- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunnia79
újonc
https://prohardver.hu/dl/upc/2018-03/02/705112_byuibuwki1szugpp_digi.png
Ma reggel.Teszthívás.BAZ megye.[ Szerkesztve ]
-
PBA
aktív tag
Izgalmassssss!
-
enginev3.0
félisten
Amíg a legutolsó kis helyen is nem lehet digi hálózatot addig nem hiszek el semmilyen indulási időpontot
2018ban nem indulhat úgy mobil szolgáltató hogy nincs szintén indenhol lefedettsége
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
-
p2pp
őstag
válasz enginev3.0 #4920 üzenetére
Azért kíváncsi lennék melyikőtök tudna önerőből még a legeldugottabb mélygarázsba vagy irodaházba,
vagy éppen oda térerőt varázsolni? De mondhatnék egy kis falut, ahol még a többinek sincs semmije az ég világon. Meglátjuk mi sül ki belőle?
Amíg otthon a többinek is csak 2G-je van addig nyugtával dicsérjük a napot!
Csodák továbbra sem lesznek gyorsan.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
enginev3.0
félisten
Emberek, fel tudjátok fogni hogy több tízezres városokban még csak szelüket sem érezni? És én erről beszélek, nem a bokrotokról még mindig
-
veterán
válasz enginev3.0 #4925 üzenetére
mennyire vagy biztos abban, hogy teszt közben az összes bázis be van kapcsolva, és maximális teljesítményen megy?
hanyas vagy, te disznó?
-
slice14
veterán
Múltkor kb 1- 1,5 hete Téglás-on a vasútállomáson nyomtam egy hálózatkeresést és volt Digi 4G is a listán.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
rajoco
csendes tag
válasz enginev3.0 #4925 üzenetére
Részben igazad van, például Győrben egyelőre bekötött antennát nem lehet látni. Viszont, rengeteget utazom az országban, és megrögzötten figyelem a Digi terjeszkedését. Például legutóbb Újkígyós településen láttam a Digi tornyát, Újkígyós és Szabadkígyós között végig volt jel. (Jelzem, hogy 4G a Vodafone-nak sincs, legalább is amikor ott vagyok, nem igazán van Internetezésre használható jel a településen.)
Ugyan így, a 120-as vasútvonal mentén is, természetesen a településeken, szintén mindenhol látni bázisállomásokat, sok helyen a klasszik víztorony tetején, sok helyen épített tornyon.
Legutóbb Pécsett beltéren, a Retro Hotelben, illetve az egyik egyetemi előadóban is volt jel. (Ok, tudom, nem biztos, hogy attól használható, stb. de itt most teszt kártya hiányában csak a keresésre hagyatkozhatunk.)
Én várom az indulást, számomra abszolút elfogadható, ha településeken van térerő, természetesen nem elsődleges kártyaként használva; arra szerintem sem lesz még hosszú ideig mód, lehetőség. Viszont, városban, gyors hívásokra, stb. szerintem működőképes a dolog; várjuk ki a végét.
Viszont el tudom képzelni, hogy kistelepülésen élő, otthonról ki nem nagyon mozduló idősebb célcsoport számára is használható szolgáltatást fog biztosítani.
U.i.: az 1-es vasútvonal mentén is gyötrelmes a térerő, legalább is a Vodafone-nak az, és nem vagyok egyedül ezzel, utazásaim során rendszeresen hallom a telefonáló utastársaktól, hogy "Nincs térerő, megszakadtam, ne haragudj."
-
enginev3.0
félisten
Én azt tudom elképzelni hogy vagy szövetségre lép valakivel
Vagy megveszi a telenort, amit itt már többször megbeszéltek hogy nagyjából anyagilag lehetetlenViszont építkezik építkezik, de pont az 5G indulás előtt, amit személy szerint rettentő mód várok
-
mikung
aktív tag
válasz enginev3.0 #4929 üzenetére
"... építkezik, de pont az 5G indulás előtt, amit személy szerint rettentő mód várok ..."
Troll mode on
De nincs is hozzá készülék, mikorra lesz abból egyáltalán valami, kártyásoknak úccsekapcsoljákbeee, külön előfizetést kell rá kötni, ki használja azt ki, nincsen rá frekvencia .... és egyébként is minek az ????
Troll mode off
Előbb jöjjön a digi a kis 2x 5MHz -ére már meglévő, használható technológiára.
Amúgy meg tényleg ... hova a búbánatba akar itt bárki 5G -t amíg még lehet kapni 2G only készülékeket ? Mamika és minden GSM riasztós pistike egyszerre visítana fel a 2G háló lelövésének hírére.
3G tornyokat se nagyon lehet kukázni mert pl a vodka a upc -nek csak 2G/3G hozzáférést biztosít.
És akkor most csak a kliens oldalról beszéltünk és nem vettük figyelembe a szolgáltató költségeit és a frekihasználati szerződések időtartamát.
Szóval ... digi induljon 5G only ... bocs ... inkább
-
togvau
senior tag
Na már iii. ker óbudai temető környékén is ott van a hálózatok listában a digi 4g
hitler, sztálin, micro usb
-
trec12
addikt
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Diák66
őstag
válasz enginev3.0 #4933 üzenetére
Emberek! Az 5G kereskedelmi bevezetésének tervezett időpontja 2020. Idehaza szerintem kereskedelmi forgalomban 2022-ig nem is lesz. Maximum teszthálózat lesz addigra. Ráadásul, ha jól értem a dolgot, nem árt mellé a 4G is. (önmagában az 5G nem annyira életképes, aztán később lehet az lesz)
A 2G hálózatok meg sokáig maradnak még. Egyrészt mert sokan használják, másrészt kell, mert ez a világon nagyjából egységes. A kapacitást fogják elvenni tőle maximum. De ahhoz az embereket 3G-4G megoldásokra kell átterelni. (HD hanghívás, VoLte)
-
dchard
veterán
Arról már nem is beszélve, hogy meglepődne, ha tudná, hogy konkrétan van itt olyan ember, aki megfelel az elvárásának.
enginev3.0:
Jövőre ígérik a világ első 5G-képes alapsávi csipjeit, és talán év végére lesz majd egy-két olyan telefon (a csúcsmodellek) amikben ez majd megtalálható lesz. Ettől még készülék penetráció nem lesz, a szolgáltatókat pedig ez érdekli. 2-3 évig nem reális történet az 5G.
Dchard
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
adam1400
tag
tényleg amúgy a diginél lesz feltöltős is? ha abba is lenne korlátlan net akkor azzal átcsábithatnák az ügyfeleket.
egyébként az a gáz hogy gondolom először senki se ír alá hűséget mig ki nem próbálja milyen a digi. viszont akinek 3g telója van az "ingyen" hűség nélkül nem fog telefont kapni és így ki sem tudja próbálni, és hiába rossz a térerő jön a kötbér.
-
max-pain
senior tag
Hiaba viszonylag egyseges a GSM ha egyreszt valahol sosem volt hasznalatban (Del-Korea es Japan), sok helyen pedig vagy mar lekapcsoltak (Szingapur, AT&T USA, a harombol ket szolgaltato Ausztraliaban) vagy hamarosan lekapcsoljak (Vodafone Ausztralia (iden), Kanada (valszeg iden), T-Mobile USA (2020-ban), Uj-Zeland). A fejlett teruletek kozul gyakorlatilag Europa az egyetlen ahol a GSM tartani fogja magat.
-
max-pain
senior tag
válasz Kronos3000 #4938 üzenetére
Miert? Itthon a 700 MHz-re megis mit fognak majd rakni?
-
Kronos3000
senior tag
válasz max-pain #4941 üzenetére
Csak arra gondoltam hogy szolgáltató felől rengeteg új eszköz,és ez rengeteg befektetés,vagyis először a sűrűn lakott övezetekre fognak koncentrálni.2018 első negyed év van és még a világon sehol sincs elterjedve...
megtörtént a világ első 5G-s telefonhívása,pár napja[ Szerkesztve ]
Wasabi...
-
max-pain
senior tag
válasz Kronos3000 #4942 üzenetére
De ez mindig is igy volt. Viszont siman lehet, hogy ket es fel ev mulva (amikor elkezdhetik majd kereskedelmi forgalomban is hasznalni a 700 MHz-es frekit a hazai szolgaltatok) mar eleve olyan eszkozok lesznek sok helyen felrakva (akar a pusztaban is) amik 5G NR kepesek lesznek.
Egyebkent persze hogy nincs most meg sehol se 5G NR. Egyelore csak a Non-Standalone mode van szabvanyositva (az is csak 3 honapja, decemberben tortent meg), tehat LTE kell melle. A Standalone mode varhatoan csak oszre lesz kesz (a 3GPP Release 15 publikalasakor). -
dchard
veterán
Én kitöltöttem magamnak egy pohár bort, hátradőlök és jól szórakozok
togvau:
Azért mert nem tud az ember valamiről, attól még létezik. Pont az USA rossz példa, mert borzasztó széttagolt még országon belül is, hogy ki mivel szolgáltat (CDMA2000, EV-DO, WCDMA, LTE, GSM, WiMax is volt náluk). Most kezd egységesedni a 4G-vel a technológia, de a sávhasználatuk még ilyen szempontból is problémás.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs