- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
Tárolt Cégkivonat
A Cg.01-09-174466 cégjegyzékszámú OTP Mobil Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1143 Budapest, Hungária körút 17-19.) cég 2019. szeptember 22. napján hatályos adatai a következők:
.....
II. Cégformától függő adatok
1. A tag(ok) adatai
1/2. OTP Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság
HU-1026 Budapest, Riadó utca 1-3. ép.
Cégjegyzékszám: 01-10-043959 -
eami
veterán
Az OTP Alapkezelő Zrt. közvetve 100%-ban az OTP Bank Nyrt tulajdonát képezi.
amúgy tökre nem értem miért fáj ez neked. A Simple az OTP Bank tulajdona (jogalig is...), ha falra mászol is....
[ Szerkesztve ]
-
Gy4ka
csendes tag
Sziasztok!
Huawei Mate 20 pron használnám a simple érintéses fizetést, ami működik is a következőképpen:
-Amennyiben feloldom a telót (ujjlenyomattal vagy kódot bepötyögve) és odaérintem a terminálhoz minden műkodik, kristálytisztán.
-Amennyiben azonban faceID használatával oldom fel a telómat, majd a terminálhoz érintem kódot kér a kártya használatához (amit sajnos kénytelen vagyok bepötyögni, úgy, hogy szerencsétlen eladó tartja a kezében a POS-t :D)Valaki találkozott már ezzel a "feature" -el?
-
Gy4ka
csendes tag
válasz PistiSan #2357 üzenetére
Általában sajnos azt tapasztalom, hogy amennyiben a telefon kódot kér a kártya használata előtt a terminál akkor is pittyan egyet -éppen úgy mint sikeres fizetésnél- és az eladó reflex szerűen már "zsebre is vágja" nekem meg mondani kell "nem nem még nem jó légyszi rakd vissza"...
Nyilván ez környezettől is függ, vannak helyek ahol fixen ki van rakva a terminál ott természetesen nem kell senkinek "magyarázkodni".
Egyébként, akkor a widget -es megoldást alkalmazom és fizetés előtt megnyitom a kártyát. (Mellesleg az apple -éknél lehet fizetni faceID autentikációval is, btw ott más lehetőség nagyon nincs is :D)
-
nutfile
aktív tag
-
tomp
félisten
Na végre elkezdtek működni az NFC olvasók az OTP ATM-en. Kártyával minden menüpont használható. Simple érintéssel csak egyenleg lekérés és kp felvétel van és kéri a PIN kódot.
-
Kbali
nagyúr
CIB-nél is elindult az ApplePay
-
tomp
félisten
Igen!
Amelyik ATM-en már aktív az NFC olvasó ott a kijelzőn is azt írja, hogy helyezze a kártyát a nyílásba vagy a kártyaolvasóhoz.
Jelenleg android 10-en nem ugrik fel a Simple ablaka így nincs visszajelzésem. Terminál legalább sípol. ATM-en egyszerűen csak megjelenik a nyelv választó majd a PIN kód kérése.
Simple-ben a tranzakcióim menüpontban érintéses fizetésnek írja. Neve: OTP ATM.
Kíváncsi vagyok a Google Pay érintést elfogadja e. Holnap este kipróbálom. -
Ármester
Üdv!
Pár hete aktiváltam Erste MobilePay-t a telefonomon, akkor működött is, viszont az utóbbi napokban nem hajlandó működni valamiért. App azt írja, hogy nem sikerült kommunikálni szolgáltatóval.
Másnak is van ilyen gondja?„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
qltsar
veterán
válasz SyMbioTe #2371 üzenetére
A hétvégén voltak problémák a fizetéssel, vasárnap egyáltalán nem bírtam fizetni az alkalmazással, úgy jelezte, hogy jó, elfogadva - felvillant a zöld pipa, úgy is tűnt, hogy fizettem, aztán a terminál megadta magát. 3 boltban is próbáltam vasárnap, aztán ahogy gép elé ültem, és felmentem a netbank-ra, láttam, hogy karbantartást végeznek / végeztek a hétvégén.
Tegnap óta tökéletesen működik nálam.
-
tomp
félisten
Android 10 alatti Simple fizetéskor nem ugrik fel az app képe. Hamarosan jön a javítás. Már tesztelés alatt a kompatibilis verzió. Úgy tűnik nekik váratlan volt, hogy megjelent az új rendszer...
-
Ármester
Köszi, akkor lehet ez volt a gond nálam is, én is hétvégén próbáltam.
Na majd héten kiderül.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Sinu
senior tag
No Future
-
Sinu
senior tag
Én Erstés vagyok, az ő appjuk szerintem botrány. Korábban használtam Simple-t, nem volt rossz, de a gPay nyomába sem érhet.
Az igaz, hogy a magyar nagybankok megoldották saját appal, de szerintem előbb vagy utóbb elhagyják a saját fejlesztést, egyszerűbb lessz leszerződni gPay-re.
Amúgy én már Erste kártyát is csak azért tartom, hogy ingyen töltsek fel revolutra.
A legnagyobb öröm nekem az, hogy végre működni fog gPay az Android Wear órámon.No Future
-
tomp
félisten
Írtam pár napja, hogy Simple érintéssel az ATM-en csak kp felvétel van és egyenleg lekérés. Most kipróbáltam a GPay érintést. Nos! PIN kód módosításon kívül(virtuális Revolut kártya) minden menüpont megjelent.
Kicsit le van maradva a Simple... -
fil
őstag
Én is erre gondolok, hogy az lehet az előny, hogy nem kell ezt a részt fejleszteni, ennek minden biztonsági hozadékával.
Kérdés, hogy mi a konstrukció jutalékvonzata. Eddíg ugy-e leveszi a bank és a kártyatársaság a magáét. A Google-t ki fizeti majd? Úgy tudom az Apple esetében a szerződött bankok fizetnek neki. -
tjozsef_73
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni azoktól, akiknél működik a Revolut kártya (akár a virtuális, akár a fizikai) a Google Pay alá bekötve. Az érintéses fizetéssel mi a trükk?
Nekem mindkét kártya felvétele után közli, hogy a kártyatársaság nem engedi Magyarországon az érintéses fizetést.Előre is köszönöm,
Jocó -
tomp
félisten
válasz tjozsef_73 #2385 üzenetére
Virtuális készítése előtt írd át a címedet majd miután megvan a kártya, írd vissza. De az összefoglalóban le van írva.
-
kicsike21
csendes tag
Szisztok! Lehet volt már kérdésben, nekem csak most jelentkezett a probléma, Budapest Bankos lettem, es nem tudok belépni mert rootolt az eszközöm és az app azt irja ki hogy valószínűleg feltörték a telefon szoftverét igy a belepes6 nem.engedett, tudtok rá valami megoldást? Esetleg valahonnan egy regebbi app ami működik es megy benne az NFC is? Magisk manager es nem super su val van a telefonom. Válaszokat előre is köszönöm.
-
kicsike21
csendes tag
Esetleg hátha tudsz segiteni olvastam hogy a telekom app ha lefrissitem.15. valahanyas veeziora a 9.15 osrol nem.megy, kiprobaltam a magikshidal de azzal se megy ha lefrissitem esetleg valami otlet?
-
Késes
csendes tag
Az Erste Mobil Pay alkalmazással nekem is gondjaim vannak az elmúlt hetekben.
Telefon egyenleg feltöltés megy, autópálya megy, de az NFC fizetés akkor, ha éppen úgy gondolja. Most újra regisztrálom a kártyát, aztán meglátjuk. Még jó, hogy a büfés türelmesen viseli a bénázástRegisztrált 22 éve (újonc)
-
tomp
félisten
Ma jött frissítés a Simple appra. Gondoltam végre bugmemtes lesz android 10-el. Gyógyszertárban 5. érintésre ment és még mindig nincs visszajelző. Érdekes, GPaynél miért nincs még hasonló hiba sem?
Hagyom is a Simple friss verzióját. Ez sem jó...
Miért nem szerződött le az OTP a Google-el... -
Sinu
senior tag
Erste dolgozóként mondom, hogy az Erste pay egy nagy kalap sz...
Google még nem érhető el kis hazánkban. Ha akarná se tudna vele szerződni az OTP.
Jövőre.No Future
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Öngyógyító hydrogél kijelzővédő fólia az összes telefonra és eszközre!
- Eredeti Samsung Slim tok tollal Galaxy Z Fold 5 készülékhez Kék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest