Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    @ollie: Ne tedd fel a dockoló computert, egy, helyet foglal később egy modul hely is nagyon sokat fog számítani, ha fitteled a hajód.
    Kettő, könnyen tanulható az elején nem ment... sikerült. A következő amikor Orientet és Sylt ufonak néztem az volt amikor az FA offot hajtogatták szokjam meg azt is meglehet, ha játszol könnyen beívódnak ezek a dolgok és később reflexből fog menni. (Nem azt mondom nincs helye az auto docknak, egyéb esetben pl. Két napja Rhea - LQ Hydrate - Vmi Muovzcio... (OFF)(neve passz, fejből nem jut eszembe, ma még nem volt érkezésem leülni repkedni, édesapámmal a kutyival rohangálunk a dokihoz mert megműtik, csomó a mellecskéjében és ciszta a petefészkében, ivartalanítás és kiveszik a csomót. :( ) (/OFF)közt ingázók, Rhea---> Data Delviery, és passengerek ---> Passenger LQ, Data a hülye nevűre, most pl nekem is bent van, mert amíg dokkol WC stb... mert 2-300x ingázok napi szinten.)

    Egyéb: Fed rank grindelők irány Rhe az OFF-ban levő metódussal 30-40% rank / kör (5. és 6. rank körül), és egy teli Konda ha allied vagy akkor már 15-20 millát is hozz jobb körökben, gyengébbeken 10-15 közt.

    ...minket meg megcsócsáltak a Navy Promotion küldin.... meghalt a páciens de ez a Konda NPC kemény dög volt, rakéta vagy torpedo volt nem tudom, de valamilyen effektet magyarázott Cory (Új neve van a fedélzeti komputernek. :DDD ) és a pajzsom két találat után már vált is le.... RIP ~1790MJ. :Y

    Hamarosan belépek az Elitek sorába... azt hiszem innentől kezdve már csak még egyszer annyi pénzt kell össze passengerezek mint amim eddig van. :DDD

    De... tanszünet van, tanagyag, projekt stb kivételesen nincs, szóval Challenge Accepted, Elite és a Corvette már úton, utóbbi szerintem szerdáig meg van. :))

    ui.: Tudom a képek borzalmasak, a 1060 (Második.... első csere volt mert nem tudták mi van vele... ez meg megint passz.... :W ) lehalt az asztaliban, megint a notin játszok az meg örülők, hogy 50-60fps-sel bírja a Mediumot. :(

    @campernoob: Nincs gondom, a témát is azért hoztam fel, mert zömében Combat oriented player vagyok, de szeretek bolygóra mászkálni, kalózkodni stb. Ezért hezitáltam de a Corvette alkalmasabb a számomra, néztem a helyeket ha elengedek egy minimálisat a "tökéletes gyilkoló eszköz" fitből már is kész az ideális hajó nekem. Más kérdés a Cutter szebb a szemnek és kellemesebb, na meg nem mindegy..... 0---> Rear Admiral, vagy Baron ---> Duke. De van egy hetem, így is reggel 11-hajnali 3-ig Elite, szóval meg lesz az . :DDD :DDD

    Mass Lock meg... pusztán mikor egy másik Konda, Cutter, Clipper, T9 etc. nagy dög közelében vagy lassul a térhajtómű töltése. ;) (Állomások, aszteroidák etc is.)

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák