Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    Közben pár észrevétel a massacre küldetésekkel kapcsolatban.

    Mivel haver megint előkerült, és elég rosszul állt materialokkal meg pénzzel is, kimentünk lövöldözni egy kicsit, hogy essen neki pár kisebb cucc, és persze, hogy a küldetés jutalmaként kapjon néhány magas szintűt. Nem apróztam el a dolgot, felvettem majdnem 20 ugyanoda szóló küldetést, szépen egyenletesen elosztva a különböző frakciók között, így mindegyiküknél kb. 100-100 kalózt kellett likvidálni. Gondoltam, ez 2-3 óra alatt meglesz.

    Hát kb. a fele alatt megvolt. Úgy jöttek, hogy ilyet még nem is láttam. Folyamatosan, 2-3 fős wingekben is. Alig győztem leszedni őket.
    Így ment ez egészen az utolsó néhányig, akkor viszont durván megritkultak. Ilyet már korábban is láttam, mikor több küldetést vettem fel, de a nagy része már megvolt, és már csak az utolsóhoz kellett néhány kill.
    Ebből arra jutottam, hogy a kalózok spawnolási rátája az aktív küldetésektől függ. Amíg sok van, addig jönnek, de ha csak egy küldetést veszel fel, akkor bizony várhatsz rájuk.

    Ezért mostantól ez a recept. Bedokkolok valahova, és tízpercenként ránézek a mission board-ra (minden egész tízpercben frissül), és felveszem azt a küldit, ami nekem kell. Közben nyugodtan lehet filmet nézni, meg ilyenek, vagy akár ugyanott szállítóküldetéseket csinálni. Pár óra alatt össze lehet szedni minden (vagy legalábbis a legtöbb) frakcióhoz annyi küldetést, amennyi kell, és már mehet is a móka. A lényeg, hogy minél egyenletesebben legyen elosztva a kilövendő kalózok száma, ill, hogy legyen magasabb szintű res site az adott rendszerben.
    Órabérben nézve nagyon jó, hiszen több százmilliót lehet szerezni 1-2 óra alatt, nem beszélve a sok 5-ös szintű materialról. És szórakoztatóbb is, mint a Dav's Hope-nál körözgetni. :) És persze pár milla jön a fejpénzekből is, ill. a harci minősítésünknek is jót tesz.

    Más. Szegény kis kalózaimnak volt egy bázisa, ahova néha benéztem megnyugtatni őket. Legutóbbi ottjártamkor látom, hogy a bázis már nem az övék. Meg is lepett a dolog, és felmerült bennem a kérdés, ehhez vajon van-e köze annak, hogy ilyen aktívan irtom őket.

Új hozzászólás Aktív témák