- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz #24556544 #29549 üzenetére
Alapesetben ajtónyitásra kellene kikapcsolnia, nem motorleállásnál, legalábbis nekem gyárilag így van benne
nekem tetszik, hogy ajtónyitásra kapcsol ki, és tervezem is a gps aktiválását, csak még nem vettem hozzá usb csatlakozóval ellátott obd-t, csak wifis van. A Forscant sem vettem meg még, de tervezem majd. Azt nem tudod, hogy a Forscan működik-e wifis obd-vel vagy csak usb-sel kellene nyúlni hozzá? -
bajnokpityu
félisten
uj smaxnál az van a használatiban, hogy 220Nm-re kell húzni a kerékcsavarokat. Horror, ezt már meséltem. A gondom, hogy nem tudom leszedni az ütvecsavarozóval se, most, h szerelném fel a télit.
Egyébként 22es kulcs viszi ugye? Mert már az is megfordult a fejemben. Nem vertem el a fejet, csak biztos, ami zicher.eladó topping dac
-
nagyúr
válasz bajnokpityu #29552 üzenetére
Az enyémet 21-es viszi.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
molnarpeter
nagyúr
válasz bajnokpityu #29552 üzenetére
Melyik ütvecsavarozó amúgy, levegő/akku/vezetékes?
Amúgy lazítani egy sima hajtószárra tennék egy cuki hosszú csövet, vagy rá is lehet állni (racsnis kulcs nem mindegyik szereti a nagyobb nyomatékot).[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz cappa72 #29554 üzenetére
az egyik régebbi kopott 21es jó nekem is, de az uj 21es nem megy rá..
mérve 0.7 mm a difi köztük.
ez egy böszme 230V, elektromos, asszem 800Nm. 10mp ratata után már meleg volt a csavar, aztán hagytam, mielőtt szétveri..a kia anyája jóval nagyobb szilárdságú egyébként, mint a fordé.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
veterán
válasz bajnokpityu #29556 üzenetére
Én a megmozdíthatatlan csavarokat mindig le tudtam szedni króm-molibdén fejjel a tyúkbeles Parkside-dal.
Sokkal jobban viszi át az erőt mint a krova,amit a krova meg sem mozdított azt is leszedte.
Én megpróbálnék valahonnan kölcsönkérni. -
nagyúr
válasz bajnokpityu #29556 üzenetére
a kia anyája jóval...
Majdnem felröhögtem, hogy kia' anyját kezded szidni... bocs...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
troll81
addikt
válasz diablo1984 #29563 üzenetére
Igazán most eladás előtt van sajnos , de így másképp adom oda bárki bármire is veszi meg elvileg. nekem trw is ment el gatyara.egy fékezés alatt... Normál használat mellett mennie kell nem racse autók ezek a kombik szerintem.
-
troll81
addikt
-
őstag
Múlthéten megérkeztek az Ali-s cuccaim végre és a tegnapi nap kerítettem egy kis időt is az upgrade-re Kicseréltem a tükör indexemet futó ledesre és csinosítottam az ajtókon, illetve középkonzolon, de utóbbit lehet leszedem, mert úgy tűnik, hogy kissé intenzív, de aztán az is lehet, hogy majd megbarátkozom vele és marad
Az irányjelző működését itt láthatjátok, illetve a nyitás - záráskori kék fényeffektust pedig ezen a linken.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
-
-
őstag
válasz Joker88 #29576 üzenetére
Igen, azért olyan ronda Egyébként rendeltem ilyet is, de ez nagy csalódás, nem ajánlom senkinek... Nagyon vastag és nem lehet állítani a lapátokat ha ez fel van rakva
Ja és ilyet is rendeltem, itt a méret nem stimmelt sajnos Ez az ezres a két tételért nem ver a földhöz, de legalább tudom, hogy kerülendő."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Joker88
őstag
válasz Csabex #29578 üzenetére
ez a szellőzőre rakhatós bizbasz nekem is van/volt, csak annyi volt vele a gond, hogy ha 3-as vagy 4-es fokozaton járattam a fűtést,egyszerűen levitte az áramlat a helyéről egyszer szembe is köpött igaz,az wish ( ha még megvan az oldal ) rendelés volt.. az egyetlen rendelésem onnan..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
őstag
válasz Joker88 #29580 üzenetére
Az komoly Ez Alis és ha kell neked adom Mondjuk ez elég rendesen rászorul a rácsra, szóval ezt nem fújja le, csak vastag... Abba maradtam, hogy ha mégis meg szeretném csinálni, akkor inkább veszek bontóból egy szellőztetőt és azon kísérletezek ismerőssel aki lefújja nekem, de lehet, hogy még ilyen festék spry is megteszi...
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
bajnokpityu
félisten
válasz Csabex #29568 üzenetére
Az index szuper lett, de a belsot en indiainak tuneziainak erzem.
a gyari nagyon finom, nem vakit, zavar ejjel, arrol vennek mintat.smax csopiban pikpakkcsegitettek a csavarral. 20bol 1 mar kuka, cseres. mondtak hogy max 2 ev egy szett. Pedig nyomatekkulcscsal huztam. Egy akkus gep jobban vitte,mint a sok kilos halozati. Mondjuk a bit nyilvan jobb volt, abbol veszek masikat. Most praktikeres japan van, az a kianal pikkpakk, de abbol a 21est nem huzom ra a ford csavarra..
eladó topping dac
-
őstag
válasz bajnokpityu #29582 üzenetére
Köszi A belső résznél a középkonzolon lévőt le is szedem, az ajtókban viszont meghagyom szerintem... Egyébként ezek nem fényvezetők, sima műanyag kis szar csík
Mondom ha már a Ford is műanyagot használt, akkor már csak elfér ez is"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
zsolt1225
aktív tag
Kicseréltem a noname tompítottat. Nem is volt olyan rossz fénye ahhoz képest, hogy semmi nincs az izzóra írva. Tungsram h7 megalight ultra 150% ment bele. Annyit nem dobott rajta, de azért látni, hogy picit nagyobb fénye van és fehérebb. Nem biztos, hogy 5500-at megért ez az upgrade, de ez van (legalább a fehérség miatt), a másik jó lesz tartalékba. Egyik sima fényképező módban, másik éjszakai felvétel.
Eredeti méretben: [link] [link]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz bajnokpityu #29586 üzenetére
Bár úgy lenne. Nekem eddig ami nem sima Tungsram volt elég hamar kiégett.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
flymi
addikt
válasz bajnokpityu #29589 üzenetére
Én meg pont Osramot pakoltam bele és eddig jó.
Sőt előtte a másik lámpában is bő 1 évet ment a h7 csak cseréltem ugye az egész miskulanciát fekete hátteresre, de még benne van az égő.
Előfordulhat, h maga a foglalat a ludas ha sűrűn kell cserélni./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
veterán
válasz bajnokpityu #29589 üzenetére
Nálam az Osram Xenon Look a fóka mk3ban 3/4 év.
Következőnek nem ilyet veszek az már biztos.
Vagy valami mással kísérletezem majd,vagy jövőre végre rászánom magam egy Osram LEDriving Xenarc fényszórópárra.[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz zsolt1225 #29584 üzenetére
Én most rendeltem (bár nem Fordhoz) H1 izzót, Osram Night Breaker Laser H1 +150%.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mivel lesz jobb a világításom. Most olyan érzésem van, mint ha 2 gyertya lenne elől.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Dißnäëß
nagyúr
Mit meg nem adnék egy pár ilyenért az S-Max mk1-hez.. Kukába az összes izzóval, LED fény mindenhova + LED DRL beépítve. Csini lenne. Meg egy "E" betű bele, hogy ne pampogjon a szerv.
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
flymi
addikt
válasz bajnokpityu #29591 üzenetére
Persze, csak ha havi vagy negyed éves rendszerességgel kell cserélni akk sztem másra IS kell gyanakodni.
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Hogwarts Legacy teszt
- Sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest