Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz duvi #41459 üzenetére

    Ezt nem/sem tudtam, thx!

    (#41460) Peppo:

    "50% fölött már csak félig érvényesül a resist. Szóval ha neked pl. van egy 50%-os resisted, majd még egy shield boostert ráteszel, ami mondjuk 8%-ot ad, akkor nem lesz 58%, csak 54. Ezért olyan nagyon nem is érdemes már 50% fölött erőltetni a dolgot."

    Ide is jöhet a +1, ez is új.. :B :R

    Döbbenet egyébként h a játék a komplexitásához képest mennyire kevés infót tol az ember arcába, egy nagy felfedezés az egész.
    Annak ellenére mondjátok az újabb és újabb dolgokat melyekről eddig nem tudtam, hogy tényleg hatalmas infó bombákat kaptam a haveroktól az első hetekben amikor elkezdtem.

    (#41461) cabala1:

    Egy kicsit megtréfált az időérzékem, van az 6hét is lassan.

    Hát egyelőre a belekóstolok mindenbe fázis tart, az első pár hétben gyakorlatilag semmi mást nem csináltam csak unlockolgattam az engineereket illetve a Cutter & Corvette duót.

    Asterope környékére is azért keveredtem, mert az utolsó aki nincs meg és értelmes dolgok vannak nála & nem a kolónián él az Lori Jameson, Combat Rankhoz pedig a Thargoid Scoutok csapkodását ajánlják sok helyen, szóval gondoltam megnézem őket, szintén Kraitet raktam össze. Próbáltam infót halászni, szóval a bufferre mentem rá, ahogy nézem a te builded is ilyen ami jó mert ezek szerint nem lőttem mellé. :D

    Decontamination Limptet is hoztam de végül nem tettem fel, mert gyakorlatilag mire elfogyna az ~5.2k Armor, addigra úgy is kifogy az ammo és egyelőre inkább ledockolok újratölteni sem mint szintetizáljak, aztán ha már ott járok javítok is..

    Így általában 30-40percen keresztül instant mehetek egyik 4es nonhuman signalról a másikra, a shield is csak akkor esik le néha amikor olyan spawnt kapok amiben 10-12db Scout jön egyszerre, Berserkerek, Regeneratorok és egyéb kutyafüle.

    Az Interceptor és egyéb nagyobb dögök egyelőre nálam is csak terv szinten vannak, nézegetem a videókat és a buildeket & taktikát ami ellenük javasolt. :)

    Btw, itt látszik szerintem az összes setupom, ha valami nagyon fals dolgot találtok szóljatok, az építő jellegű kritikát megköszönöm.

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák