokra, úgy ahogyan a gyártó az "előírja". Neki nem kell, mert máshol 120.- Ft-al olcsóbb az a pendrive és nem érdekli, hogy nem adnak rá 5 év garanciát, nem az a minőség, stb... Nem érdekli, hogy kb. 500.- Ft-al drágább az alaplap, de van rá 3 év gari, aztán amikor 1,5 évesen hozza be hozzánk a gépet, közöljük vele, hogy ez a lap bizony garos, csak ahol vette, ott elfelejtették közölni, hogy az alaplapra 3 év garit vállal a gyártó és a nagyker is (beazonosítható volt a nagyker). A webshop-os rendeléses boltokkal már nem is foglalkozunk. Rendszeresen megkapjuk, hogy drága, a neten van olcsóbban - aztán jönnek be, hogy nézzük már meg, hogy miért nem megy, aztán amikor közlöm, hogy mennyi lesz, kikéri magának, hiszen garos, jakérem! akkor tessék oda vinni, ahol vették - de ez már annyira nem tetszik neki, hiszen vidék-főváros távolság nem kicsi és nem is olcsó...ennyit az emberekről (tisztelet a kivételnek - :R )

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák