Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flynth

    tag

    válasz Peppo #40358 üzenetére

    @r3ccardo Powerplay -t mellozd amig nincs legalabb alap harci kepesseged, mert kezdokent el fogsz kalandozni masik power teruletere, ahol barki bunti nelkul kilohet (jatekos / NPC).

    Hotas mindenkeppen tobb jatekelmenyt ad, a Joynal nem csak 40% al add tobbet, mint amit er, inkabb varj meg x napot es vedd a hotast, mint keress vevot a Joyra es sporolj a Hotasra egy hettel kesobb.

    XBox controllerrel is lehet bohockodni amig nincs hotas.

    @peppo
    A frakciok tamogatasanak van kovetkezmenye, ha Foderaciot (Federation) valasztod, csorbul az emberekbe vetett hited, osszemegy a pisilod es meg a szeperzeked is megcsappan...

    Csak a Birodalom ad erot es mindent legyozo akaratot :)

    @r3ccardo
    Udv az ED jatekosok nepes taboraban, ha segiteseg kell sikits itt, valaki tuti tud segiteni, ha ingame keresel segiteseget akkor is sokan nagyon segitokeszek.

    Ha engem kerdezel, az elejen probalj mindent magad felfedezni, ha elakadsz kerdezz, de jobb magadtol rajonni a silent running-ra mint mastol mekapni keszen a valaszt :)

    [ Szerkesztve ]

    twitch.tv/flynth_ Asus Prime x470-Pro (Cooler Master H500P Mesh) R7 2700x 16GB DDR4 3600 Corsair LPX (samsung B-Die) 2x MSI 1070 Armor OC 8GB SLI, Razer Deathstalker Chroma + Logitech G502

Új hozzászólás Aktív témák