- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
-
gjoe
addikt
Div6 rank3
Untrade varane season csomagbol
Trade hazard carvajal
Most azt akarja üzenni hogy epitsek real Madridot
Meg tegnap courtoise jött[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Pick: Romagnoli és Costil, a rating szempontjából nem olyan rossz. Ha lesz majd first owner objective, jó szolgálatot fognak tenni.
-
Nandinagy
addikt
Nem tudom mi volt a patchben de olyan szinten próbálják kinyírni a cselezést, hogy kezd fájni. Nem értem minek minden létező cselt butítani amihez kell egy minimális játéktudás.
Illetve a játékosaim staminája lassan a 70. percre pirosban van úgy, hogy alig használom a team presst és akkor is csak 2-3 másodpercre. Nyilván az ellenfél tolja de eddig ez nem velem baszott ki velem ilyen téren..
FIFA 19 magasságokban jár az ai védekezés. Tegnap leikszeltem egy sráccal aki egyszer sem váltott a védőire hanem végig Saneval védekezett meg szaladt mindenki után...
Pick : Raphinha+Neuhaus
Pack:ucl Henderson volt az egyetlen aki ér valamit. -
mcwolf79
veterán
Hát a FIFA nextgenről:
- valamivel talán élesebb textúràk
- van füst a nézőtéren
- lehet már jobban kihasználja a játék az SSD-t , mert mintha gyorsabban töltene be a játék.
Ennyi.+ ja , és a menüben most már dőlt a betűk stílusa , gondolom hogy új hatást keltsen
Azt tudja valaki , hogy SX-en fent kell hagyni a régebbi verziót is? Már csak abból gondolom ,mert a régi játék mérete 43 GB, az SX verzió pedig 35 GB.
Kipróbáltam, le lehet törölni a régi verziót. Ez a méretet tekintve érdekes .[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Messiből van ST verzió? Mert a transfer list-ben ST Messi-t látok. Mert ahogy néztem a normál jobb középpályás posztról nem lehet sehogy sem àtalakìtani csatàrra.
-
mcwolf79
veterán
Tyűha eddig is csinált érdekes dolgokat a labda , de most a patch után az EA-nàl megint újra értelmezték a fizikàt
-
Kristof_94
nagyúr
Végül a 65k zsetont vettem ki a rivalsban. Csináltam pár 82+ sbc-t, walkout, portugál, Bruno. Duplicate untrade volt, így bele ment az Alessandrini SBC-be. Majd az MM-ből szintén ő jött, de megint elhittem, hogy CR. Viszont így is örülök, mert volt mellette egy Robertson is, ketten jó pénzt érnek. Mondjuk holnap tuti kap totgs lapot a portugál, nem véletlen jött ma 2x.
Érdemes most eladni? -
dkaro
őstag
Aki ps5-ön frissítette a játékot, nézzen rá a storage-ra mert nekem nem törölte le a ps4 verziót, szóval azt kézzel kell vagy foglalja majd a 45GB-ot az ssdn.
-
Woodslave
félisten
válasz sz_abika #6466 üzenetére
ja így gondoltam én is. Igazából a korábbi kérdésem is erre irányult volna milyen a nextgenen a meccsmaking vajon a nyilvánvalóan kisebb játékosbázis miatt. (csak kiváncsiság mert ps5-öm nincs, ps4-en meg fifa nincs )
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
mcwolf79
veterán
válasz toxicjew #6463 üzenetére
Sztem nyugodtan le lehet törölni. Én Xbox SX-en játszok, de még nem kellett várnom ellenfélre div6-ban , pedig ugyebár Xbox -on jóval kevesebb a játékos. PS5-ön sem lesz probléma a játékosok számával sztem .
Amúgy ja, a csicska EA nem tudom miért nem engedi össze a konzolosokat ?!? PC-s cheater-rel nem kellene , de mindenkinek jó lenne. ,ha konzolos tudna konzolos ellen játszani.[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz mcwolf79 #6469 üzenetére
Az lehet, hogy boxon kevesebb a játékos de boxból jóval nagyobb készlet van mint PS-ből Csak azt nézve, hogy MO-ra 1000-2000 darab jött PS5-ből nem tudni milyen hatással lesz a matchmakingre Aztán meg kiderül, hogy közösen játszik mindenki csak az ea ezt sem kommunikálja
-
Nandinagy
addikt
-
Aguinaga
őstag
A múltkori BF crash után a fenti csapatpt raktam össze. Sajnos egyáltalán nem érzem az előrelépést a Pope-Telles-Ake-Tomori-Semedo-Son-Partey-Lucas-Jesus-Talisca kezdőhöz képest, konkrétan mintha azóta (ugyanolyan ping mellett) sokkal nehezebben reagálna mindenki Kante érzésre NDombele szintjén mozog.
Persze Div6 meg minden, de azért ennyire nem voltam béna a régi kerettel, mont ezzel...PSN: OldSlowhand74
-
Kristof_94
nagyúr
válasz thebigK #6475 üzenetére
VVD még mindig a legjobb, hiába nem "meta" a pace miatt. Egy shadow elég rá és mehet a menet.
Közben a 2,2 milliót is elértem, már volt kint Puskás annyiért, de még várok vele. Egy ideje figyelgetem az árakat és volt már 2,1 alatt is.
Meg aztán ki tudja, hogy nem-e dobja be az EA egy sbc-ben vagy swapban. Bár amilyen sbc-ket eddig kaptunk... -
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #6479 üzenetére
Május 24. Kristóf: Szerintetek moments Puskás ára lentebb fog menni 2 millióról júliusig? Már kezdem unni a gold Paulinhot és akkor inkább vennék egy if-t 11k-ba
Jobb lenne ha túlesnél rajta aztán elégedetlenül eladnád bukóval a szar weak foot miatt mint minden normális Magyar#6478Aguinaga
Kante a legfeleslegesebb lap szerintem idén. Oké, hogy nem egy rossz lap de nem jobb semmivel mint mondjuk Pogba, hogy majdnem kétszer drágább legyen.Egyébként az új patchben mókoltak valamit a lövésekkel is? Csak mert Mbappe meg Mane 3 meccs alatt kb. 5ször lőtt mellé a hosszúra. Nyilván Vardy bebassza csak kérdem...
-
mcwolf79
veterán
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #6482 üzenetére
Szerinted meddig még? Ez, hogy nem számít a wf csak kicsit ferdítés. Mindenki arra emlékszik, hogy Inaki belövi egyszer ballal nem arra, hogy kihagyja 4-szer.
Nekem Depay 3 wfel ballal használhatatlan. Mbappe is 4*al akkor jó mikor olyan kedve van épp Az ea majd gondol egyet azt alávág ennek is.
Puskásom max akkor lesz ha sbc lesz vagy ha megtudom venni a moments lapját de rágörcsölni biztos nem fogok így#6483mcwolf79
Az a vicc, hogy ilyenkor mindegy. Nekem is volt ilyen pedig nálam egy piros meg egy sötétkék mez van beállítva még is mindkettő fehér volt Az volt a szerencse, hogy valami vak ellen játszottam és 2-0-nál kilépett.[ Szerkesztve ]
-
zolesz78
csendes tag
Azért én megnéztem volna azt a pillanatot, amikor az Electronic Arts-nál az utolsó teszt meccs után elégedetten, mosolyogva hátradőlnek és mondják, hogy milyen jó kis játékot hoztunk össze megint!
Lehet, hogy velem van a hiba, de néha a sima passzok sem olyanok amilyennek lenniük kéne. Erősen nyomom, épp, hogy elpasszolja, ha rövidet, akkor meg a messzebb állóhoz passzolja. Volt már olyan, hogy pont az ellentétes irányba ment a labda, mint ahogy a kar állt. Nem is értem minek van vagy 5 fajta passz, meg 5 fajta lövés, amikor a klasszikus sima passz sem tökéletes.
Viszont néztem az Újpest-Paks meccset a tv-ben. A bejátszott szurkolói hangok pont olyanok voltakt mint az első a Fifa játokokban! -
balazs025
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, amire úgy nézem nem igazán van megoldás, de hátha ti tudtok valamit.
Ismerősöm elakarta kezdeni az ultimate teamet, az unokatestvére segítkezett csak azzal a bökkenővel, hogy az ő által használt ea accounttal (amihez a saját xbox profilja van rendelve) kapcsolta össze az ismerősöm xbox profilját. Így nem igazán tudja használi vagy legalábbis a mobilos alkalmazást nem és az megoldható e valahogy, hogy az ea accountban megvonni az egyik xbox profil jogosultságát és hozzá kapcsolni egy másik ea accounthoz?
Hosszúra sikerült, de remélem érhtő a pobléma.
Előre is köszi a segítséget.
Ui.: Ha lehet szájbarágosan leírva az esetleges megoldást, mert én se vagyok otthon benne, de próbálom nekik valahogy helyrehozni. -
Sasa22
tag
válasz Nandinagy #6484 üzenetére
Nem szokàsom vitàba keveredni, viszont elèg erősnek èrzem azt,hogy konkrètan lehülyèzed azokat a magyarokat akik Puskàst hasznàlnak, csak amièrt te inkàbb Neymart ès Mbappèt hasznàlsz a meta miatt, nem azt jelenti, hogy mi vagyunk az idiòtàk amièrt egy olyan ikonnal probàljuk èlvezni ezt a foshalmazt, akinek gyerekkènt a törtènetein felnőttünk, illetve aki a legnagyobb magyar fottbalistànak szàmít azóta is.
Lehetne 2* WFje is, akkor is Őt hasznàlnàm, mert èlmèny vele jàtszani.Nem mellesleg neki 3*a WF, ès bàtran el merem lőni jobbal, miközben Messinek rà kell forgatnom a bal làbàra, hogy bemenjen..
157 meccs
215 gol
209 gòlpassz.
Először pròbàljàtok ki, aztàn lehet minősíteni -
Digestive
veterán
Ez csak nézőpont kérdése... Hiszen, ha egy 3wf lap ront lövést mondjuk ziccerben a 3 wf-al, akkor onnantól már ott motoszkál ez a fejemben és feleslegesen veszi el a figyelmem, energiám az eseményektől. Pláne ha valaki eredményt akar elérni és magasabb szinten játszik. Na oda kell az, h meg se forduljon az ember fejében ilyen, h WF. Szép mutatók amit írtál, de azon a 150 meccsen egy Eusebio lehet 300 gólt és 300 gólpasszt termelt volna.
Persze ha az amit leírtam nem zavarja a felhasználót és nem maximalista egy lappal szemben, akkor érthető, h érzelmi alapon Puskást használ. Egyébként semmi sem indokolja ezt egy Dalglishal vagy akár egy Nedveddel, DP-vel szemben sem. Ahol megvan az 5wf és súlyos 100ezrekkel olcsóbbak.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
MM pakkokbol board se, 200 Gólos rivals milestone ultimate pakkból meg pjanic & lucas moura
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Nandinagy
addikt
Nem tudom hol látod a mondandómban azt, hogy bárkit is lehülyézek. Az a baj, hogy mindenki olyan kurva nagy elvásárokkal várja Puskást a csapatba aztán meg csalódás lesz. Akárkit ismerek és megvolt neki kipróbálta 1-2 wlen utána meg eladta és nem azért mert annyira fosott, hogy beesik az ára.
Ugyanezen okból nem akarok Henryt sem venni max sbcből kirakni. Tavaly megvettem a moments Henryt aztán 50 meccs után ment is. Nem tudom elviselni, hogy egy bálványozott focista egy darab szar a pályán. Szidni meg nincs szivem mert túlságosan szeretem.
Attól függetlenül ha lesz Puskás vagy Henry sbc én leszek az első aki majd kirakja őket.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
De qrva jó . 2-1-re vezet , félidőben kilép és nekem vesztett meccsként könyveli el. Jó ez a rendszer
Pedig sztem ment volna a fordítás .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest