-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Hogy a bánatba lehet megtalálni valakit a fórumon akivel még sosem beszéltem privátban és nem írt blogbejegyzést sem?
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
darvinya
titán
Nemrég valakinek kellett guminyomás diag. szelep.
6500Ft/db-ért lehet venni. [link]Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ReFleXx
addikt
válasz Earl_Muttley #28650 üzenetére
annyit kifog birni ez a varta is.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
oliwire
őstag
Úgy olvasom radi8tor kolléga megoldja
Van valakinek ötlete a formátumra?
#28639 flymi
Ha úgy van, photoshoppal szépítünk rajta#28640 erdey_a
A kereskedések meglepően kipucolják az autókat, mintha új lenne#28644 David891
Nagyon szép! Használd egészséggel!#28665 Joker88
Nem számít, hogy milyen színű, korú, teljesítményű, az a lényeg, hogy szeresd, és felvállald előttünk -
A Zéé
addikt
válasz oliwire #28666 üzenetére
Motorosban sima egyszerű név-motor-város formátum van, nagyrobogósban meg ilyen autóskártya szerű van szerkesztve. Előbbi egyszerűbb, könnyen módosítható, utóbbi menőbb, de sokkal melósabb. Más topicokban nem tudom hogy megy.
Just a simple Lineman...
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok!
Van baratnomnek egy ford ka 1.3 2008 autoja. Elromlott benne a szervo cso, es elkezdte engedi az olajat. Rendeltem neki bele ujat ki is csereltem de a boltban csak egy fajta olaj volt az a "Slick 50 power steering fluid".Egyenlore ez lett bele ontve. Erdemes benne tartani? Vagy csereljem le masikra? Megtudnatok erositeni abban hogy ez bele valo olaj? Narancssargas, arany szine volt elteroen az elozotol ami pirosas.
Koszi!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
DeFranco
nagyúr
válasz molnarpeter #28671 üzenetére
anno milyenautósban csináltam ilyet, google formson be lehet adni az adatokat, az google sheetsbe (tehát kb. excel) összesít, onnan már az autóskártyát is le lehet generálni (körlevéllel) nem egy nagy kaland, anno terveztem de aztán az érdeklődésem hiányában elmaradt.
még a martini racing színeket is összeszedtem a desinghoz
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz zsolti_20 #28669 üzenetére
Tudja a Ford M2C195-A szabványt. Ha ez kell abba az autóba (valószínűleg igen), akkor maradhat.
-
oliwire
őstag
válasz DeFranco #28674 üzenetére
Nekem van affinitásom ilyeneket megcsinálni, megtanulni, ezen a vonalon szerintem jó elindulni
Vállalom a google forms elkészítését, meg a Sheet kiexportálását, a körleveles módban meg majd lehet egy kis segítséget kérek.
csak egyezzünk meg a topikban, mit is szeretnénk a kocsinkról leírni -
troll81
addikt
Mk1 focus lemez felnit mennyi vel húzzák le 100nm?80nm?
-
Drughi
addikt
Mk 2.5 kombi csomagterébe kellene nekem háló vagy valami, ami segíti a pakolást és leginkább, hogy ne guruljon szana-szét a szatyorból, amit vettem. Ki mit használ?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz zsolti_20 #28669 üzenetére
Szerintem megteszi, gondolom nem cél veteránt csinálni belőle x év múlva. Nézegesd viszont 1-2x, hogy van-e habosodás a tartályban, az utalna problémára. Gyári előírásban nem vagyok biztos, viszont ha jól keveredett, akkor használható lesz (ásványi és szintetikus szokott egymással összeveszni)
-
DeFranco
nagyúr
válasz Drughi #28685 üzenetére
nekem van bent egy sporttáska a vegyes felszerelésnek meg egy ikeás kisebb műanyag láda a folyadékoknak (ablakmosó, desztvíz, plusz pár dolog)
a vásárláshoz meg van egy erősebb összehajtható a műanyag láda, abba belefér egy nagyobb vásárlás és egyben kivehető fel is hurcolható a cucc.
-
Joker88
őstag
válasz Drughi #28685 üzenetére
én az OBI-ban vettem ilyen ún. költöztető kartondobozt . ( van kisebb is az üzletekben.. ) Nagy is, erős is,több kivétel-bevételt kibír.. Nem szatyrozok többet,kivéve hűtőtáska.. A vonókötél-poroltó-kerékcsavar-hozzá a rúd - illetve a apróságok zacsiban, bele egy kis zöldséges dobozba majd rátéve egy gumipók,hogy ki ne essenek belőle..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
beci
őstag
Sziasztok. 2016-2017 kozotti Focust nezegetek.
1,6 szivo benzinest (125le), es 1,5 ecoboost motorost (150le) .
A nyomatek a turbos felé terel, de felek tole. Ezek az evjaratos turbosok is szenvednek a tipushibaktol? Ezek meg 4 hengeresek ugye?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
oliwire
őstag
Nekem 2016-os 1.5 Ecoboost van 182 LE. Ez már nem szenved a hűtésköri típushibától, aminél a hűtővíz csőrendszere elrepedhet és a hűtés hiánya miatt beszorulhat a henger vagy elrepedhet a hengerfal. Ez az 1.6 Ecoboostnál volt jelen meg az első szériás 1.0 Ecoboostnál.
Nálam egy hónapja van az autó, 105.000 km-rel vettem, most kb 107.000 van benne. Nem tapasztaltam semmi hibát sem, az olajcserék bizonyítottan megvoltak természetesen előtte. -
gergobaby
aktív tag
Budapesten tudtok esetleg olyan helyet, ahol vallalnak fenyszoro allitast ertelmes aron? Focus MK3 bal izzoja ugy is kb. 20 meterre elem vilagit csak le, ha legmagasabbra van allitva a kapcsoloval. Mostanaban egyre tobbet jarok ejjel, es ha nem tudok refizni szembejovo/elottem levo miatt, konkretan semmit sem latok. Meg a 2007-es C-maxban is fenyevekkel jobb a vetitesi kep, pedig ugyanazokat a H7-es izzokat rakom bele.
-
troll81
addikt
Holnap megyek focus-t nézni remélem jó lesz és el tudom hozni... egy 2006 évjárat
-
Zoli-bácsi
senior tag
-
subaruwrc
félisten
Hello
már egyszer ennek a témának nekifutottam de nem jutottam sokra.
MK1-be nem létezik a hátsó kerékdobba valami olyan dobbetét ami nem tartja napokig a vizet?
mert ez a gyári szőnyeg hatású izé elég gány
kicserélném valami életképesebbre ha lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kupon kunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest