- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Pre black friday...
-
eM'82
addikt
válasz Kristof_94 #5949 üzenetére
Passz, coinok 80%-a lapokban :D
Sztem a fele. Messze vagyok még -
bubuska10
senior tag
Meg lehet valahol nézni, hogy milyen lenne a chemistry egy kiszemelt játékossal?
Maradona tifo, argentin zászlók és mezek, Napoli logó, 10-es mezben Insigne a CSK az olasz/argentin csapatban, gólöröm pedig szigorúan mindig L1+O. RIP GOAT -
toxicjew
addikt
Megcsináltam a Fut Champions upgradet, Luis Alberto, Ederson és Depay lett... Ederson vettem ki PL csapat lévén.
-
RigóZsolesz
tag
Én megcsináltam a flash sbc ét 80 RB portugal. Meg valami libertos szar játékos..
-
Nandinagy
addikt
válasz RigóZsolesz #5961 üzenetére
Mit vártál? 20k-s pack volt egyébiránt
-
marcess
senior tag
Csak 1 tipp! Ne csináljátok meg az összes sza R flasht. Szokott lenni 50 ks packert is, de annak megkérik az árát általában. (100 chem) a kicsi flashek csak loyaltis embereket vesznek el tőletek.
-
v-man
őstag
Jött ma 3 új ikon is, bár egyik se kirakós, max fanoknak 😄
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
RigóZsolesz
tag
MM ből legjobb Bale. Akit most néztem kemény 5.2k xD
-
thebigK
addikt
válasz RigóZsolesz #5972 üzenetére
Nekem abbol most csodaval hataros modon megint jott egy Bruno Fernandes
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Digestive
veterán
válasz Kristof_94 #5968 üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
Közben volt 2 duplicate, amit sajnáltam volna quick sellezni. Totw sbc -> Renato Sanches
Ami amúgy tök jó, de sehogy nem tudom beépíteni, újabb alkotói válság!
Pedig nem egy nagy csapatom van.[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
válasz Kristof_94 #5983 üzenetére
Akkor ez a totw sbc adhat Best of lapot is?
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
RigóZsolesz
tag
Hát ezt el sem hiszem gyerekek Életem nyitása volt Werner sbc ből 75+ ratedből
-
Aguinaga
őstag
Köazi!
Igen, én is azon gondolkozom, hogy ha beteszik az első icon swapba, semmit nem fog érni. Most se sokat, kb. 230k. (Nemhogy Puskás jött volna , nem kellene gondolkozni, úgyse adnám el). De legalább meg van ps-en az első ikonom, aki eladható
.[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #5983 üzenetére
Néha átfut az agyamon, hogy létezik-e olyan lap akinek te tudsz örülni
-
Zimmi91
addikt
válasz Kristof_94 #5988 üzenetére
Puskásnak is csak egy ideig fogsz örülni, nagyon sok yutuber adja el, mert gyenge Szal ne éld bele annyira magad
" Just remember Manchester is RED! "
-
bubuska10
senior tag
Ha a kezdőcsapatod overalljára 84-est ír, akkor esélytelen, hogy kirakj egy 86-os overallú sbc-t igaz? Banyek, pedig icon Veron milyen király lenne!
-
sz_abika
addikt
válasz RigóZsolesz #5985 üzenetére
Add el, a töredékét nem éri az árának.
En meg ma ígéretemmel ellentétben kinyitott a mega, rare mega es egy players pakkokat, 21 db-ot összesen.
84es Gimenez és egy görög IF a jutalom
PSN: xszabikax
-
RigóZsolesz
tag
Ezen a csapaton gondolkozom, mivel normális jobb szélső nincs az egész játékba. Promest meg gold kártyába is tudom, hogy kemény. Van Dijk aki nem tudom megéri e, az árát. (Mecs kezdésnél Promes Wijnaldo megcsérélve lesz.)
sz-abika: Egyelőre még nem adom el, nekem Rashford gold lapja is nagyon bejött. Pont gondolkoztam az IF megvételén. (Így már nem kell gondolkoznom )
[ Szerkesztve ]
-
Bohus84
tag
válasz RigóZsolesz #5992 üzenetére
Jól néz ki. Amit én tanácsolnék:
Azt az If Rashfordot ne pazarold el szélen szerintem. Egyik legjobb ST a játékban. Auba helyére mondjuk egy Martial és ő mehet szélre. Van Dijk idén picit gyengébb de azért nem vész csak lassú. IF Walker, If Gomez a meta de ugye neked holland kell. Valamint Bruno inkánn cm mint cam de az is elmegy. Camba inkább gyorsan forgolodó játékos kell. -
-
toxicjew
addikt
Éjjel nem is volt több flash sbc? Pedig úgy írták ma 13ig lesznek.
Amúgy aki még előfizetéssel tolja PCn, most pár napig csak 31.5 Euro a Standard és a Champion Edition is Originen.
[ Szerkesztve ]
-
dkaro
őstag
Mindenki nyitott már itt ikont?😀 Nekem még csak a második UT-m de még egy pakkban se volt ikon..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest