Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ferke72

    aktív tag

    sziasztok!
    leírnék egy mobilos tapasztalást. nem kis boltból vettek májusban egy okostelefont, múlt hónap közepéig más használta ekkor vettem meg én. Még bőven garanciális, és első napokban kibukott hogy mikrofon baja van kihangosítva működik jól másként sajnos kukás..
    irány a szervíz ahol 1-4 hetet ígértek..(már itt bukik a 15 napos "gumiszabály") elküldték. Két hét után érdeklődtem rá utána már nem igazán tudtam mivel csak mailben voltak elérhetők..
    Érdekes módon 09.15 leadott telefon 10.16án megérkezett a szervízből. Már épp azon voltam bemegyek mikor mit ad isten telefonon értesítettek kis türelem mára visszakapják. Délután be is mentem amikor is sajnos ugyanabban az állapotban szoftverezve jött vissza..ugyan ráírtak egy audio javitást aminek nyoma sincs persze, ügyintéző hölgy ennyit mondott rá régen rossz ha az látszik..ne taglaljuk..lényeg máshol is látszódni kellett volna pl gumikereten körben..
    hiba ugyanúgy megvolt, ezt utolsó mailjében megjegyezte ő akart segíteni hogy ellenőrizzük..majdnem mondtam neki miért?! pártatlan ismerőst hívtam fel aki megmondja a frankót, bugyborgott és dobozos volt mint előtte. Másnap visszavittem dobozostól, korrekt módon felajánlotta az eladó ami egyébként is kötelessége mivel egy kifutott telefon lévén cserére nem volt lehetőség én pedig nem szerettem volna beszámíttatni semmibe itt.
    Hab a tortán a tortúra végére visszautalják számlára vételárat...14!!! napon belül.. majdnem azt mondtam erre tudja mit én is viszek most telefont és 14 nap múlva majd fizetem..
    Kérdem én mai világban amikor 4!!! óra alatt át kell utalni bárhova pénzt akkor miért nem teszik meg.
    Állítólag tegnap elindították a tranzakciót, és erre a határidőre magyarázat mindenki így csinálja.. :W
    Mivel összevissza beszéltek és telefonon se tudtak sem a javítás idején sem most semmi infót adni elérhetetlenségükből fakadóan, és ezzel a határidővel kiverték a biztit nálam be fogom őket panaszolni.
    Javítsatok ki ha nincs igazam.

    Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.

Új hozzászólás Aktív témák