- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Bár nem írja a pötch, de én eddig 160rank pontot buktam ma, 4-5 valamint 6 gólokat kapva.
VVD teljesen nulla, de a bírókhoz tutira nyúltak, mert már két pirosat is beszedtem. A tizenegyes fújás továbbra is random, de az a biztos hogy ellenem fújják, Joe Gomez szabadon tehet bárkit.
PSN: xszabikax
-
Aguinaga
őstag
Tegnap kifarmoltam a holland ligás 3 arcot, elsőnek Gravenberch lett meg, hát, elég fasza kis CM, ráadásul szinte minden szögletnél veszélyes, volt olyan meccsem, hogy két gólt fejelt szögletből.. A védőt is kipróbáltam 1-2 meccsre, elég patent volt, a 10 győzelem volt nekem a legnehezebb, kb. 17 meccs kellett hozzá.
A delay az katasztrófa volt, Jürgenke többször elhitte, hogy mekkora király, miközben én háromszor nyomtam a passzgombot egy passzért, a kapásra beívelt labdát meg lövés helyett eltogyogta a csatár.... vicc volt a gameplay este 11 után is.PSN: OldSlowhand74
-
dkaro
őstag
Nálam Lag van de nagyon. Nem tudtam tizinel embert váltani mert nem érzékeli folyamatos lenyomasnak az R2t. Ha lőssz egyet akkor szaggatva repül a labda. Sejtettem hogy lesz vmi mert a webapp is lassú volt durván
-
Kristof_94
nagyúr
Na, holnap jön a Freeze promo, napi 1 játékos és 1 puzzle sbc. Illetve kezdődik az icon swap is.
Ja meg persze lesz egy, Freeze promo csapat is.[ Szerkesztve ]
-
dkaro
őstag
válasz Kristof_94 #6907 üzenetére
Nah akkor hnap nyitom ki a 35 pakkomat
-
Digestive
veterán
válasz Kristof_94 #6907 üzenetére
Forrás?
-
v-man
őstag
Sárga portu panic sell kivi vagyok mennyire megy le 😀
Eddig 140ert láttam legolcsóbbanXO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Digestive
veterán
válasz LendvaiFeri1 #6914 üzenetére
Na akkor mondom, h mi lesz...
A Futmass eddig az év legbarátibb promoja volt. Aprópénzért kaptunk egész jó kis lapokat és naponta fillérekből kirakható sbcket, eladható csomagokkal. Na az idén betolnak valami csillámpóni csapatot, h nyissunk pontból. A napi sbck eladhatatlanok lesznek, a player sbck meg túlárazottak.
-
v-man
őstag
114, 92. percben lőttek egy gólt, most hirtelen visszaugrott egy tizest még van 3 perc
szerk. ÉS a Rijeka továbbviszi őket Portu ára újra 200
[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Kristof_94
nagyúr
Lw-be szerintetek Deulofeu helyett legyen más? Pl. sima Son vagy otw Jota? A spanyolnál problémás a link.
-
dkaro
őstag
válasz Kristof_94 #6919 üzenetére
Rashford?
-
thebigK
addikt
válasz Kristof_94 #6919 üzenetére
Mane
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Kristof_94
nagyúr
Azt elfelejtettem, hogy az csak kiinduló, a játékban lcam. Még próbálkozom.
-
Digestive
veterán
A patch után játszottam 3 meccset. Ezalatt volt 5 olyan szituáció amikor az egyik védőm leütközte a másikat. Totális káosz folyamatosan a védelemben. Össze-vissza futkároznak, semennyire sem élnek együtt a támadással. Itt egy példa Mendy mi az anyjáért kezdett befele rohanni amikor az embere a szélen viszi a labdát??? Ha ez nem lenne elég akkor pont telibe verte az irányított CB-met! Na ilyenből volt 5, de akkor mindkét emberem el is esett az ütközéstől.
Grat EA, újra ráfostál a szarkupacra.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz marcess #6924 üzenetére
Remélem lesz valami jobb ikon, aki nem is túl sok tokenbe kerül. Egy jó kis CB vagy kp nem lenne rossz. Pl. Blanc bármelyik változata, Cannavaro, bár ők tuti sok tokenbe kerülnének. De mondjuk egy Vidic könnyebb lenne.
Mondjuk ha tényleg csak 6 ikon lesz, akkor az elég vérszegény. -
eM'82
addikt
válasz Kristof_94 #6925 üzenetére
Ha már dec közepén indul akkor illene használható ikonokat kapjunk, de tuti a középszart tolják ide.
Egy Dalglishra beneveznék, többi nem kell, ha nem férnek már most se a kezdőbe. Padra nem grindolnék (ok, kivétel Puskás).
Holnap kiderül. -
Kristof_94
nagyúr
Majd látjuk mik lesznek ezek, ne éljük bele magunkat!
-
gjoe
addikt
akkor ma kezdjek el bevásárolni nagy ratinges lapokból?
-
dkaro
őstag
Ikon swapoknal csak egyre lehet összeszedni a tokent vagy akár az összesre is türelemmel?
-
thebigK
addikt
Anno ugy volt, hogy volt talan 24 megszerezheto token (2 reszletben asszem), es minel jobb volt az ikon, annal tobb tokenbe kerult. Tehat kiszedhettel egy TOP ikont, vagy esetleg 2 gyengebbet, amennyire a tokenekbol futotta
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Digestive
veterán
Véres verítékkel és sok Xanaxal.
Amúgy megadott paraméterek alapján összeállított csapattal kell valószínűleg bizonyos célokat teljesíteni.
Pl: minimum 5 szaudi ligás norvég ézüst legyen a kezdő 11ben és rúgj 10 gólt 16oson kívülről gyengébbik lábbal, olyan CM-el akinek 2es a WF-ja.
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
válasz Digestive #6936 üzenetére
Viccet félre téve én nagyon remélem, hogy a swapot is berakják Friendlybe. Jó lenne ha maradnának a liga lapok feltételei... 75ös csapat rating, semmi bronz és max 3 ezüst. Hányingerem volt, h a Rivalsban kellett nyomni és mindenki hozta be sípszó után az R9, Eusebio, Pele hármast.
-
dkaro
őstag
Ha friendlys lesz akkor érdemes kiszedni a loan ikonokat mert olcsóak és hasznosak lehetnek. Én gyorsan ki is szedtem őket.
-
Digestive
veterán
Az olasz liga sbc most került be, vagy csak nem figyeltem eddig? Szinte az összes pack untade amit ad.
-
eM'82
addikt
válasz Digestive #6937 üzenetére
Most is volt hogy Mbappé + IF Yedder ugrott be segítségnek padról. De ja, örülnék ha maradna Friendlyben. Igaz nem Div3ban, mert itt szopatósabb nekem, jön a derank. :)
A Liga SBCket miért herélték ki idénre nem értem. Ez a sok untradeable pakk. Fax kivan velük. És hogy discardolni kell őket, vagy újra SBCbe tolni. Vicc.
Arra nagyon kíváncsi leszek kik lesznek swapban.
Meg jó lenne tudni hogy Mbappé+ Neymar ára mikor esik be jobban.
[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
Record breaker Falcao létszámfelettivé vált az olaszos csapatomba (Dybala, UCL Team of The Tournament Immobile, Lukaku), viszont untradeable. Tök jó lenne eladni mert ilyen 80-100k coinért megy, annyit 2 hét játék alatt nem szoktam összeszedni. Mit tudnék vele kezdeni? Nincs ilyen hogy 10 meccset letol kezdőként oszt eladhatóvá válik?
-
v-man
őstag
-
Nandinagy
addikt
Mi a faszomat csináltak ezzel a játékkal?
Eddig volt delay de tegnap óta konkrétan minden meccsem végig lagg. Visszasírom a múltheti gameplayt komolyan.Nem tudok játszani mert szarrá laggol a játék. Másnál is?
De nyilván az ms 30-42 közt mozog. -
zzolli11
csendes tag
eléggé szkeptikus vagyok az icon swap-okkal kapcsolatban...
A 6 lap kevésnek is tűnik, meg későn is jön már, rengeteg speciális lap van amik sokkal jobbak mint a nem meta közepes vagy pláne gyenge icon lapok.
Nem vagyok nagy elite pro de például védelembe én is már IF Walker + rulebreaker Laporte-ot használok. Most beraknak jó esetben egy Campbell-t vagy 87-es Desailly-t. Hova rakjam őket, meg minek ?
87-es Suker-t is mindenhol írják mint esélyes lapot, hááát nem dobok tőle egy hátast. Pláne ha kell majd hozzá 40 győzelem first owner liga csapatokkal.
CAM jó eséllyel 91-es Maradona. Fun lapnak talán jó, aki használ cam-ot.
Én pl 4-4-2 ben nem is tudok használni olyan középpályást aki nem tud védekezni.Tavaly ilyenkor már icon swap 2-őt vártuk. Ahol volt egy 90 Essien. Kizártnak tartom hogy ő lesz pl a 90-es lap alatt. Előbb lesz az egy Xavi.
De majd meglátjuk mik jönnek kiváncsi vagyok.
-
Nandinagy
addikt
válasz zzolli11 #6949 üzenetére
Nem 6 lap fog jönni csak 6 lapot raktak ki. Amikor promo előtt kiraknak 3 lapot középre akkor sem csak 3 lap jön
Közben nyomtam mégegy wl-t. Ugyanaz a laggos szar de legalább miután nyertem nem kilép főmenübe hanem kidob a faszomba a játék Azóta feketeképernyő jön be menü helyett. Imádom ezt a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest