- iPhone topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
Találtam egy régi képet, jöhetnek a kritikák.
https://www.flickr.com/randras83/
-
akooos
veterán
válasz SOAD19 #38399 üzenetére
Gyönyörű ez a jószág Nem gondolom, hogy túl sok jóember menne be egy éjszakai kirámolásra, ha látják őt
Ezen felbuzdulva, elvittem sétálni ma a kutyámat. Készült videó is, fénykép is
Minden LG G2-vel készült
Videó. UHD módban készítettem, de a youtubera feltöltve 2k lett belőle. Nem nagy cucc egyébként, csak egy kis szaladgálás
Hátulról
Fejkép
Boldogság
Figyelés
Figyelés 2.Más témájú képek:
-
SOAD19
addikt
válasz akooos #38403 üzenetére
Ááá, nem az a véreb típus, igaz, megugat mindent, ami a kerítésen kívül van. De, ha jönnek idegenek, és bent vannak az udvaron, akkor már kenyérre lehet kenni. Játékos még nagyon, 3 éves körül lehet. Múltkor is találtunk a telepen egy sérült baglyot, vagyis a kutya, így figyeltek fel a kollégák a dologra. Szépen őrizte, nem bántotta. Az a bagoly is egy aranyos egy jószág volt. (egy macskabagoly volt a madárkórház egyik munkatársától, aki elvitte)
-
ilgatto
tag
Jó képek, a várnak különösen tetszik a hangulata.
A magas ISO gondolom állvány hiánya miatt kellett, viszont ahhoz képest korrekt.## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
mikesgabor
aktív tag
Ennél gyönyörűbb tájképet.
[naplemente,M6-os BMW,tele kuka(a kukás meg 4 nap múlva jön)] -
randras_83
addikt
válasz mikesgabor #38409 üzenetére
A kép alját nyugodtan levághatod úgy jobb lenne szvsz.
https://www.flickr.com/randras83/
-
mikesgabor
aktív tag
-
randras_83
addikt
-
S e t h
nagyúr
Elkaptam Hókuszpókot miközben elátkozott egy almát. Még szerencse, hogy volt nálam egy Note 4.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz mikesgabor #38415 üzenetére
Nyolcas.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
randras_83
addikt
-
hito
nagyúr
válasz randras_83 #38417 üzenetére
Lidl-ben akciós, én is vettem
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
kengyel
nagyúr
-
tekoteko
tag
ETC.... i6plus 128Gb, galaxy tab S 10.5 .
-
Gyula84
veterán
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
HardRic
addikt
-
Kasya
nagyúr
-
törölt tag
"az en fejemben is ez fordult meg, valamint Econ szavai... Rengeteg szep kepet lattunk itt (es mashol) ami nem Davidtol szarmazott."
Így van, például tőled is. Egyébként pedig tényleg igazam van, Dávidnak jó érzéke van a fotózáshoz és tudja azt is, hogy nem érdemes rossz képekkel reklámoznia a Nokiát. Sem technikai, sem kompozíciós szempontból. Ettől függetlenül persze hiába süt a nap, a nagy felbontású képek kíméletlenül megmutatják a csúnya képhibákat, de ez még mindig jobb, mintha érdektelen témáról készülne technikailag is rosszul kivitelezett fotó (mint a legtöbb esetben).
-
HardRic
addikt
-
sniperboy78
csendes tag
Sziasztok kezdő mobilfotós vagyok a segítségeteket szeretném kérni. Van egy Sony z1c mobilom milyen beállításokkal érdemes a kamerát használnom és milyen felbontással? Segítségeteket előre is köszönöm
-
balazs1022
őstag
válasz sniperboy78 #38441 üzenetére
Nehéz egyértelmű választ adni a kérdésedre. Gyakorolni, gyakorolni sokat. Minden készüléknek megvannak az erősségei gyengeségei. Ezekre magad kell rájönnöd, tapasztalati úton.
Én általában azt szoktam csinálni, hogy otthon végig próbálgatom az összes beállítást, állvánnyal és állvány nélkül egyaránt (egy témáról, azonos helyről). Nah meg persze minden fényviszonnyal. Ekkor már ki fog benned alakulni egy kép, h a leendő témát milyen beállítással örökítsd meg.
Ez kb a technikai oldala. A másik meg nézegess sok fotós képet, ezekből ihletet meríthetsz és inspirálnak. Persze ha meg van az ötlet, meg van a gép is és tudod hogy hogyan lövöd, akkor érdemes még 10 képet elkattintani az adott témáról a biztos eredmény érdekében.
Én is már nagyjából tudom, h hol kell mennyi iso-val lőjek meg egy képet h az még ne mozduljon be de ne is legyen túlzottan zajos. Vagy pl a vaku használata. De pl sokan szeretik lentebb venni az EV értékét.
Tőled függ minden.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Egy kis játék után a jól megérdemelt alvás...
iPhone 6
-
Hrabovszki
csendes tag
Ehhez mit szólnátok?
http://imagerz.com/QBVBDUtvAwMMUw1IRAVR
Nem tudom sikerült-e becsatolni... -
akooos
veterán
válasz Hrabovszki #38446 üzenetére
Mivel készült?
Amúgy ÍGY könnyebb megnézni