Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nosam

    aktív tag

    Na, totálisan feltornáztam mindent A-ra amit lehetett, a PowerP-t, ShieldG-t, FSD-t, Sensort, Thursterst, LifeS-t, PowerD-t, ShieldCB-t.

    Ha mindenből A osztály van Viperen, akkor lehet még négy kis lézert rátenni meg fuel scoop-ot és egy E osztályú interdiction-t, viszont mást nem mert 12mw-ből így eszik 11.84-et. Viszont ha a Thurster-t leveszed kisebbre meg a life supportot és Sensort akkor még nyerhető egy kis extra energia, ami által még ráfér vagy erősebb fegyver vagy pluszban egy-egy kisebb G osztályú frameshift wake szkenner meg egy kill warrant szkenner. Ugrási távolság max 13ly úgy hogy van rajta egy 8 tonnás reactive surface composite shield is.

    Számolgattam variáltam és arra jutottam, hogy pl explorer hajót nem is igazán volna érdemes Viperból csinálni, azt Cobrából volna érdemes a jóval nagyobb ugrási lehetőségek miatt, hogy könnyebben vissza lehessen jönni ha messzire elmész. Viper kisebb hajók ellen tökéletes illetve NPC Cobrákat is lazán leirtja, viszont egy fullra felszerelt Cobra és valódi user ellen már szerintem igen komoly gondok lehetnek. Persze "feladható" még az A-s FSD meg ShieldCellBank is, ezzel plusz energia nyerhető még erősebb fegyverekre, de akkor nagyon szűk lenne a mozgástér mert az erősebb fegyverek jóval nehezebbek és maximum 6.7ly-ért lehetne vele ugrani.

    Igazából nem rossz ez, bár szerintem kicsit kevés az a 12Mw-os Power Plant erre a hajóra, a 14Mw sokkal jobb lenne, és még akkor sem lehetne kimaxolni a Vipert. Kíváncsi vagyok hogyan alakul majd a véglegesben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák