Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TonTomika

    aktív tag

    válasz slfln #15866 üzenetére

    Sziasztok!

    Megkaptam az infót, hogy érdeklődnek már itt nekem füles ügyében... :)
    Az eredeti felállás egy Atomic Floyd HiDef Drum lett volna, ám sok vásárlói észrevételben olvastam, hogy annyira nem jó, szerintük jobb a Bose IE, meg ahogy a képeket nézegettem eléggé kényelmesnek, jó szerkezetnek tűnik, tetszik a kialakítása. Negatív véleményt amit olvastam az kb csak annyi volt, hogy hiányolták belőle az aktív zajszűrést.

    Amit már fentebb is leírt a kolléga, az lenne számomra a fontos, max 30-ból kéne kijönnie, úgy hogy szépen szóljon és kényelmes is legyen. Leginkább utazáshoz használnám egy iPod Classic-al vagy touch-al. Lehet persze olcsóbban is, csak a legjobb megoldást szeretném választani. :)

    Műfaji eloszlás az nagyon, de nagyon vegyes...hallgatok metált (Metallica, Ossian, Tarja Turunen), rockot (AC/DC, Guns 'n Roses, Papa Roach), trance-t (ATB, Armin Van Buuren, Tiesto), (nu)jazz-t (Barabás Lőrinc, Mop Mop), egy kis pop-ot (Robbie W, Adele, Jamieroquai), lounge-t (Morcheeba), elektronikus zenéket (Moby, Röyksopp, Yonderboi, Kosheen) meg néha alter rockot (Placebo, Coldplay) illetve blues (Hobo, Deák Bill Gyula). Többet nem írok, szerintem így is sok. :)

    A kinézet meg természetesen szubjektív, de pl az a Bose kifejezetten tetszik kinézetre, az ilyen kisebb bogyós kialakításúak nem igazán. (Persze nem ez a legfontosabb szempont.)

    Unokatestvérem kint él Angliában, tőle be tudnám szerezni. Ami még fontos a kábel minősége, mert ugye ha sokat hordozgatja az ember, talán ez a legsérülékenyebb alkotóelem, na nem mintha nem vigyáznék a dolgaimra, de jobb a békesség.

    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák