Aktív témák
-
AMD Power
titán
LH el fogja engedni Button-t.
-
t1
addikt
válasz werszomjas #35098 üzenetére
-
Jadro
veterán
Eddig rohadt jó a meccs!
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
D.Orion
veterán
Szépen csinálta, célegyenesre jobban gyorsított rá. MS meg kívülről! Ez a Merci bazigyors egyenesben. Szegény Rosberg! Milyen Merci diadal lett volna itt ma...
-
hossszú
őstag
válasz hodostamas #35097 üzenetére
Tuti nem számoltak vele.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
IreN!CuS
őstag
Szépen csinálja Sumi meg Hamilton
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
hodostamas
addikt
BBC: hallod Michael? ja nem bocs, Ted
emlékeztek még régen a nagy Ferraris taktikákra? mikor kitaláltak valamit, és a legfontosabb benne az volt, hogy Sumi az ő részét meg tudja csinálni. Kb most is hasonlót látok.
Egyenesbe mindenki verjen, de a kanyarokba muszáj mögötte tartania a népet.[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Na az öreg megint visszatért!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
mephi666
nagyúr
na, hamiltont belassítja a váltóáttétel, mint malackát a szembeszél
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
SpongyaBob
veterán
De durva, hogy nyitott szárnyal is lassabb Hami mint Sumi az egyenesben...
Csak ki ne üsse
Ez a vonat nagyon nagy...
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
kpal
nagyúr
válasz werszomjas #35098 üzenetére
úgy van Hamilaton viszlát !
-
D.Orion
veterán
MS-nek kopik a gumi rendesen. Célegyenesre a két McLaren sokkal jobban tud fordulni.
Na mit mondtam.. MS mondta is rádión, hogy kopik a gumi.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Megnézik hátha Button el tud menni mellette.
-
kukinyo
addikt
Már megint ez a Button
-
IreN!CuS
őstag
Button
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
AMD Power
titán
A 2009 VB megmutatta ,hogy más a váltó áttétele. Ennyi.
-
Motion_Blur
félisten
Mekkora eddig a futam bakker!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
D.Orion
veterán
válasz AMD Power #35120 üzenetére
Ugyanaz a váltóáttétel... Ha nem tűnt volna fel, akkor LH eléggé meglassult a fű miatt. MS-nek pedig elfogyott a gumi. LH is megelőzte volna már a következő körben, hogy ha nem erősködik ott a füves részen.
LH is vissza fog jönni box után MS elé. <Hopp mégse. Zweiten Lauf!
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Motion_Blur #35122 üzenetére
mindenki pörög.
-
kukinyo
addikt
Ez így ismét nagy csata lesz.
-
werszomjas
addikt
Namajd most Hamilton
üdv
-
SpongyaBob
veterán
Ajjj, ezek kiüték még ma egymást van egy olyan érzésem... de ne legyen igazam..
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
mennyire más az angol közvetítést hallgatni, hogy hogy nem hiányzik a két magyar szakbarbárkommentátor
jó hogy így álltak vissza box után, folytatódhat a harc
Life is too short to stay stock!
-
Motion_Blur
félisten
Mit megy a MESTER!!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
7600 GS
addikt
Schumi már megint OKTAT!! Vettel is azért brutálmódon külsőn megelőzte Alonsot (Mint Schumi Hamit)
-
IreN!CuS
őstag
Button nemsokára megfogja Alo-t csak megelőzni nem fogja tudni....
-
Wictor
őstag
Hami bának nem adok 10 percet és eldurran az agya, elszáll valahova.
Egyébként meg: "nincs végsebessége a McLarennek..."
-
SpongyaBob
veterán
Szerintem Sumi jól csinálja a második irányváltása az az ideális ív, tehát visszatér az ideális ívre, ez sztem szabályos nem?
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Sumi a kiraly!! Hamiltont oktatja!! Nagy pofajabol remelem visszavesz Hamilton
Üdv: Csabee.
-
hodostamas
addikt
úgy látszik az FIA-nak nem tetszik amit csinál, a végén bünti lesz...
szerk.: na már mind1 is..
szerk2.: egy kanyaron belül mennyivel gyorsabb a meki
na azért innen látszik nem kis feladat volt feltartani...[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Ajj, de nagyon jó egy rendező van. Fogadjunk, hogy MS megcsúszott kicsit és ezért érhette utol LH.
RB marketingosztálynak, most elég szar most, hogy Webber kiesése óta gyakorlatilag RB autó nem volt a közvetítésben.
remington2 +1 Konkrétan nyílt rádiókommunikációban közölték LH-val, hogy hol lesz neki hely hagyva?
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
Jajjajajaj, Hamilton baba nem tud előzni, nosza, üljön össze az ENSZ BT de rögvest, hogy azonnal megoldják ezt a gondot . . .
"Michael, kérlek, hagyj helyet neki a kanyarban, hogy el tudjon menni és nehogy megbüntessenek mert nem hagyod neki" ROFLCOPTER
De legalább jól megoktatta, remélem, fog még kapni némi arcfűrészt a jövőben is.
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
TOM-202
senior tag
Huhúú! A Mester mekkora formában versenyez ma. Végre idén elöször egy versenyképes autót kapott!!! Le a kalappal előtte.
-
IreN!CuS
őstag
válasz remington2 #35145 üzenetére
Szerintem nem Hamilton alkotta ezeket a dilettáns szabályokat,legyen szó bármelyikről is.....
-
D.Orion
veterán
válasz hodostamas #35148 üzenetére
Mindenki tudja, hogy a Mercedes inkább az ötödik-hatodik csapat az F1-ben, mint a negyedik. De jó volt látni ahogy a taktika+pálya+autóbeállítás+versenyző -nek köszönhetően 20+ köig láthattuk folyamatosan a Mercedes-t.
-
Motion_Blur
félisten
Nem gondoltam volna hogy Schumi ilyen szépen tud menni az élmezőnnyel és nem szakad le rögtön:
LOL - nyomorék birka mit művel??!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest