- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #5596 üzenetére
11-3 de ennyi elég volt Finnorszagból is játszhatatlan a játék holott Stockholmba lett új szerver telepítve de Oroszok,Indiaiak és Brazil ellen dobnak össze.
-
Digestive
veterán
válasz ShiberMonkey #5601 üzenetére
Viszont közelebb vagy a mikuláshoz, mint mi!
-
RigóZsolesz
tag
G3 most meglett. Maradt 3 mecs, 1 et megnéztem még de az vereség. Így 2-őt bent hagytam.
[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
válasz ShiberMonkey #5602 üzenetére
Fasza, jó ezt látni mert olasz fan vagyok olasz / serie a csapattal, de Mali pont nincs meg. Nekem volt egy rábombázott lecsapódós Nainggolannal 35-ről.
A felállás a legfontosabb. Kb. 10 napja van meg a játék, az első 7-ben 3-4-1-2-s drop backes csapattal az volt a cél, hogy ne kapjak 10-et, lezuhantam div 9-be . Átálltam 433 CAM-os verziós letámadósra, és 2.5 osztályt sikerült előrelépni, és azóta a mérleg ha jól számolom 17-1. Vagy van ilyen, hogy hétvégén bénábbak / ittasak az ellenfelek? -
Stylerr
addikt
17-9 lett, G2. Nekem jó volt a gameplay, főleg ma. Úgy tűnik én a szerencsésebb oldalon álltam a hétvégén.
-
thebigK
addikt
válasz LendvaiFeri1 #5596 üzenetére
16 win lett a vege, egy meccsbol kidobott, mikor mar megnyertem, lefujta, es lost your connection, egy meccsen elment a netem, 4 meccset buktam ugy, hogy a 70. percben még vezettem 3-1re, vagy 2-0ra, egy bukott tiziparbaj ugy, hogy 90 percig az ellenfel nem lott kapura, szóval ja, lehetett volna jobb is
[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
RigóZsolesz
tag
A mai nap nekem is jó volt a gameplay 6/5 win (itt már meg is lett a G3) Visszont ma ezzel a csapattal toltam. Messit, Manét, Varanet Agüerot sikerült jó árba snipolni. Visszont számomra csalódás Messi is meg Mané is. Saint Maximin/Rashford volt a best LM/LW be Dembelé is jó volt. RM/RW be Saint Maximint használtam, de ő ott is jobb volt számomra mint Messi. (Messi-t CM-Cam vagy ST be lenne jobb játszatni.
A tegnapi wl az elment, volt mocsár meg jó is. Nekem pénteken volt a legszarabb a gameplay. -
Blashe
aktív tag
Srácok,
Nekem most jött ez az a pillanat, hogy leteszem a joystick-et. A 21 eddig bírta... még sokáig is.
1000-es digi net...
Nincs olyan meccs ahol nem ez lenne... kipróbáltam vagy 15-20 meccset és mindnél ez van... Rivals, friendly, WL , teljesen mind1. Mindegyik esetén ugyanennyi a ping és játék közben 2 másodperces ismétlem KÉT másodperces delay minimum. Játékosokra váltani nem lehet, minden labda elpattan tőlük, korcsolyáznak, passz gombra hol reagál hol nem. Egy szóval JÁTSZHATATLAN. Eljött a pillanat, hogy most mutat igazat a latency diagram. Ezt is megéltük. Végre. Hát köszönöm szépen, de ebből én nem kérek.
UI: netemmel semmi gond. Lefuttattam a sebességmérőt is és érdekes módon COD WZ-ban tökéletes a pingem.
Peace! -
RigóZsolesz
tag
Uhh ilyen pinget nem láttam még nekem 50-60 volt a max eddig mondjuk már 40 fölött nincs játék elmény kb.
Egyébként M. Salah milyen ? Aki használja vagy használta. Kövi RM/RW pozicióra Salah ra gondoltam.
Bár Pénteken Black Friday lesz, lehet nem kéne vennem játékosokat. Mert leverik az árakat a pack nyitogatók. -
K.J
senior tag
válasz RigóZsolesz #5610 üzenetére
Nálam játszik Salah. Tetszik, szerencsére tudom használni. RW és ST pozícióban is jól teljesít eddig. Elég agilis, jó vele mozogni. Jól ugrik/ugrat ki. Untrade, így kénytelen vagyok játszatni.
-
Bence910905
tag
válasz RigóZsolesz #5608 üzenetére
Messi szeleken valoban szar.. De St pozicioban jesus es auba is csak jelenthet neki!! :)
-
gjoe
addikt
ma 12win meglett a bellarini objectből, d ekiégtem a delaytől, és minden meccs végigment nem lépnek ki(miért?) 4-5 gól vezetek már félidőben és végigtolja. Én ha kapok kettőt akkor és érzem hogy nem nyerhetek kilépek, ne húzzuk egymás idejét.
-
RigóZsolesz
tag
válasz Bence910905 #5618 üzenetére
Ez valóban így lehet. Viszont Aubameyang +G Jesus untrade.
[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
A TOTW kártya hogy működik? Mkhitaryan b*szarás milyen jó (és nemcsak azért mondom mert tanácstalan vagyok kit vegyek jobbszélsőnek Lazzari helyett ) , múltkor mesterhármas és 10.0-s rating a Whoscoredon, azelőtt gól+gólpassz az EL-ben, most csomó helyzet és 2 gól egy óriási dugóval - igaz, ő csak egy "lesajnált Roma FC-s Serie A labdarúgó".
-
LendvaiFeri1
addikt
Itt is meglett a G3. 5 vereség után jött zsinórban 10 győzelem, valószínűleg a monitor miatt. Maradt még 6 meccs, de már nincs lélekjelenlétem hozzá.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
akooos
veterán
Bellarini? Az meg kicsoda?
Más: ez a wl nevetséges amúgy 20 meccsből lett 9 winem. Mondom 10-ből csak nyerek kettőt.... 5 vereség sorozatban, nálam gyengébbek ellen (volt benne egy DC is, mert újraindul a szaros routerem néha). Mondom baszki 5 meccsből 2 win kéne, csak meglesz! Meglett a 2 win, pont 3 meccsem maradt a gold 3-hoz, elképzeltem már magam előtt, hogy egy win-t nagy nehezen kiszenvedek, aztán annyi. Ehelyett lett egy rq-s winem a félidőben, aztán egy kiélezett harc a 29. meccsen. Ekkor volt 13 nyert meccsem. Az utolsó meccsen pedig 6-6-nál mentünk hosszabbításra, szerencsére a taktikaváltásom bejött és el tudtam húzni kettővel és meg is maradt a különbség.
Úgyhoyg 25 meccsből 9 win lett, aztán 30-14. Nem szeretem az utolsó meccsekre hagyni a döntést, de muszáj volt. Talisca + Watkins halálos páros nálam, hihetetlen mutatóik vannak gól / assist szempontjából
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
Nekem szinte minden héten ez megy, első tíz meccset jó lenne le se játszani, mert általában 2-3 win jó ha összejön. Utána meg 20-bol 10-12 wint enged.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
EA's hit
őstag
válasz bubuska10 #5628 üzenetére
Hakimi fel RW-be, ott maxos lesz a chem is neki, hátra pedig Cuadrado, ha van rá keret, akkor akár a rulebraker lapja, de ha nincs, a gold is jó. Ha nagyon akarod, in game meg is cserélheted őket, tehát Hakimi marad hátul, Cuadrado megy fel támadni, de sajnos Hakimi olyan húzott barom lap, hogy vele valószínűleg még többre is mész elől.
-
Nandinagy
addikt
válasz bubuska10 #5628 üzenetére
RW-be Lozano a legjobb Seria Aból. RB-be a romas brazil gyerek nem rossz. Illetve én Mertensre is rápróbálnék mert szerintem ő idén is jó
#5629v-man
Mondjuk az érdekes Általában az első 10 meccs a legkönnyebb. Idén volt egy borzalmas wl-em ahol 5-5-el kezdtem de azon kivül szerintem 1 éve nem jöttem ki 7 win alatt az első 10 meccsből A legnehezebb az a középső 10-es szokott lenni nekem. Bár ez azért is lehet mert a középső 10 mindig szombat napközben pörög amikor a legrosszabb a játék.[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Jumbo Rare player pack 50 champs winért: Higuain
-
bubuska10
senior tag
Nandinagy: Jaja. Kire gondolsz? Bruno Peres? Képzeld pont volt egy b*zi SBC, aminek köszönhetően el kellett veszíteni Lozanót... Köszi srácok, én is kb. erre jutottam. A pulit nem akarom, Hakimit meg próbáltam elől, de nem az igazi. Nem bír csavarni normálisan.
Bence910905: Dybala tök jó lenne, ahogy Mertens is (egy belga / argentin támadósoron filóztam mindvégig) de egyiket se lehet átalakítani sajna RW-nek. Fuck[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
Jön egy újabb Zlatan if is
Lehet a sok kicsi sokra megy alapon Jota is kap egyet végre...XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
bubuska10
senior tag
válasz Nandinagy #5638 üzenetére
De az esetben fel kellene adni a szélsőjátékot, középen huzigálni meg nem szeretem, mert nem hasonlít az igazi focira, meg mulya vagyok a cselezéshez még. Abban az esetben a szélső hátvéd nem tud bejátszani akkora területet egyszerre kényszerítőzve+ védekezve. Papu Gomez meg amúgy is az 1. emberem, Ronaldora se cserélném. Puskás és Messi! Esetleg Del Piero meg Totti.
-
mcwolf79
veterán
Lássuk értem e:
Ugye itt múltkor ajánlottàtok, hogy Dembelét jàtszassam ST-ként. Azt hogy tudom úgy, hogy ne bánja a chem? Elinditom a meccset alap felállással ugyebár 10-es chemen, aztán becserélem ? Vagy ezt hogy lehet megoldani a legjobban? Mert ha jól láttam LM-et segít sem lehet "àtkonvertàlni" ST-re.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
bubuska10
senior tag
válasz Bence910905 #5642 üzenetére
Az ingame alatt azt érted amit eddig csodáltam amikor megállítgatták a 0. percben? Most már van értelme. Ez is olyan info, ami fontos, thx. Akkor mehet jobb szélre Dybala ezek szerint? Fú de adná, g*ci!
-
K.J
senior tag
válasz mcwolf79 #5643 üzenetére
Nem.
Dembelét beépíted a csapatba, mindenkinek, -neki is-, igyekszel max chemet gyártani.
Ezután a "custom tactics" menüpont alatt, az "edit game plan"-on belül a 4 lehetőség valamelyikét választva, majd ott egy "formation" pontra rábökve, lehetőséged van pakolgatni a játékosokat. Csupán át kell tenned Dembelét ST-be és a D-paddal játék közben erre ráállsz. -
RigóZsolesz
tag
Nagy csoda történt, a jég megtört SB rewardból kaptam eladható Bruno Fernandest
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest