- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Az ilyen suttyók miatt kell kisatîrozni a zsetont. A másodiknàl elfelejtettem, de úgy voltam vele csak nem kötnek bele. Hát tévedtem. Téged miért zavar, ha én veszek pontot és nyitok pakkokat? Van közöd hozzá? A te pénztàrcàd bànja? Nem . Akkor meg mi a faxt kóstolgatsz ?
A WOT topicban is vannak suttyók akik a másik aranyàval vannak kiakadva, ott is mindig satírozni kellett, mert sok suttyó egyből beleàllt az emberbe, mintha bármi köze lenne hozzá bárkinek, hogy mire költöm a pénzt, ami én keresek meg munkàval. Nem apuci és anyuci adja, én gürizek meg érte. Nem nem találom fel magam ,csak mivel biztos vannak itt nagyobb szakik (én a FIFA 20-szal kezdtem) , azért kértem tanácsot a gyakorlottabbaktól, hogy min lehet még alakítani.A témàhoz:
A legtöbb játékos trade-elhető, talán Varane aki untrade, de sztem ő jó helyen van ott ahol van.
Köszönöm annak aki tanácsot adott, majd akkor àtgondolom a csapatot. Aki meg inkább a coin-omat lesi az inkább törődjön a saját dolgával ahelyett, hogy a másikat kóstolgatja , mert épp költött erre a szarra![ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
thebigK
addikt
válasz mcwolf79 #5052 üzenetére
Eddig se volt senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki, miért, mennyi fifa pontot vesz, ezután sem lesz (megjegyzem tavaly jóval nagyobb tételek voltak néhány embernél, mégsem dőlt össze a világ).
A védelmed OK, ha maradsz a ligánál. bár Ramosra menjen shadow. Akivel érdemes még szemezni, az csatárba IF Joao Felix, mondjuk nem olcsó. A középpályát meg ajánlott a javasolt emberekkel frissíteni, megéri[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Kristof_94
nagyúr
Na, tessék abbahagyni a vitát!
Majdnem 2 hónap alatt simán össze lehet hozni egy ilyen csapatot, ezen felesleges kiakadni. -
Stylerr
addikt
válasz mcwolf79 #5052 üzenetére
Ne vedd figyelembe amit ír. Eleve írta a hétvégén, hogy mennyire nem tud játszani. 8wint szedett össze WL-ben talán, ráadásul úgy, hogy ő még bétában is játszott. Gondolom emiatt frusztrált szegénykém. Nem azt kell nézni, hogy mit mondanak, hanem azt, hogy ki mondja.
Csapathoz: 2 Cm az legyen szerintem Valverde és De Jong, Benzema meg mehet fel Suarez helyett.
Jól tetted,hogy küldted a csapatod! Hajrá![ Szerkesztve ]
-
dkaro
őstag
Szerintem se fér bele ez a stílus, legyünk már kicsit kedvesebbek egymással még ha a FIFA-ról is van szó, de majd Kristóf is Feri eldönti.
-
Zimmi91
addikt
válasz mcwolf79 #5042 üzenetére
Parejo Suarez kuka, ha megakarod tartani Benzemát akkor mehet fel STbe és De Jong + IF Valverde/IF Llorente mehet CDMnek.
Ne törődj vele ki mit mond, ha akarsz venni pontot veszel, másnak nem illik a pénztárcájába túrkálni, de Guba szeret kötözködni, meg, hogy neki senki se válaszol stbNandira meg K.Jra ne hallgass nekik van itt a legnagyobb pack luckjuk, aztán úgy könnyű!!!4
Nem tudom miről beszélsz és fixen kamu!!!!!4
[ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
-
Mrguba
őstag
válasz Stylerr #5056 üzenetére
A te velemened a lenyeges
Nem vagyok frusztralt.
Se olyan uberjatekos mint itt sokan..
8 gyozelem 8...eleg nem az eletem mulik rajta mint par embernek itt.
Hu beta...el is felejtettem...
JA tenyleg..mert az meg ehez a foshalmazhoz kepest jatszhato volt es semmi koze a mstaninak a betahoz
De kinyalhatod a fifapontos segget nyugodtan
Jo ejt mokuska -
Mrguba
őstag
válasz Zimmi91 #5059 üzenetére
Nem kotoszkodni szeretek....
Csak hulyen jott le h van coin van pont es nem tudok vele mit csinalni?
AKkor minek jatszok?
Pl csapatom van...sajna idei nyitasok se kedveznek de lefosom.
Aguero a legnagyobb meg Werner..Utrade mindketto sajna...
Valaszolni meg nem kell..
MEgvan a KRÉM akik nyalogatjak egymast amr leirtam regebben is.
TISZTELET a kivetelnek...
Olvasom minden hozzaszolast es rejtozkodok eloletek[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
Nem értem miért zavar ha kérdez... Igazából te is kérdeztél már orbitális nagy hülyeségeket mikor 2 hsz-el a kérdésed felett volt a válasz.
Azért van a fórum, hogy egymásnak segítsünk. Lényegtelen, hogy ki milyen szinten van vagy költ-e a játékra vagy nem.
Attól, hogy valakinek jó védelme van még kérhet segítséget. Nekem is 4 millás csapatom van de attól szívesen veszem a segítséget mindenkitől . -
Mrguba
őstag
válasz Kristof_94 #5067 üzenetére
Ok...a suttyo nem serto gondolom?
Jo hat nem mindenki egyforma tudom...
Sorry -
Zimmi91
addikt
Esett 1-2 nagyobb untrade játékos aki már nyilván megvolt és kiakarok rakni egy sbct. Anderson vagy Atal?! Porto továbbmegy ott egyet fejlődik, Atalék szerintem nem mennek tovább, ezzel el is dölt?! Valaki kitette esetleg mindkettőt és egy kis vélemény?!
" Just remember Manchester is RED! "
-
LendvaiFeri1
addikt
Most offoljuk a témát! Köszi!
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Digestive
veterán
válasz LendvaiFeri1 #5074 üzenetére
+1
De amit Mrguba kolléga megütött stílust az nem járja.
Egyrészt tényleg ovsmány dolog más zsebében turkálni. Másrészt meg azért, mert valaki dúskál a pénzben abból következik, h forgatni is tudja?? Akkor miből élnének meg a pénzügyi tanácsadók?? Ennek a csoportnak pont az a lényege, h megbeszéljük a lapokat, taktikát, stb.
A drága csapatoktól bekapott istenes verések okozta lelki törést nem itt kellene levezetni egy másik kollégán akinek nem nullás a zöld pont egyenlege...!
[ Szerkesztve ]
-
-
Galat74
csendes tag
Az egyforma jó helyen volt, mert ha az egyenlő szóval helyettesítjük, így hangzott volna: nem mindenki egyenlő. Bár ennél a játéknál, lehet, hogy helyénvaló.
-
Galat74
csendes tag
A bannolásokra visszatérve: egy hónapja szórakozok a silver játékosokkal. Elit ligák és másodosztály. Az utóbbi wl-re sikerült CR-t és Brúnót beszerezni. Egy otw Sane eladása segített a beszerzésben. Eddig kétszer kellett megforgatnom a csacsit, hogy nem vagyok robot.
-
v-man
őstag
[link]
Ilyennek tippelik Hero Szoboszlait
Varanet meg jó lenne kipickelni...[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
bubuska10
senior tag
Minden meccsen kikapok legalább 13-0-ra. Teljesen mindegy a taktika. Kínomban már kipróbáltam a drop back 2-t, +7 játékos stay backen stb. Gyerek a legutolsó (friendly!) meccsen ha ötvenszer nem csinálta meg az elasticot a saját tizenhatosomon belül, akkor egyszer se. Hol lehet találni normális ellenfelet, aki 14-1-nél nem jön rám mintha az élete múlna rajta hogy rúgjon még egy 15.-et is? Nagyon frusztrál, ennyire csak nem lehetek béna, hogy mindenki össze-vissza ver. Szórakozásra vágynék.
-
eM'82
addikt
PS4 - Div3 Rivals. Srác megy 2-0ra, de Leno kivédi a szememet, semmi sem megy be. Érik a gól, nagyon érik... Egyszercsak elkezdi szép lassan kivinni a bogyót a pályáról, mondom némár hogy kilép... De! Kilépett és nekem beírta vereségnek. Ezt mégis hogy???
Előtte 2-2nél csinálta ugyanezt egy másik gyerek... Bár akkor nem vont le semmit, az is bosszantó volt.Nem tudom miért kell ekkora trógernek lenni, ha már egyszer fifára adja az ember a fejét. Csalni? Amikor eleve az EA elcsalja a meccseket?
A mai SBCből jött egy RTTF Bruno Peres. Olasz melóhoz jó lesz
-
Kristof_94
nagyúr
Vannak érdekes dolgok, az ember azt hiszi már látott mindent, de mindig van min meglepődni!
Nekem a WL-ben volt egy török ellenfél, vezetek magabiztosan 2-1-re ha jól emlékszem, majd szabadrúgáshoz jutok és tisztán láthatóan védi a kapus. Mondom szuper, jöhet a szöglet, erre kirúgás lett belőle.
Mondanom sem kell, hogy onnantól kezdve esélyem nem volt a meccsen, kapott tizit, visszapattanó labdát, stb.
Értem én, hogy tolni kell őket, de legalább ne ennyire feltűnően... Szép új világ. -
barcabome
aktív tag
Nekem 433(2)-ben La Liga csapatban Hunter Coutinho nagyon bejött bal oldali CM-ben. Finesse shottal mindent IS belő! Még RTTF Portu-ra hajtok, a sima lapja is nagyon bejön! Tegnap meglett RTTF Koundé, még nem próbáltam, remélem jó lap, mert akkor vissza tudom rakni RB-be Rule Mukielét.
IF Felix is egy állat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest