- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
HTC Desire
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Wa2x_
veterán
Lumia 720 tesztfotók
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Wa2x_
veterán
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Trillátor
csendes tag
Üdv!
Plíz help! Teló vásárlás előtt állok, és fontos lenne a jó kamera. S3, és társai kilőve, mert max. 50e jó magyar forintom van a bizniszre. Minden megoldás érdekel!
-
irgum
addikt
iPhone 5
-
Tuninger
addikt
válasz Trillátor #17563 üzenetére
Szerintem egy jóféle Nokia Lumia 800 használtan akkor a legjobb választás. 45-50 körül mozog, bár szokni kell hogy Windows Phone, megbízható, gyors, jó üzemidővel, jó kamerával.
Az N8 és a Galaxy S jönne még szóba, de mindkettő lassúcska ma már sajnos.
szerk: ha jobban meggondolom, lehet egy Samsung Galaxy Ace 2 a legjobb választás, gyors, és a fórumon fellelhető képek tanulsága szerint fotóban is rendben van
[ Szerkesztve ]
-
Tuninger
addikt
Igen én is hallottam, hogy jóárasították a Lumia800-at, talán ez a legjobb választás ennyiért.
-
Trillátor
csendes tag
Köszi az infót!
Én is a Lumia 800 és a Ace 2 között vacillálok. Na majd alszok rá 1-et! -
félisten
válasz djzolko #17575 üzenetére
Nagyon vergődnek meg megy a fényezés, de csak nem rakják bele a megfelelő kamerát. Szedtem már szét 808-at. A kamera egy kocka, k nagy dolog lenne átépíteni egy másik telefonba és hozzá igazítani a szoftvert tényleg. Ja boccs, ez a kocka elég nagy, nem illik bele a tepsi szériákba. Eleve vastagabb a kamera mint úgy általában egy telefon.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
djzolko
tag
válasz Kolondrum #17576 üzenetére
Én csak azt nem értem, miért vagytok ezen így kiakadva. Ezek mobiltelefonok, még ha okosak is. Lehet kapni csudajó kamerás mobilt, lehet kapni sokfélét, amik megütnek egy minimum szintet, de akinek komolyan szüksége van egy jó fényképezőre, még mindig azt mondom, vegyen fényképezőgépet. Amit általában a jobb okostelefonok tudnak, a hétköznapi életben elegendő kell, hogy legyen. Százszor beszéltünk már róla, ha valakiben túlteng a fotózhatnék, azt a 808 sem elégíti ki. Szóval tényleg nem értem.
-
-
djzolko
tag
Ha meg szarabb lenne, azon lennétek kiakadva, hogy egy 100e-s telefonban hogy lehet ilyen szar kamera.
Ez jutott most eszembe:
Találkozik a róka és a farkas az erdőben. Így szól a róka:
- Te! Verjük meg a nyulat.
- Jó, de miért? - kérdi a farkas.
- Ha sapka van rajta, azért, ha meg nincs rajta, akkor azért! - válaszol a róka.
Odamennek a nyúlhoz, és agyba-főbe verik szegényt. Másnap a róka újra rákezd:
- Te! Verjük meg a nyulat.
- De már tegnap megvertük! - válaszol a farkas.
- De ma megint verjük meg! - erősködik a róka.
- Na jó, - áll rá a farkas - de ma miért kapjon?
- Odamegyünk hozzá, és kérünk tőle cigarettát. Ha füstszűrőst ad, akkor azért, ha meg nem, akkor azért.
Odamennek a nyúlhoz: - Te nyúl, adj egy cigarettát!
- Füstszűrőst, vagy nem füstszűrőst parancsoltok? - kérdi a nyúl.
Mire a róka:
- Nézd, az anyja szentségit! Megint nincs rajta sapka. -
djzolko
tag
-
irgum
addikt
iPhone 5
-
félisten
válasz sadboy #17583 üzenetére
Piac nem ezt diktálja. Ez olyan mint amikor az IBM betette a fiókba azt az adattárolási technológiát amivel többet lehetett rögzíteni egy lemezre. Majd elővette később amikor a sok birka már letejelte az elvárást.
Ha nekem nem érdekem valami nem csinálom azt. Majd ha azzá válik abból van profitom meglépem és én leszek a legnagyobb barátod.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
djzolko
tag
válasz Kolondrum #17584 üzenetére
Lehet, hogy csak én vagyok rosszul összerakva, de tényleg nem értem, miért kéne minden telefonnak olyan kamera, mint a 808-é. Ez rétegigény, amellett, hogy manapság bármelyik jobb telefon megüti a minimumot. Persze, jó volna, de a egyik hűtő sem szar azért, mert nem melegíti meg a kaját. Szerintem.
-
djzolko
tag
válasz Kolondrum #17590 üzenetére
Nem, de talán épp ez a mai fogyasztói társadalom hátulütője, hogy mindent rátukmálnak az emberre, mindent, amire valójában szüksége sincs, csak fizessen érte, míg végül ő maga gondolja, hogy neki biza mindenre, de mindenre szüksége van. Aki fotózni akar, talál céleszközt, aki a mobilokba szerelmes, és akar vele fotózni, talán olyan, minden márkánál, ami korrekt. Szóval ez nem kőkor és modern kor kérdése.
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Olyan előkap és lő volt a dolog. Nem automata, de úgy történt. Annak a szónak sincs már igazán értelme.
Az első nem makrofotó.
1
2
3
4
5
6
7
8Reggeli séta kapcsán születtek. Vegyesen név nélkül.
(#17576) SymbianOS: Az is lehet nem tudják megcsinálni. És még a symbian lenne elavult a maga hardverével. A szoftver-hardver együtt alkot egységet szerintem.
(#17578) Azie: Szerintem 2010 végén változott az üzletpolitika. Egyre kevésbé számít az ügyfelek és vásárlók megnyerése, mind inkább az átbaszás, átverés lép a helyére, a fele sem igaz mit mondtunk dolog . Kicsit olyan ez mint a lottó. Majd a következő biztosan sikerülni fog. Hozzászoktatnak egy új ökoszisztémához és függővé tesznek akármi is van. A symbit erővel kellett lenyomni, mert volt van egy réteg akinek az kell.
(#17583) sadboy: pontosan.
(#17587) djzolko: Egy mobilos fórumon, mobilőrültek között ilyen felvetés? Na és minek Full HD kijelző, 4 magos proci a telefonáláshoz? Én még a 808-nál is el tudok képzelni jobb kamerásmobilt, mert lehetne.
A Nokiának mindegy mit alkot, mert pénzelik. Azt kapunk ami van.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #17598 üzenetére
Azért ezek között van pár jó.
A lóvé, a szamuráj (?) pl teljesen rendben. A fényviszonyokhoz képest.
(#17600) Vasinger!
Ez a lófasznyi szenzor, amit említesz nagyobb, mint ami az alsó és középkategóriás kompaktokban van.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Vasinger!
nagyúr
A részletgazdagság csak egy dolog, de hogy zaj se legyen és dinamika is van, na az a nem semmi egy ekkora lóf***nyi szenzortól. Nem nagyon fér a fejembe, hogy a többi mobilgyártó miért próbálja csak legalább megközelíteni ezt a minőséget és ha másba nem is, de a high-end cuccaikba beledobni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest