Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz s4tch #69381 üzenetére

    Én is vásároltam egy ilyen BT fülest, illetve egy A980BL-t is.
    Volt Vivo XE800 fülesem, ami (ha jól emlékszem darvinya kolléga írta), ennek a pár dolláros BT fülesnek a vezetékes változata. Azt nagyon szerettem (csak részletszegény volt nagyon, ezért nem hallgattam, és végül eladtam olyannak ki használja is:B)
    Nem vártam egyiktől sem sokat (főleg, hogy a telóm is, amivel tesztelni tudtam őket nem mai cucc), de számomra is az első nagyon rossz volt. Hangképre nagyon mélykiemelt cucc, hangminőségre pedig számomra hallgathatatlan, tényleg nagyon szükségmegoldásként használnám csak. Ez utóbbit betudtam a BT-nek illetve a füles olcsóságának.(vagy esetleg hibásat kaptam... nem foglalkoztam vele)
    Utána próbáltam ki az Awei fülest, ami túlzás nélkül 100x jobb hangminőséget adott és hangképre is sokkal kellemesebb volt. Semmi mélykiemelés, sőt inkább hiány... véleményem szerint teljesen megéri még az itthoni, bolti árát is.

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák