Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz dudika10 #20779 üzenetére

    Értelek, nyilván ezért ilyen bonyolult a dolog, csak ettől nem leszek beljebb :D Nameg ott van az is, hogy szubjektív a dolog. Ez nem azt jelenti, hogy a klasszisokkal rosszabb füles jobb lesz, mint a jó füles, de adott szinten/ársávban azért nem mindegy. A PX-ekkel én belenyúltam a tutiba, mert rögtön megszerettem, a HD555-öt még akkor vettem, amikor nem volt ez a nagy Superlux mánia, szóval még ott is könnyű dolgom volt, mert ajánlották. Megjegyzem, ahogy bejöttek a Superluxok, rögtön szar lett minden más, ugyanezt érzem a Xears-el és nekem ez nem tetszik.

    Most már csak kéne valaki, akinél van CX3/400 meg pár Xears, és a fülemnek elhinnék mindent :D

    veector:

    Sose volt még agybadugós úgy a fülemben, hogy láttam is volna, hogy nézek ki. Szerintem nincs se kicsi/se nagy fülem, olyan közepes lehet :D A CX 400-at ezek után meg akarom hallgatni. Nameg a Xearst is. Amikor a nagy fejest vettem, és még csak AKG kontra Sennheiser volt, akkor 3 emberből 2-nek nem tetszett a Senn hangzása. Ez a hangzás jellemző az összes fejhallgatójukra valamilyen szinten és valakinek ez vagy tetszik, vagy nem. Én speciel imádom. Aztán lehet, hogy egyszer hallok jobbat, sose lehet tudni. De ugyanez szerintem előfordulhat a füleseknél is, ezért vagyok ilyen bizonytalan a tömegekkel szemben :)

    CHIPman:

    Jól van, így is annyi már a lehetőség, ez nem oszt, nem szoroz :D Amúgy meg nem is veszek semmit, ha a PX200-am nem viszik el.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák