Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LacStein

    csendes tag

    válasz Phobion #20074 üzenetére

    Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

    PhobioNN7
    Nekem csak az megy! Már 3 napja :K Csak alapjáték tulaj vagyok (Win10) - nem tudom számít-e... A launcher felkínál ott még 32 bitest azzal nem foglalkoztam. Van még ott egy tutorial demó is [Install], az viszont nem indult másodszorra sem, vagy csak türelmetlen voltam.

    Más: Stock Sidey-val nagy bátran elvállaltam egy 35 ezres 4T csirke far-hát szállítást egy éhínséggel sújtott (?) outpostra. Beruháztam +2T raktérre és még oda is pakoltam, Teréz Anyát is pirulásra késztetve. (No meg jó árat ígért érte az eddb.io ;) ) 3 ugrás és a célállomás előtt már 7s-nél állt a számláló, erősen vártam a kiugrási üzit. Helyette: interdict :O Ó láttam én már ilyet (1x)! 4 pip a hajtóműre, boost, a pajzs meg csak fogy. A martalóc nem nagyon akar lemaradozni, 4-es csokrokban küldözgeti a csíkokat. Akkor 3 pip a pajzsra - későn(?) Végül 50% hull-lal ugrottam el és szálltam le. Az outposton kalózzászló "lobogott" (ha ezt tudom...) Szabadkozva, kénytelen-kelletlen azért elfogadtam a zsét. Úgy érzem meggazdagodtam, eddig 1-2 ezret hozott egy-egy fuvar.

    Kivételes szerencsém volt? 48e-ből 20-at árura felretennék egyelőre, de mennyit fordítsak tuningra? Gondolom FSD mindenképp, még valami?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák