- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A nagy lófaszt kell..
Se a UPC, se a Voda nem olcsó szolgáltatók, viszont parasztvakításban jók, a Digit meg azok választják leginkább akiknek a fizetendő összeg a legfontosabb tényező és a Digi sikereit látva a többségnek az ár a fontosabb, nem a parasztvakítás.Ha annyira árversenyt akart volna a fenti két cég, eddig is megtehették volna, de valahogy ez mindig elmaradt. Miért változna ezután bármi? Főleg, hogy a vételárat lehetőleg minél előbb be kell szedni az ügyfelektől, különben a tőzsdén cumi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz #71835392 #5201 üzenetére
Van benne valami, ha megnézem a Digi és a Telekom műholdas TV kínálatát, és árát, akkor könnyen belátható, hogy ár-érték arányban messze jobb a Telekom, és ezt nem azért mondom, mert nekünk is az van, de szimplán meg lehet nézni az árakat, és mit adnak azért. Viszont ha már kábeles netről van szó, akkor a Telekom horror árakon van, itt még a Digi és az UPC is lekörözi a Telekomot. Az biztos, hogy a kombinált csomagoknál van, és lesz verseny a jövőben, főleg ha így a 4-es csomagban (mobil, TV, internet, vonalas telefon) csomagokat nézzük, és hazánkban lesz 3 aktív cég, azaz a Telekom, a Digi és a Voda a jövőben.
-
Diák66
őstag
válasz radio100jozs #5202 üzenetére
Várjuk ki a végét, ki tudja mi lesz még ebből. Megy a harc, bárki bármi áron beleköp a másik levesébe...... ami már megvalósult, az a biztos.
-
Kronos3000
senior tag
Van egy érzésem hogy a Magyarországi Telenor a Digihez kerül még az idén......Megveszik feldarabolják,eladják,régi módszer.A Kelet Európai Telenor országokra bontva többért eladható mint amennyiért csomagban vették.
Wasabi...
-
törölt tag
válasz Kronos3000 #5204 üzenetére
Ökörség!
Ha legalább csak egy kicsit utána néztél, olvastál volna a PPF befektetési stratégiájának, akkor tudnád, látnád, hogy ők hosszú távra terveznek, a múltban sem adták el egyik befektetésüket sem rövid távon. Nem mellesleg a PPF nyilatkozata is egybevág ezzel.Amúgy pont a magyar cég a legértékesebb a csomagban, ha feldarabolás is történne pont a magyar céget tartanák meg.
[ Szerkesztve ]
-
PBA
aktív tag
válasz Kronos3000 #5204 üzenetére
hehe, bilibe lóg a kezünk. A Diginek esélye sincs megvenni a Telenort.
-
DonMaster
addikt
nem rég még ezt elmondtuk a digi-nek semmi esélye felvásárolni az invitelt.
Aztán mégis 2015-ota folyo upc voda dolog is megtörtént.
Bár szerintem mivel mint 4. szolgáltató lépbe a digi nem hiszem hogy 1-et megvesz és megint csak 3 marad nincs értelme, viszont a ppf simán adhat roaming-ott a digi-nek +pénz hosszútávon, majd 5-10év múlva meg túladnak a telenor-on.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
somnia
őstag
válasz Kronos3000 #5212 üzenetére
...nem fogja!...
-
törölt tag
válasz Kronos3000 #5212 üzenetére
Ez nem a templom, hogy érzésekről, hitről és álmokról legyen szó, az üzleti életben tények vannak, amikkel lehet vitatkozni, csak az a dedós szint.
A PPF hosszú távú befektető, nyugodtan nézd végig az eddigi befektetései közül mennyit adott el és azt a nagyon keveset is hány év után.[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Mint írtam már többször is a bekötetlen bázisállomások körül továbbra sem látok mozgást, mindez egy megyeszékhelyen. Most, hogy az Invitel-Digi fúzió zöld utat kapott kíváncsi leszek tényleg beindul-e a bázisok bekötése?
-
Diák66
őstag
válasz #71835392 #5217 üzenetére
Ezt már egyszer leírtam, csak te nem vagy hajlandó elfogadni. A gerinchálózat nagy részét az Invitech fogja adni, amíg nem volt megállapodás, nem lehetett haladni. Most végre meg lehet valósítani az elkészült terveket. Az eszközök elvileg már itt vannak Magyarországon, csak fel kell őket szerelni, be kell kötni stb.... Aztán lesz ennek az egésznek valami "hálózat" formája is, nem csak itt-ott egy-egy antenna, vagy tartóelemek.
-
dchard
veterán
Sokszor el szoktuk sütni a poént, hogy ezekhez a vezeték nélküli technológiákhoz mennyi vezeték kell A viccet félretéve nyilvánvalóan nem elég állomásokat építeni, ha vannak komplett megyék, ahol a diginek gyakorlatilag nincs átviteltechnikája, úgy nem lehet szolgáltatni, mobilon sem.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
forten
aktív tag
Úgy látom,a Digi kicsit sok túl sok mindenbe belekapott,és nem győzi utólérni magát.Mobil hálózat indítás,full FTTH-s ra átalakítás, az optikás hálózatot, Invitech-s mizéria.
"Hol volt,hol nem volt..."
-
bkvbusz
csendes tag
válasz DonMaster #5208 üzenetére
A UPC szerintem hónapokon belül el is tűnik. Ugyan itt félig-medddig OFF a hozzászólásom, hogy a mainapon bevezett mobilcsomagok már Vodafone által diktált paraméterekkel rendelkezik. A korlátlan netes csomagoknak lőttek, helyette van 400 perc és / vagy sms + 4Gb adat mindössze 6490.-ért. Hát nem kedvező? 😃
Erről persze síri csend van. Holnap kíváncsi vagyok mit mondanak az ügyfálszolgálaton, hogy a jelenlegi csomagommal vehetek-e telefont.
Mellesleg az új telefonokkal sem foglalkozik a UPC. Egyedül a Huawei P20 lite és a P20 van új. De van még 206-os telefon is.Bízom a Digiben. Komplett telefonszámszettet fogok átvinni hozzájuk.
-
viktorhu
veterán
válasz bkvbusz #5221 üzenetére
Eddig is a Voda diktálta a upc mobilcsomagok feltételeit, mivel az ő hálózatát használta. Két óriás összeolvadása meg évekig is eltarthat. Nagyobb összegben nem fogadnék rá, de úgy tippelem, hogy két év múlva ilyenkor is upc-s csomagokra lehet majd előfizetni (nézd meg, hogy pl. a szlovákoknál még mindig O2 van, vagy még mindig lehet Lukoil kútnál tankolni Magyarországon, meg a Pannon név is évekig együtt élt a Telenor logóval, meg a Plus üzletek is elég lassan tűntek el a tulajdonosváltás után).
-
Dudi1984
csendes tag
válasz viktorhu #5222 üzenetére
Less rá a UPC honlapjára. Nagyjából 1 hét alatt átvette a teljes Vodafone-os árlistát. Csomagneveket módosítottak.
6000.--os csomag korlátlan nettel. Ez valami vicc?
2 éve mentem át a UPC-hez, azóta is 2790.- a korlátlan netes csomagom.
Hihetetlen, milyen gyorsan tudják az ügyfeleiket elüldözni maguktól a szolgáltatók.Bízom a Digi mobilban, egyedül bennük van még reményem. Még jó, hogy semmilyen hűségem nincs náluk.Csak nehogy a Digi is felzárkózzon az árakkal a másik 3 (4) céghez.
-
törölt tag
Az ugye azért megvan, hogy a Digi nem vette/veszi meg az Invitel gerincet? Ahogy írod is azt az Invitech fogja adni. Pénzért!
Pénzért eddig is lehetett volna venni/bérelni jópár cégtől. Az Invitechtől is. Ehhez nem kellett a GVH jóváhagyása.
Innen látszik, hogy a két dolognak egymáshoz semmi köze.
És az eszközöket ettől függetlenül eddig is fel lehetett volna szerelni. De nem tették. -
Miska0330
tag
Elméletileg pontban 1 hónap múlva rajt?
Én azért örülnék neki. De kétlem, hogy elindulnának.
Azért drukkolok nekik!
-
törölt tag
Addig kitalálnak még 3-4 dátumot,2058-ig..
-
legenda
válasz Miska0330 #5225 üzenetére
Felhasználói oldalon mindenki örülne, még azok is, akik amúgy nem szeretik a DIGI-t, mert a piacra lépésük generálta esetleges árverseny ilyen szempontból jót tehet a többi szolgáltató árazásának, de valóban kicsi az esélye, hogy elindítják adott időpontban a szolgáltatásukat.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ValoVillam
tag
Új vagyok a topikban. Sok éve megvannak a Digi csomagjaim (tv, internet, kábeltelefon), hat napja pedig úgy döntöttem, kipróbálom milyen itt a mobilnet, és megrendeltem a "DIGI Net mobil 4" szolgáltatást is.
Azóta használom is, csak egy dolgot nem értek:
a szerződésen miért lett számomra 3675 forint a havidíja?
Az előzetes tájékozódásom
https://digi.hu/ajanlat/internet/mobilnet
alapján 2895 Ft/hó-ra számítottam. Meglepődtem itthon amikor megnéztem hogy mégis aláírtam kérdés nélkül. (Most van négy aktív szolgáltatásom, melyek közül a legtöbbe kerülő nem más, mint a havonta 4GB-nyi forgalmat engedő mobilnet.) -
MODERÁTOR
válasz ValoVillam #5231 üzenetére
Most komolyan tőlünk várod, hogy kitalaljuk milyen szerződést írtál ala?
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Peter.70
addikt
Kérdezz rá, mert a 3.675 az lista ár
-
edk-
őstag
Kb. ennyiért előfizethető sebességben és forgalomban korláltlan mobilnetcsomag is. (3900 Ft/hó, vagy ha két SIM kell, akkor 2900 Ft/db/hó).
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
adam1400
tag
valaki próbálta már a metróba? ott már kiépitette a digi vajon?
-
lugosi
MODERÁTOR
Kíváncsi lennék, hogy milyen indíttatásból fizettél elő 3700 (de akár 2900) Ft-ért egy 7 megabites letöltési sebességű, 4 gb-os korlátos csomagú mobilnetre, őszintén érdekelne.
-
Gézengúz
addikt
Ugyan a weblapon azt a sebességet írják, de Nálam a 2-es csomagban is bőven 20Mbit feletti a down és up is. (3G)
Másrészt volt arról szó, (itt írták), hogy nem lassult a tempó, az adatkeret leforgalmazasa után. Ha letelik az adatkeretem megírom...adam1400
Telenor hálózatát használják! Ahol az ok, ott ez is!
[ Szerkesztve ]
-
zsolt.es
csendes tag
Hali. Ott dolgozom, az akciós ár jár az előfizetőknek ha az első mobilnet amit kivittél, a második megy listaáron. A szerződésen rajta van a listaár és alatta pedig az akciós ár. A számládon is a teljes ár fog megjelenni, majd alatta ott lesz a mínuszos kedvezmény sor.
[ Szerkesztve ]
-
jgreg
csendes tag
Hi! Jó lenne ezt nem reklámozni de gyakorlatilag igen. :-) Nekem az 1 Gb os van. Ergó nem érdemes a nagyobbikat választani mert ugyanúgy korlátlan. Igaz csak max HSPA+ on megy. Azaz nem enged fel 4 G re senkit sem. Nekem olyan kb 7 Mbps a sebesség. Holott az oldalon 2/1 et ír.... Érdekes az egész... :-) Szóval 1240 ft ér eléggé megéri! De ha korlátoznák is a 128 kbyte/s nem vészes. Pl messengerezni, viberezni, sőt telefonálni rajta (voip) is még jó. Navit is viszi, net rádió is megy..... Mi kell még? :-)
-
-
ValoVillam
tag
Azért, mert havonta van néhány olyan nap, amikor a laptopot "a puszta közepén" használom, arra e 4GB visítva elég.
Egyébként örülök hogy megkérdőjelezted a döntésemet, hidd el hogy én is.
Egyedül nem igazodom el a sokféle szolgáltató kínálata között. Privátban is érdekelne, mi az alternatíva. -
slug
senior tag
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz ValoVillam #5244 üzenetére
Szerintem nagyon jó a dominó maraton. Az igaz hogy drágább mint ez más szolgáltatás mellé (4 giga 3500), de nem havidíjas, és ha feltöltöd, adott hónapban nem fogy el a 4 giga, akkor az nem vész el a hónap végén, tehát a kártya érvényességi idejéig fel tudod használni a 4 gigát. És 4G hálózaton is megy. Talán én ezt látom kb árban alternatívának.
-
radio100jozs
őstag
válasz ggabor02 #5248 üzenetére
A Domino Most egy csak akciós visszavonásig érvényes opció volt, a Maraton internet csomagok meg a rendes ÁSZF-ben meghirdetett szolgáltatás. Előbbi azonnal visszatörölhető, és megszüntethető, utóbbinál eleve minimum 30 nappal hamarabb jelezni kell, ha megszűnik, és aki benne van, azt nem is tehetik ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs