Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Mister_X #34288 üzenetére

    Külöm van a REP ez adja a rankot és az INF ami a standinged, minnél magasabb a standing (cordial, friendly, allied) annál több és zsírosabb küldit kapsz. De a legjobbak a Data Deliveryk, A-B-A stílusban.

    DE MINDEN OLYAN KÜLDETÉS amit Fedes kis frakció ad beleszámít, onnan tudod Fedes e, hogy a missionboardon ahol listázza őket, kint van a kis ikonjuk.
    Hogy a küldetés üennyit számít az fogod látni: REP+ / ++ / +++. De mondom újra ha nem akarsz megöregedni a box előtt akkor data delivery. Ezek ált. ++-osak, és egy ugrás plusz 50-500ls SC repkedés jobb esetben. :)

    Navy küldetések meg mindig valami ilyesmik: Imperial / Federal Navy need xy something ha kamionozni kell, F. / I. Navy Strike Contract ha kalóz vadászat, és F./I. Naval Courrier Job ha data delivery.

    És ha elérted az adott rankban a 100%-ot, pl Baron 100% de nem találsz Navy missiont nopara, folytasd amit addig műveltél pl data delyverik mivel még ígyis számolja őket, aztán lehetőséged van akár zsinórban 2 Naval missiont teljesíteni és kapásból akkor ugye két rangot ugrasz. Vagy csak szimplán pl a következő rang 47%-on kezd. (Attól függ mennyit csináltál eddig missiont.)

    ui.: Elgépelésekért elnézést kora reggeli mobilos vonatos hsz. :D

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák