- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientcx
őstag
válasz kiskuplung #25600 üzenetére
Húha, nem gondoltam, hogy ilyen komoly a helyzet, azt hittem, az ED deszkázta be a Garay hub-ot. De ha neked ez máshol is így van, akkor csak nálad kell lennie a gondnak. Esetleg ha van valaki a környéken, megnézhetné, hogy neki nyitva van-e a terminál, és megvannak-e a kontaktok.
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Micsurin
nagyúr
Két nap alatt 26 óra... kezdek menthetetlen lenni.... ...
Légkörrel rendelkező bolygók tervben vannak? Szívesen körbejárnék pár exobolygót!
Jut eszembe, ha elindulok a Soltól, megtalálhatom például a Kepler−442b-t ? (~1100ly, "nem nagy táv"... ha játékon belül nézem! ) Vagy ennyire nem "valós" a galaxis ?
Minden azonos típusú hajónál ugyan azt a sorszámot diktálják be az állomások? Erre nagyon kíváncsi lennék! (Remélem hasonló apróbb rádió kommunikációk fognak még bekerülni, nagyon jó feelingjük van.)
Remélem egyszer átnevezhetőek lesznek a hajók...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
rtitusz
őstag
válasz Micsurin #25602 üzenetére
Jönnek légkörös bolygók, de hogy mikor azt nem tudni.
A legtöbb bolygó és csillagrendszer amit felfedeztek a csillagászok benne van a játékban, és folyamatosan frissítik, azonban hogy milyen néven van bent az cseles lehet, mert többféle rendszert is használ a játék. (Scott Manley videója a témáról.)
Az állomásokon a légiirányítás a hajótípusod gyártójának első betűjét, majd a neved első három betűjét mondják be. Jelenleg az Asp-ban ülök, amit a Lakoon gyárt, a nevem a játékban CMDR Lord Titus, az állomás Lima Lima Oscar Romeo néven fog hívni, de ha átülök az FDL-be, akkor Zulu Lima Oscar Romeo leszek, mert azt a hajót a Zorgon Peterson gyártja.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz kiskuplung #25600 üzenetére
Ilyet még nem láttam. Openben és Soloban is ugyanez a helyzet?
-
Micsurin
nagyúr
válasz rtitusz #25603 üzenetére
Köszönöm! Ez is szépen meglett csinálva, arra gondoltam valami sablon duma amiből van minden típusra egy de, nem!
Köszi a vidit is, megnézem aztán elkezdek keresgélni.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
VitoSagi
tag
Nekem eleve gyanús, hogy a bejárat körül szokott lenni kiírva az állomás neve, ergo jó oldalról közelít a kolléga a képen.
Titus: a hajókat nem rövidíti a diszpécser úgy ahogyan írtad. Simán bemondja, hogy DeLacy Victor India Tango nekem például.
ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder
-
cintula187
addikt
-
W00dyka
tag
No végre sikerült megvennem az Ad(d)eremet ( nem, nem az elnököt a hajót ) és érdeklődnék, hogy költséghatékony fegyverzetet tudtok-e ajánlani rá !? Nem akarok mellényulni holmi newbie tévképzetekkel !
Előre is köszönöm....
[ Szerkesztve ]
Steam: Marcinko1976, PUBG: Woodyka...........Már pedig itt rend lesz ! Mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá !
-
cintula187
addikt
válasz kiskuplung #25598 üzenetére
ÉN erről azért írnék egy ticketet a frontiernek. Az oké, hogy szépen zárt a bejárat, mert az tuti a bejárat. De hogy a sensoron semmi és scannelnek stb. az durva.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
cacasz02
aktív tag
Gontolom a modulesnél ellenőrizted a sensors működését.
-
Reaper
őstag
Lehet azóta megjavult, vagy nálad van a gond, kíváncsi voltam, gondoltam átugrom Sothisból, pont most dokkoltam be, minden gond nélkül a Garay terminálba.
-
WhiteHawk24
tag
Bocsánat ha megbántottalak, nem volt szándékom. Egyszerűen arra gondoltam, hogy elfelejtettél engedélyt kérni dokkolásra és a másik oldalon próbáltál dokkolni. Legjobbakkal is megesik az ilyen, nekem is volt már, hogy engedély nélkül próbáltam dokkolni.
Nekem a contact lista akkor volt üres mikor kikapcsolt a szenzor modul. Bár az állomást akkor sem magyarázza. Vagy azóta megoldódott? -
baphomet
senior tag
válasz Micsurin #25605 üzenetére
A Kepler−442b-t nem hiszem, hogy megtalálod, mivel, ha jól sejtem az exobolygó. Azokkal nem foglalkoztak eddig, a játék megjelenésekor nem is volt túl sok belőlük, nemrégiben tették közzé a Kepler által eddig felfedezett több, mint ezer új exobolygó listáját. Az ismert csillagok (LTT, HIP, Wolf stb.), és csillagködök viszont valóban a helyükön vannak.
Ez pedig egy egész friss hír. Persze mi tudjuk, hogy a Proxima mellett nem ez a nagy szám, hanem a Hutton Orbital.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz cintula187 #25617 üzenetére
Én még nem hallottam mérethatárról
-
duvi
nagyúr
válasz cintula187 #25619 üzenetére
- A méretarányok alapján én az ASP-T6 környékén húznám meg a határt és ezeknél és a Condor lenne a max méret.
- Igen T9 van a videóban. Mondjuk elég viccesre sikerült ez a demonstráció, mivel egy Condorral kilövik a támadó Pythont[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
A nagy ajtó a fighter bay, mindegyik hajón ugyan így néz ki. (Felette a kissebb a cargo scoop ahová az SRV-t is pakolja az ember.)
Amikről biztosan tudom, hogy van Fighter Bay rajtuk, a teljesség igénye nélkül, azok a:
- Keelback
- T7
- Federal Gunship
- Imperial Clipper
- T9
- Python
- Anaconda
- Federal Corvette
- Imperial Cutter
- Beluga[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz baphomet #25615 üzenetére
Köszi, sajnos este rájöttem, a a napját (KOI-4742) sem találtam meg sajnos! Szerintem ez nálam egyéni fejlövés lesz, hogy Exobolygó, létező / emberek által ismert ködök stb akarok meglátogatni....
@ kiskuplung: Este hülye volt a játék! RES-ben (High és Haz.... is volt) CSAK Clipperrel találkoztam mint nagyobb hajóval, ÉS NEM lőttek vissza, semmi, forgolódtak és chaff... ennyi, de semmi reakció nem volt! Este akartam írni ide róla, de mikor 2:30- kor kiléptem már majdnem elaludtam.
@ rtitusz: Remélem az FDL is kap majd... mert szépen szembe mentem a kérésre kapott tanácsokkal és "mivel ez csak egy játék..." alapon vettem egy FDL-t, úgyis a zsaru kondák "tankolnak" én meg csak lövök RES-ben... De az a hajó nagyon tetszik, a formája, a hangja, a színe stb! Meg egy FED-es piperkőcnek stílusos gép kell!
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #25629 üzenetére
Elnézést a dupláért ! [link] Redditen láttam ezt a buildet, mennyire életképes szerintetek?
-
Micsurin
nagyúr
válasz rtitusz #25631 üzenetére
Még tavaszi a build, akkor még valószínű nem volt, akkor rakok oda egy multicannont, bár még nincs meg a teljes pénz a felszereléshez, most még szedett-vedett vagyok!
-
Micsurin
nagyúr
válasz cintula187 #25633 üzenetére
Keelback Komolyan? Pont azon? Ez ugye csak az "első körben" ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz cintula187 #25635 üzenetére
Ezt a listát nem értem.... Mit mi alapján...@ rtitusz Köszönöm, értem! De akkor sem örülök neki.
[ Szerkesztve ]
-
VitoSagi
tag
válasz cintula187 #25633 üzenetére
Igazából a T6 marad a sima teherváltozat, a Keelback már önvédelemre képes verzió, így lesz létjogosultsága végre. Jó ötlet, viszek magammal egy apró csalifightert, ha kiszednek van mit kidobni koncnak amíg izzítom az FSDt...
ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder
-
baphomet
senior tag
válasz Micsurin #25629 üzenetére
Kíváncsivá tettél, ezért utánanéztem a dolognak: a csak a Kepler által felmért objektumok valóban a KOI (Kepler Object of Interest catalogue) számuk alapján szerepelnek a játékban. Majdnem ott voltál a célnál, csak nem kellet volna az a fránya kötőjel. KOI 4742 néven keress rá a galaxy map-en.
-
duvi
nagyúr
válasz cintula187 #25635 üzenetére
Nekem is. Ezenkívül - szerintem - elég szegényesre sikeredett ez a lista
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz baphomet #25643 üzenetére
Én csak annyit mondtam egy két hajóra még lehetett volna rakni...
Köszi, akkor elindulok és megnézem! Már 1b, 01b variánssal is kerestem... csak kötőjel nélkül nem!
-
baphomet
senior tag
Engedjétek el! A Pythonnak sose' lesz saját vadásza, hiszen: PYTHON - FAULCON DELACY Another classic design that has survived the centuries. The first vessel was constructed in 2700 ...
Több, mint 600 éves a konstrukció. Még azelőtt tervezték, hogy a fighter bay-t feltalálták volna.
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Köszi mindenkinek a tippeket, úgy néz ki, hogy megoldódott a tegnapi probléma.
Most léptem be a játékba, csak hogy megnézzem, hogy mi a helyzet.
Nyitva van az állomás ajtaja, és be is tudom fogniAmúgy én is a szenzorokra gyanakodtam első körben, köszi ezt a tippet is. Úgy látszik valami server-side probléma lehetett.
Na mindegy, most még kis házimunka, hogy az asszony ne pöröljön, aztán megnézem, mik a mai hírek, és jöhet újra CEOS/SothisUi.: de azt már látom,hogy a Python bukta a fighter bay-t, ezzel a játékosok jelentős részét le is húzhatják az érdekeltek listájáról. Hatalmas gratula ezért az átgondolt döntésért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok