Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mhorvat

    senior tag

    válasz Shufny #10998 üzenetére

    "Nem volt alkalmam még hallani CX -et, pedig már régóta érdekel, hogy én milyennek találom. A K330 -at is azért vettem, mert érdekelt, hogy hogyan viszonyul a Brainwavz M2 -höz. Azután viszont már egyáltalán nem volt kedvem egy CX -et is venni."

    Én nem szeretném a vitát folytatni, örülök, hogy kulturáltan megbeszéltétek, de ennek a mondatnak a tartalma marha nagy hülyeség, megbocsáss. Egyrészt, szidod a CX tulajokat, hogy felhype-olják a füleseiket, örülnek, mint majom a farkuknak. Ők (a legtöbben) nem használnak/használtak más fülest, főleg nem itthon beszerezhetetlen darabokat, így viszonyítási alapjuk nincs, ezért írják, hogy jó a hangja, szép a hangja. Ez mind relatív fogalom. De Te mások véleménye alapján leírod, hogy a fülesed tuti alázza a CX szériát, úgy hogy nem is hallottál egyet sem közülük, csak azt olvastad, hogy... "Margit, nóóóóóórmális?!". :U
    Azt pedig érvnek ne hozd fel, hogy AKG K330-at hallgattál, az gyengébb volt, ezért a CX-ek is gyengék, mert szintén egy butaság. A K330/K340 hangja messze elmarad a CX széria - talán kijelenthetem - bármely tagjától és nem szubjektív megítélés alapján: tompábban szól, halkabb, magas tartomány alig van, gagyi a konstrukció. Én próbáltam. Ugyanúgy, ahogy CX szériás füleseket is. És az 5-8.000 Ft-os árat hazai viszonylatban megérik, akár elhiszed, akár nem, mert 8.000 Ft-ért itthon annyi minden más sz*rt vágnak hozzád, hogy csak pislogsz.

    Egy szó, mint száz az "azt hallottam, hogy" meg "haverom állítólag" kezdetű mondatokat szerintem a jövőben mellőzzük, mert semmi értelme a fórumban elhangzottakat ismételgetni, semmi értelme egymást hülyíteni (és itt nem arra gondolok, hogy különböző oldalakról külföldi véleményeket linkelni, mert az értelmes, a tulaj talán tényleg ki is próbálta a fülest és úgy alkot véleményt).

Új hozzászólás Aktív témák