Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diopapa

    addikt

    válasz tkondor #1655 üzenetére

    "elég sok dolog van ami nem tetszik ebben a játékban és most olvasom az oldalukon, hogy semmilyen refundot nem lehet kérni...hát bameg, az ember azt hinné, hogy egy béta alatt csak lehet refundolni, hisz erről szól a béta, nem? megjelenés előtt kipróbálni...cseppet nagyon g*c*k.... :( miért van az, hogy egyetlen egy digitálisan vett játékot sem lehet eladni? pedig EU törvény van arról, hogy a kiadók semmiképpen sem akadályozhatják meg a letöltött játékok viszonteladását....a Frontier pedig UK cég...."

    Tényleg nem vágod mit írsz? Szerinted mire reagáltam? Honnan veszed, hogy "erról szól a béta" hogy lehet refundolni? Mi ez videotéka? Mi az hogy "digitálisan vett játékot"? Ember nem veszed meg a játékot. "pedig EU törvény van arról, hogy a kiadók semmiképpen sem akadályozhatják meg a letöltött játékok viszonteladását." Akkor kérlek mutasd a törvényt ami ide vonatkozik. Esetleg felnyomhatod az angol illetékes szervnél és ők majd elmagyarázzák neked a vonatkozó jogszabályokat. Fröcsögés helyett tájékozódj. :U

    szerk: OFC nem arról szól, hogy nekem mennyire tetszik v. mennyire nem a játék és zavar, hogy anyázod az Elite-et. Pont lesz@rom, a véleményed nem befolyásolja a játékélményemet. Nem is arról van szó, hogy nekem tetszik a mostani gyakorlat. Arról van szó, hogy nekem furcsa, hogy 2014.09.18-án valakinek furcsa annyira a jelenlegi gyakorlat, hogy emiatt idejön anyázni. :) A fentiekhez még annyi hint, hogy nem játékot veszel, hanem használati jogot, így a software csak szolgáltatás. Nekem sem tetszik, de így van.

    [ Szerkesztve ]

    Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

Új hozzászólás Aktív témák