Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsooodammit

    csendes tag

    Első benyomások így, hogy az ünnepek után végre le tudtam ülni kicsit játszani.

    X52pro nagyon fasza, élvezet vele repülni, lövöldözni.

    A kezdés kicsit döcögősebb még bétás tapasztalattal is, képzelem egy újoncnak milyen lehet. Alig van egy-két küldetés, a legtöbbhöz kevés a repu, kis hajóval a kereskedésben is minimális a haszon, eddig főleg USS-ben talált wanted hajók kilövéséből és egy kis felfedezésből jött egy kis $$$ az Eagle tuningolásához.

    Felfedezés: borzasztó lassú néha, az előbb repültem át Zeta Aquilae C-hez, röpke félóra biztos volt valós időben, nyílegyenes gyorsulás-lassulás (1500c körül volt a max) miután megtaláltam merrefele van a harmadik nap. Ennek mondjuk nem tudom mi értelme, igazán gyorsulhatna jobban a hajó magasabb sebességnél is. Ha csak 2-3x gyorsabb lenne, már az is sokkal elviselhetőbbé tenné az egészet.

    Harc: NPC-k ellen elég kiegyenlített eddig, egy-két ellenfél izzasztott csak meg és kétszer kellett elmenekülnöm táposabbak elől, de mondjuk esélytelen harcokba magamtól bele se kezdtem. Mindez minimális fejlesztéssel. Gondolom ez majd keményedik, az igazi csaták meg majd playerek ellen lesznek, fullosra fejlesztett hajókkal.

    Egy nagyon picit kellene gyorsítani a játékon, de amúgy eddig tetszik.

    Pár kérdés:
    1. Save and exit az hogy működik? Felteszem hogy pozíciót is tárol, tehát nem csak random fog visszatenni a rendszerbe, ha az űrben léptem ki, hanem kb oda, ahonnan kiléptem. Igaz ez akkor is, ha a semmi közepen lépek ki, vagy van valami feltétel, pl bolygó vagy nap közelében kell lenni? Konkrétan a felfedezősdi miatt kérdem, mert mi van ha félúton vagyok valami érdekesebb objektum fele, de abba kell hagynom a játszadozást, pl a fent említett fél órás utazást nem szívesen ismételném meg. Persze majd kipróbálom én is.

    2. Ki tolja OPEN PLAY-ben? Meglepően stabil eddig nekem, viszont a többi játékos eddig rám se bagózott, pedig csak így játszom mióta vége a gammának. Egy csatám nem volt, hozzám se szólt senki. Vegyetek fel nyugodtan, CMDR Zsooo.

    Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo

Új hozzászólás Aktív témák