Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baphomet

    senior tag

    válasz Holyshout #28869 üzenetére

    https://forums.frontier.co.uk/forumdisplay.php/147-2-2-03-Beta-Feedback-and-Discussion

    Nyugi a Corvette nem lesz hulladék a tervezett változtatások után se.

    A shield boosterekhez nyúlnak hozzá úgy, hogy 1,8-as szorzóig (ez 4 db. mérnököletlen A-s SB-nek felel meg) lineárisan nő a pajzsok ereje, utána viszont már éppencsak, és az elérhető maximum valahol a 2,5-ös szorzó környékén lesz.
    Most egy Corvette-re ha feltesz az ember 4 db. kimaxolt heavy duty boostert, akkor kábé 6000 hp-t lehet elérni, az új szabályok szerint ez olyan 2300-ra csökken.
    Nem nyúlnak hozzá a resistance augmented boosterekhez, tehát, aki eddig is azokat részesítette előnyben a a heavy duty helyett, az szinte észre sem veszi a dolgot.
    A pajzsok gyengítése mellett, viszont erősítik hull tankolást:
    - A rakéták kevésbé durván sebzik majd a külső modulokat: nem lesz olyan, mint most, hogy egy-két rakétatalálat kikészíti a thurstert, vagy a fegyvereket
    - jön egy új internal modul típus a HRP mintájára a M(odul)RP, ami a moduloknak ad extra páncélzatot
    - a harci hajók (eagle, viper, vulture, federal hajók, anaconda, cutter) kapnak további 2-3 military slotot, ahova SCB-t, HRP-t, MRP-t lehet pakolni.
    - a három nagy hajó alap pajzsait erősítik, és ezentúl nem csak a small és medium, hanem a large fegyverek is sebzéscsökkentő büntetést kapnak a nagy hajók ellen. Csak a huge fegyverektől kapják meg a teljes sebzést.
    Ja és pajzsok visszatöltési sebességét is feltekerik egy csöppet.

    A cél kábé az, hogy a "három nagy" komoly fenyegetést jelentsen, de ne legyenek legyőzhetetlenek. Valamint, hogy harcba bocsátkozni legyen kockázatos és költséges dolog, nem pedig az, mint jelenleg, hogy a nagyon erős pajzsok gyakorlatilag sérthetetlenné tesznek. Bár ez leginkább PvE-ben van így, PvP-vel az baj, hogy egy örökkévalóság leszedni a sokezer hp-s pajzsokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák