Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
nVIPER
senior tag
Diskeeper helyett van valami más progi ami kitakarít rendesen, mert ez nekem nagyon nem akar.
-
nVIPER
senior tag
A Diskeeper progin kívül van még más program amivel az SSD-t meg lehet tisztítani( AHCI módban)?
-
nVIPER
senior tag
Nem kell külön beállítani. Egyébként én már annyira megszerettem az ssd-t, hogy erről megy a rendszer, ezen torrentezek. Hibátlanul teszi a dolgát. Pedig napi 14-16 órát megy a torrent minimum, bár úgy látom, hogy a trim szolgáltatás nagyon nem akar működni rendesen.
-
nVIPER
senior tag
Van egy 256GB-os Samsung SSD-m. A crystalDisk szerint támogatja a Trimet. Ha felrakom a Diskeeper progit, majd leellenőriztetem az ssd-t nagyon sok optimalizálatlan részt talál. Ez miért van? Win7-van fent, a legfrisebb intel sata driver stb.
-
nVIPER
senior tag
A Samsung SSD-t akarom frissíteni. A Flashboot progival ha csinálok egy USB-boot-os pendrive-ot akkor a laptopon sikerül a boot, de ott nem tom frissíteni. A Gigabyte X58-as alaplap meg nem bootol róla. Hogyan tudok megfelelő USB-boot-os pendrive-ot csinálni? Valaki tud benne segíteni?
-
nVIPER
senior tag
Vettem egy Samsung 128 gigás ssd-t(SAMSUNG SSD PB22 JS3). Sajna nem támogatja a Trimet. Ha belassul majd idővel, van olyan progi amivel vissza tudom állítani az eredeti állapotába?
Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- További aktív témák...
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- SK Hynix HFS256GDE9X081N 256GB PC711 M.2 2280 PCIe Gen 3 X4 NVMe SSD HDS: 100/100
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.