- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blashe
aktív tag
Én nem tudom, hogy itt ki milyen játékkal játszik és hogy hogy tudja ezt élvezni egyáltalán. Olyan irányíthatatlan fos lagg tenger az egész, hogy az vmi hihetetlen. Két WL meccset kezdtem el, de mind a kettőnél angolosan távoztam a félidőben, mert konkrétan, nem hogy kapura nem lőttem, de hármat nem tudtam passzolni. Senki nem veszi észre egyébként, hogy hiába gyűjt/gyűjtünk Ronaldo-ra vagy akár Puskásra, nem lesz jobb a teljesítményünk ?! Senki ?! Semmi értelme addig amíg úgy mozognak a játékosok mint az 52-es bronz játékosok hála a szervereknek. Én nem értem, hogy ezt meddig lehet így csinálni és elfogadni a részünkről. Teljesen érthetetlen számomra.
-
Nandinagy
addikt
válasz #08094976 #6150 üzenetére
Hát nézd Idén is van pár felállás ami jó lehet.
Ott a 442,4222,4231,41212. Annyira nem kell szerintem túlgondolni ezt a taktika dolgot egyébként. A legfontosabb, hogy a 2 szélsővédőd legyen stay backen meg a középpályások.
Ha nem vagy biztos a védekezésedben nyugodtan tehetsz a szélsők támadókra is come backet.
Ez a taktika+instru hasonlók kb div2 felett számítanak igazán szerintem. Bár ahogy tapasztalom sokszor ott semMost volt egy wl meccsem a gyerek egész meccsen beszorítva de mbappe meg neymar nem tud labdát átvenni így csak 1-0 ide 14 kapuralövéssel meg 80% labdabirtoklással. Előre vágja Gomez elcsúszik ami nem baj mert Varane lépéselőnyben. Na de most jön a poén A játék nem engedett Varanera váltani. Csak azért is Gomezen hagyott aki nyilván nem éri utol Griezmannt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Digestive
veterán
Ez így van pont ahogy írtad! Pont az előbb dumáltunk Ledygyuszi kollégával. 26-28ms mellett olyan lagg és delay van mint még soha. Nem lehet embert váltani, nem lehet irányítani, cseleket nem veszi be, még az AI sem tud reagálni, mert 30 centire csorog a labda az ember lába előtt és nem mozdul érte, de ráváltani sem lehet mert nem engedi. Semmi közöd ahhoz ami a pályán történik, csak úgy részt veszel benne valamilyen szinten...
Nekem ilyenkor minden évben már 2-4 fullos ikonom szokott lenni 0!!! Forint ráköltéssel, csak kereskedésből. Na az idén már nem visz rá a lélek, h annyi időt és energiát tegyek bele ebbe a dögkútba. De be is fogom fejezni lassan az egészet, mert feldühít nagyon, h nem azt kapom amiért fizettem!
Alessandrinivel meg a kínai-brazil srácokkal elbohóckodok amíg nem pattan el az utolsó húr.
-
Nandinagy
addikt
válasz RigóZsolesz #6153 üzenetére
Értem amit mondasz De én 90%-ban jobb stickel váltok embert az meg odavált ahova akarok. Nyilván ilyen helyzetben nem azt szoktam mert a legközelebbi emberre kellene váltania. Egyszerűen csak nem volt hajlandó leváltani a hátrányban lévő emberről
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
dkaro
őstag
Most nyitottam ki a csütörtök óta gyűjtött pakkokat. 32 pakk meg 3 PP. 84es untrade Martial és ennyi. Baromira azt hittem most jönnek majd azért walkoutok...
-
Digestive
veterán
válasz Nandinagy #6155 üzenetére
"De én 90%-ban jobb stickel váltok embert az meg odavált ahova akarok"
Azt meg hogyan? Ne kamuzzál kolléga. Én nagyon jól váltok jobb stickkel, de kurvára nem oda vált sokszor ahova szeretném! Hiába vagyok benne biztos 100%-ig, h jó irányba húzom akkor sem! Van, h 3x kell javítanom és az rengeteg idő. Mire sikerül már vert helyzetben vagyok. Ha nálad ez nem jelentkezik, akkor te a felső 10.000-hez tartozol.
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Digestive #6158 üzenetére
Nem tudom. Igazából ha fluid a gameplay mindig jó helyre vált. Más kérdés, hogy mikor delay van néha a játék megállítást is csak hatodjára veszi be Akkor inkább nem minősítem az emberváltást.
Pont ez a vicc, hogy ilyenkor jól belövi az irányt ez a retek játék de mikor egyértelmű helyre passzolok akkor azért is másfelé húzza
1-2 szorosabb meccsem mindig visszanézem és ott kivülről is jól szokott kinézni Más kérdés milyen gyermeteg hibákat vétek mellé... -
Kristof_94
nagyúr
Csináltam 4-5 PL upot. Ricardo Pereira, azután Salah és Mahrez együtt. Salaht kipróbálom 8 chemen.
Amúgy nehéz jót nyitni, mert akik nekem kellenek az kb. VVD, Mane és Kante. -
Meghivott
addikt
válasz Kristof_94 #6160 üzenetére
Erre szerintem többen felszisszentek otthon...amúgy ebben a játékban szerintem csak neked nehéz jót nyitni. De ez nem a játék hibája. 😉
-
törölt tag
Ha lejátszottam a 30 wl meccset, utána nem lehet dr-t játszani? A wl előtt lejátszottam 13 dr meccset és gondoltam folytatom, de azt írja hogy csak az ratinget kapom. Vagy meg kell várni míg lemegy a wl és utána tudom folytatni?
-
Kristof_94
nagyúr
7/5 eddig a WL, tegnap nem tudtam játszani, ma meg kevés időm volt rá. Holnap remélhetőleg behúzom a gold 3-t, lehetőleg minél kevesebb szenvedés árán. PL upot egyelőre jegelem, mert nem akarom szórni a zsetont.
Szoboszlai amúgy mesterhármast ért el, hátha adnak rá egy informot.[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
Szanalom az egesz jatek. Van aanholt meg semedo a legjobb cb, pope a legjobb kapus, areolaval egyutt, olyan csapatok vernek meg h a fejemet fogom csak
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
gjoe
addikt
Ez mind így van sajnos. És ezért nem játszom WL-t.
Rivalst és friendly küldiket kedd és csütörtök között van értelme, a szerverek kb 50%-on lehetnek a hétvégi 200% helyett.
A köztes időkben az SB meccseket nyomom.
Játékmenetben horror milyen különbség van SB és Rivals/WL között.
Ha online csak fele olyan jó lenne mint offline akkor megérné drága csapatot építeni, de amúgy nem. Ezért adtam el mindenkit már két hete és csináltam egy olcsó brazil csapatot Digestive kolléga mintájára. 442 ben most ezek nagyon jók
Azért nem hiába gyűjtünk puskásra, mert kell az élmény hogy megvan és vele játszom .
Ilyen most Szoboszlai hero is. kispados, de minden meccsen becserélem. -
Nandinagy
addikt
válasz Digestive #6158 üzenetére
Köszi Mióta felhoztad ezt azóta össze-vissza váltogat a játék
Munka előtt nyomtam 4 wl-t és hát nem túl meglepő módon 4 win lett. Kicsit kezd idegesíteni, hogy mindig kezdek pénteken egy 5-6-7 winnel 1 loose mellett aztán jön a szombat délután és az egész jó statomból lesz egy 8-4 Nyilván ha korán dolgozok és előtte kicsit wlzek megint jön sorozatban 3-4 win aztán meg majd vasárnap délután ismét elbaszódikPéntek:5-1. Szombat délutánra lett 6-4. Vasárnap reggel 10-4.
Bár azt sem tudom mondani, hogy jobb a játékmenet ilyenkor mert az első meccsemen olyan speed laggok voltak amit még délután sem tapasztalok -
ThuG4LifE
senior tag
Nyertem reggel 2t, jott a kovetkezo, 82ik perc, 5-3 ide, ellenfelnek piros lap. Termeszetesen 6-5re kikaptam. Nem is ertem miert huzom fel magam ezen.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
dkaro
őstag
Már befejeztem a PL és a La Liga friendly kuldiket. Most nyomom az olasszal de ez fájdalmas. Hihetetlen bénák ezek a játékosok a másik két ligahoz képest
-
sz_abika
addikt
Isten lássa a lelkemet h évek óta PL tiszta vagyok, de hogy mégis ha untradebe most bedobta De Bruynet is, a már meglevő Kante-Jesus-Rashford-IF Digne mellé, akkor mi of ust csinalhatnek, de tényleg.
Mehet kispadra 91eskent, Lewa mellé...
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
-
RigóZsolesz
tag
IF Messi-nek vajon esni fog az ára vagy nőni? 1,1milla most. IF Rasi mellé jó lenne csatárnak Vagy meddig tarthatja ezt az árat?
-
Nandinagy
addikt
válasz RigóZsolesz #6177 üzenetére
Keddig nyitható. Utána valószínűleg emelkedni fog az ára valamennyit. Alapból nem sok értelmes alternatíva van spanyolban középső posztokra szóval amíg nem jön pár lap biztos tartani fogja az árát
-
RigóZsolesz
tag
válasz Nandinagy #6178 üzenetére
Értem köszi. jelengleg így Tudnám Record Rodrygo-t meg Messi-t beépíteni. Később Ramos helyet Varane, Fred helyett Pogba, Gold Saint helyet IF Saint lenne. (Varane-t tegnap eladtam 218k ba. Pogba, Bruno meg Gomez, Alexander Arnold akikből pénz folyna be). 950k+ van most.
-
Nandinagy
addikt
Untrade lap nem fog annyira hatni a piacra szerintem. Na meg aztán nehogy megint oyarzabal legyen
#6180RigóZsolesz
Mondjuk Roberto helyett kapásból bárki más jó lenne Az a sebesség nagyon kevés szélre Vagy kell egy Militao/Diego Carlos Ramos helyett és akkor betudsz rakni Brazil játékost is mint a romás rb.[ Szerkesztve ]
-
RigóZsolesz
tag
válasz Nandinagy #6181 üzenetére
Roberto annyira nem rossz egyébként mint amit a statja mutat. De Jesus Navas is ott van, ő már elég gyors. Annyi Roberto WL es kártyába van meg.
Rodrygo még nincs meg, de megakarom csinálni. Agilis jól forgolódó csatárt akarok Rasi mellé. Auba nem az a jól forgolódó. (Flasback Agüero se lenme rossz, bár vele már egész nehéz max chemre tenni Rodrygot. Meg hogy mindenki max chem el legyen). Brazil csatár Ronaldo jöhetne szóba, de ő nagyon drága. Cm be még egy Ronaldinho se lenme rossz (De van más elgondolás is, Flashback Agüero +IF Messi csatárba. De akkor IF Rasit elkéne adnom.) -
toxicjew
addikt
Melyik fogyatékos találta már ki, hogy Pope a nagy meta kapus? Egyre-másra jönnek a giga csapatok azt ott fityeg a kapuban. A sok hülye birka meg azt hiszi majd ő csodát tesz Barmok.
-
Kristof_94
nagyúr
Nem mostani a kép, szóval nemsoká érkeznek!
[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
Vezettem 4-1-re, majd egy váratlan pillanatban disconnect, mert magától lerakta a játékot tálcára (írta is az alt+tabozást). Nem először fordult már elő, és rohadt bosszantó. Azt hittem, hogy valamilyen más programmal (torrent, vírusírtó, cccleaner) összeakadt, ezért mostanában mindig úgy játszottam, hogy előtte mindent kilövök, de ezek szerint mégse ez a probléma forrása. Mit lehet ezzel tenni? Húzzam ki az egeret?
-
Kristof_94
nagyúr
Most találtam twitchen ezt a lányt. Elite 3 lett előző héten! Na most jogosan érezhetjük, hogy le vagyunk maradva.
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #6186 üzenetére
Megtaníthatna néhány trükkre
-
bubuska10
senior tag
válasz Kristof_94 #6186 üzenetére
Azt írja magáról, hogy stuttgarti. Ő profi, ilyen logójuk is van, meg klánba tolják. Van egy másik ázsiai beütésű lány is, ő se rossz. De a legdurvább a 12 éves holland kisfiú ANDERS VEJRGANG, akinek 180-0-s az aránya, legalábbis ezt elemezték valamelyik youtube videóban.
ProgenXL: Köszi, erre nem gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
Lehet, hogy a gold 3 sem lesz meg. 1 meccset sikerült ma nyerni, silver bohócok vertek meg többször is.
Nulla kp, gurul előttük a labda, de nem szeretnének beleérni, ellenben az ellenfélnél az AI mindent megold. Ezt valahogy be lehet állítani?
Minden a gyerek elé pattan, 3 lövés 3 gól, majd a végén húzza az időt. A támadósor világi impotencia.
Egyszóval hányadék az egész, remélem pénteken jön az update.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
toxicjew
addikt
válasz LendvaiFeri1 #6191 üzenetére
Fölösleges várnod, nem változott semmit a játék.
-
Nandinagy
addikt
Nehéz dolog ez a csapatépítés Mivel Fabregas volt a kedvenc játékosom amíg el nem ment az Arsenalból minden évben megszerzem a spec lapját ha van neki. A probléma, hogy nem tudom beépíteni a mostanit, pedig milyen brutális kp lenne Sanchessel
Kár, hogy trentet meg Robertsont idén 0 lapnak csinálták meg. Biztos tavaly nem voltak elég jók[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
Végre nyithattam a pakkokat (kiürült a duplicate szekció).
Volt 46 pakk, amiben volt kb 10db ilyen 1-2 lapot adot rare pakk.
Untrade nyitás: Skriniar + Busquets + Kasper Schmeichel + 2db IF discard player aki értelmes.
Eladhatókból: Navas, L.Suarez, F.Mendy.Kb. 120k + a többi eladható Rare gold player.
J.Albaval meg vagyok elégedve, ezért megy piacra F.Mendy (gyanítom lesz vmi speckó lapja, ez meg majd olcsóbb lesz karikor). -
Zimmi91
addikt
Remélem Cavani kap IF-et 2 gól 1 gólpasszra , ja várj nincs is a játékban, köszi EA
" Just remember Manchester is RED! "
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest