- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Nálatok megy a Curve kártya Google Pay alatt? Feleségemére mindkettőnk Curve kártyáját be tudtam regisztrálni, viszont az enyémre csak a sajátomat engedi, a feleségemét nem akarja elfogadni, legalábbis NFC-s fizetésre nem... mi lehet a gond?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
net91
senior tag
@tomp
A google mondta nekem, hogy korábban (2018. július 20-án írtál ezzel kapcsolatban) azzal a problémával szembesült mint most én.
Sikertelen fizetés (simple), hibaüzenet: "Ellenőrizze mobileszközét"
Akkor mi volt a probléma, mi okozta a sikertelen fizetést?Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
tomp
félisten
Akkor egy bug miatt a Simple app nem fogadta el hitelesített azonosításnak az ujjlenyomatot.
Jelezned kell nekik pontos telefon modell+android verzióval a hibát!
Ma 1x használtam a Simple-t. Megnézni javították e már az Android 10-es hibát de természetesen nem... Mintha már nem is foglalkoznának vele. Jó lenne már az a Google Pay...ACE-
Frissen engedte a Google Pay a feleséged kártyáját hozzáadni NFC-re is? Sajnos már nem fogja engedni! Eddig csak egy bug miatt ment a Curve Google Pay itthon de javították ezt a "problémát". Most már csak a korábban NFC-re aktivált Curve kártyák mennek az appban. -
tomp
félisten
Mivel hivatalosan a Google Pay itthon még nem elérhető. Habár az egyik magyar címes google fiókomban reggel megjelent a Google Pay app...
Reméljük jövőre tényleg jön hozzánk is a Google Pay. Már eléggé erős az Apple Pay azaz a Google-nek lépnie kell. E mellett jövőre indul az Azonnali Fizetési Rendszer ami az AliPay-re fog hasonlítani. Azaz QR kódot olvasva a kártyatársaságot kikerülve azonnal a bank végzi a tranzakciót. Ha nyárig nem jön a Pay akkor a Google akár el is felejtheti itthon mert kb elássa magát... -
slice14
veterán
-
tomp
félisten
Nem ezt írtam. Ha nem jön fél éven belül akkor a Google Pay akár egy "ja igen amúgy van ez is..." kategóriába kerülhet. Én abban reménykedem, hogy a bankok felhagynak ezekkel a saját bugos mobilfizetési appokkal és ráhagyják a Google-re aki még ért is hozzá...
slice14
Ugyan úgy működik a Pay appnál is mint a hazai banki appoknál. Telefon újra belakása után a már regisztrált kártyánál újra meg kell csinálni a digitalizálást azaz a Mobilfizetési funkciót újra aktiválni kell.
Habár azt még nem próbáltam, hogy a Pay app adatait kimenteni egy költöztető app segítségével. Megmarad e hitelesített adatnak vagy nem.___
Rákérdeztem a Google-nél várható e a hazai bevezetés de csak ennyit írtak: I assure you that we plan to expand to even more countries in the near future! -
tomp
félisten
A Pay teljesen függetlenül megy a szolgáltatásoktól.
Pay csak azért nem elérhető hazai áruházból mert nincs hazai szolgáltatóval való megállapodásuk. De a Pay Egyenleg tökéletesen megy forint alapon is.
Pay EgyenlegÉrdekes módon a Simple már nem is reagál az android 10-es hibára....
-
qltsar
veterán
"Érdekes módon a Simple már nem is reagál az android 10-es hibára...."
Fenomenális...Nálam az a furcsa, hogy valakinek ugyanezzel a modellel működik, ahogy elvárt (legalábbis OTP): [link] [link]
Amúgy eddig milyen felületen reagáltak OTP-től?
Úgy néz ki kevesen vagyunk droid 10-en, vagy mindenkinek megy a többi modellen, aki használja !
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Ez oké de most már semmi értelme ditekt visszatartani a Pay bevezetést a konkurencia Apple Pay mellett. Furcsa az is, hogy a Simple hirtelen elkezdett leépülni. Volt nekik fb csoportjuk. Elnémult. Fb oldaluk. Ugyan az. Mobilfizetési hibát nem javítják.
Google Store úgy van, hogy ha szállítási címnem magyar címet adsz meg akkor elhozza a futár. -
eami
veterán
továbbra sem tartom hibának hogy nem kapsz felugró ablakot. vedd úgy hogy sosem fogsz már by default.... bankkártyádon mi ugrik fel? amúgy meg kiragadtál egy szolgáltatást a sok közül a googletől amit szerinted nincs értelme vissza tartani. szerintem azokat sem amit felhoztam, de ettől még akármi miatt is nem tartják fontosnak (még) hogy itt is jelen legyenek.
simplenél meg nem lennék meglepődve ha végre "papíron" is beolvadnának az OTP Bankba, mert a panaszkezelést is az csinálta eddig is.
-
qltsar
veterán
Ez lehet, hogy Simple-nél "nem annyira zavaró", de Erste-nél már 5000 felett pin kódot (ujjlenyomatot)kér, illetve ugye PSD2 tehát 5 tranzakciónként kérhet még egyszer azonosítást 5000 alatt is. Ha nem kapcsolsz hirtelen, hogy az alkalmazás nem működik Android 10-en, akkor egy ideig bámulhatjátok egymást az eladóval, hogy miért nem működik a fizetés.
-
tomp
félisten
Android 9-en van felugró ablak. 10-en nincs. Azaz az app hibás. Simple GYIK is írja, hogy van felugró.
Google Auto az Asszisztens miatt nincs. Asszisztens vonalon vannak mozgolódások. Pár magyar fióknál megjelent az Asszisztens konfigurálása magyarul de maga a cucc még továbbra is csak angolul ért. Amúgy tavasszal volt egy tv műsor ahol a Google Asszisztensről beszélt az egyik hazai Google ember. Ő is mondta, hogy már készen van csak a tesztek mennek lassan. De neki a telefonján már ment magyarul!
Store szimplán nem éri meg nekik de ha egy hazai üzlet leszerződik velük akkor behozhatják a termékeiket.
Pl Chromecastot már árulja hivatalosan a Media Markt. -
tomp
félisten
A telefonon 2 Google fiók van megadva. A régebbi már nem nagyon használt fiókomban megjelent a Google Pay app!
A fiók magyar, a fiókban egy magyar kártya van csak megadva ami már kb 4éve lejárt.
E mellett az amerikában elérhető Play Pass is megjelent de aktiválni nem lehet mivel közli, hogy ebben az országban még nem elérhető.qltsar
Kíváncsi vagyok mikor javítják ha javítják... -
-
gixxergabi
senior tag
Valaki találkozott már olyannal hogy minden telefon újraindításnál elveszi a gpay app a hozzá adott kártya érintéssel fizetését?
Újra kell beírni cvc kódot és megerősíteni.
Emiatt aztán még nem is tudtam vele fizetni.
Revolut virtuális német címes, xiaomi mi9 lite. -
tomp
félisten
Ha minden igaz a magyar címmel igényelt Transferwise kártyák már működnek GPay-ben! Valakj meg tudja erősíteni?
-
fecus
őstag
-
LordVarbaro
csendes tag
Sziasztok.
Nekem az a problémám a simple nfc fizetéssel, android 9en, hogy oda érintem a terminálhoz -és eddig simán ment a zöld pipa - most viszont mindig kér egy megerősítő PIN-t , vagy plusz egy ujjlenyomat érintést. És míg azt megadom általában el is utasítja a terminál a tranzakciót.
Pedig feloldott képernyővel érintem a terminálhoz.
5000ft alatti vásárlásoknál is.Akkor fogadja el ritkán ha szupergyorsan adom az ujjlenyomatot vagy a PIN-t.
Hogy lehet ezt a második megerősítő PIN kérést kiiktatni?
-
viktorhu
veterán
válasz LordVarbaro #2579 üzenetére
Feloldás után két percen belül kell fizetni.
-
viktorhu
veterán
válasz LordVarbaro #2581 üzenetére
A lényeg a két percen belül. Szóval ha már feloldott állapotban van a telefonod, akkor fizetés előtt zárolni kell és úgy feloldani újra.
-
Sinu
senior tag
Ahoy!
Történt valami gpay fronton?
Hónapok óta használom az apkmirror verziót, de most a napokban többször is megtréfált, egyszer sem működött. Leszedtem a legújabbat (Dec 18), de ezzel sem jó. Nem lehet egyik kártyámat se beállítani érintésmentes fizetésre. Próbáltam Revolutnal, Curve kártyával.No Future
-
Blade148
csendes tag
Sziasztok,
ha jól tudom a frissítésnek köszönhetően most már Mo.-n nem használható a Google pay a most rendelt Curve kártyával.Viszont az a kérdés merült fel bennem, hogy ha egy németországi címre rendelem a kártyát, akkor azt viszont tudnám itthon használni?
Valamint ha már van kártyám, akkor hogy tudnám mégis aktiválni ezt a szolgáltatást?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
tomp
félisten
Nekem hiba nélkül megy a Google Pay Revolut és Curve kártyával is!
Ma reggel is fizettem Curve-el.
Viszont ami érdekes, hogy nálam megjelent az egyik Google fiókomban a GPay app mint letölthető alkalmazás. Magyar fiók!
Tegnap frissült az app is!Blade148
Curve már csak UK címmel engedi a GPay mobilfizetést! Egyéb címmel nem. Nekem még megy de ha factory resetet csinálnék a telefonon utána már én se tudnám újra aktiválni a mobilfizetést a Curve kártyához. -
tomp
félisten
válasz Blade148 #2587 üzenetére
Ha a banknak van saját mobiltárca appja akkor azt használhatod ugye. Ha nincs akkor ott a Simple de csak havi 75ezerig. Ha ezt nem akarod akkor sajnos marad a kártya.
VAGY!
Nekem a Revolut is meg van adva a GPay-ben és az is megy.
Virtuális kártyát kell létrehoznod de előtte át kell írni a címet angolra. Ez viszont veszélyes!
GPay listám -
tomp
félisten
Év végi zárásként: Az Erste bankban azt az infót adták, hogy nyárig megérkezik a Google Pay! Ha minden jól megy akkor az Erste lesz az első hazai Pay bank!
-
martdavid
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideig működött a revolut-os kártyám gpay-es nfc-s fizetéssel. A módszer az volt hogy revoluton címet átraktam angliába, virtulás kártya, gpay apk.-t letöltöttem felraktam. Utána visszaraktam revoluton a címet magyarra. Hónapokig ment, kb 1 hónapja azonban nem működik. Járt így más is? Van megoldás? Nagyon köszi.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Havernak P20Lite-on beállítottam a Simple fizetést, de sajnos nem működik!
App-ban a fiókba létrehoztam a simple kártyát (vagy mi a neve, amúgy OTP-s kártya), írja is, hogy a mobil fizetés aktív, telefon menüben a simple az alapértelmezett, de hiába tartja oda a terminálhoz, nem történik semmi. Be van kapcsolva az nfc!
Párom telefonján ugyan így állítottam be és ott működik!
Ötlet?(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző