Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz K.Andras.Vfx #37960 üzenetére

    "...elkezdték tönkre tenni a játékot azzal, hogy amikor valami ment és jó volt, akkor mindig jött az elképesztően arrogáns dev, hogy hát hé nehogy már jól érezzétek magatokat, ezért ezt meg azt nerfeljük. "
    Kifejtenéd részletesebben, hogy mit tettek "mindig" tönkre? Ha a nagyüzemi pénzgyártás nerfelésére gondolsz, az nem hiszem, hogy egyenlő a játék tönkretételével. Nagyon sok új játékos ég ki a nonstop pénz és repufarmolásban. Mindezt úgy, hogy nem is ismerik meg a játék nagy részét :(

    "Közben jöttek az ingyenesnek nevezett kiegészítők, ami mondjuk ki őszintén semmit nem hozott de nem is csoda hiszen a 300 fős csapatból kb 5 ember ha dolgozott rajta. A maradék 295 meg teljesen más játékokon dolgozott..."
    Mivel csúnyán elúsztak a Horizons befejezésével, ezért kárpótlásul kaptunk +1 év ingyenes tartalmat. Szerintem ez elég korrekt gesztus volt a részükről és nagyon kevés fejlesztő/kiadó mondhatja el ezt magáról. A 300 fős csapat nem 300 fő volt induláskor. Nemrégiben érték el ezt a létszámot és igen, más címeken is dolgoznak, de az erős sarkítás, hogy 5 ember dolgozott az idei tartalmakon.

    "Amúgy a steam charts-on megnézhető, hogy minden idők legrosszabb átlagát hozza jelenleg a játék..."
    Ez nem igaz, mivel 2016 áprilisában kevesebben játszottak mint most. Nem mellesleg még nincs vége az októbernek, tehát a legfrissebb számok nem relevánsak. Az ED játékosbázisa a megjelenés óta hullámzik. Amikor jön egy nagyobb frissítés vagy akció, akkor megugrik a létszám, majd fokozatosan visszaesik. Ráadásul a steamcharts nem méri a Frontier kliens, Xbox és PS4 felhasználókat. De mindezektől függetlenül, tekinthetjük iránymutatónak ezt az adatbázist. Az elmúlt 4 év után valóban van egy kismértékű csökkenés a hullámvölgyekben, de érdemes lesz megnézni a december/január hónapokat...

    "Még megvárom mi lesz a fizetősnek nevezet tartalom, ami sokaknak amúgy ingyen járt volna már pár éve.."
    "...három kiegészítő jár azért a pénzért"
    A lifetime tulajdonosoknak nem kell fizetni a jövő évi tartalmakért. Csak azoknak, akik nem rendelkeznek ezzel a csomaggal.

    A lassú fejlesztéssel és a Beyond szegényes tartalmával én is egyetértek. Én is sajnálom, hogy ilyen lassan haladnak a fejlesztések, de összességében még mindig szeretem az ED-t, minden hibája ellenére. Reméljük, hogy - a most érkező 3.3-al - sikerül komolyabb tartalmakkal lezárni az idei évet és jövőre valóban valami hatalmasat lépnek előre!

Új hozzászólás Aktív témák