- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu89
senior tag
Csepelen is megjelent. Számsor helyett Digi HU 4G van.
-
ArNick
tag
"Terv.kezd.dátum: 2018.06.15."
-
Pityu89
senior tag
válasz Kronos3000 #4354 üzenetére
Pedig nincs messze onnan a Reggel utca.
-
Diák66
őstag
válasz #71835392 #4360 üzenetére
Értsétek már meg végre.... Láttátok a híreket... Invitel...Invitech stb.... Amíg a felvásárlás nem történik meg, nincs nagyon mire építkezni. Kell az invitech gerinchálózata, amit a megállapodás tartalmaz. Továbbá ha az NMHH oldalán kicsit kutakodtok a frekvenciák terén, kiderül, hogy akörül se tiszta még minden. Készülőben egy újabb frekvencia értékesítés, továbbá egyes meglévő (Digi által birtokolt) frekvenciák is kérdésessé váltak.
Tehát hová is siessenek? Ja és mindez rajtuk kívülálló dolgok. Nem egyszerű ez, mint anno a Vodafone esetében.
-
veterán
-
-
Kronos3000
senior tag
válasz szabogabor10 #4368 üzenetére
Miért lennének hiteltelenek?
Semmilyen nyílt vállalást nem tettek,nem hitegettek.
Arról hogy mi PH-s fórumozók mindent lekövetünk,fikciókról értekezünk ők nem tehetnek.Wasabi...
-
4Grider
nagyúr
válasz Kronos3000 #4369 üzenetére
És évtizedekig otthon nyaral?
Egyébként pedig a lokális indulást nem teszi lehetővé a frekvenciapályázat kiírása. Országos szolgáltatásra lett kiírva... -
Diák66
őstag
A bevétel termelés valóban fontos, ugyanakkor van értelme elindulni így, hogy nincs olyan gerinchálózat az egész mögött, ami az országos lefedettséget lehetővé tenné? Továbbá az NMHH és a piaci szereplők között lezajlott konzultáció nyilvános anyaga szerint a 26 GHz-es sávok helyzetét is le kellene tisztázni?
Csak egy idézet a digi által nyilvánosságra hozott konzultációs anyagból:
26 GHz-es frekvenciasáv
- Az NMHH nem tervezi a 26 GHz-es frekvenciasávban a még elosztható alapblokkok elosztását versenyeztetési eljárás keretében 2019. december végéig.
- A meghosszabbítási eljárások során hangsúlyos szempont lesz a várható műszaki szabályrendszer változása.
- Az 5G mihamarabbi bevezethetősége érdekében az uniós harmonizációs kötelezettség alapján várható a meglevő frekvenciahasználati jogosultságok átalakítása.A digi válasza:
A DIGI Kft. 2027-ig rendelkezik frekvencia használati jogosultsággal a 26 GHz-es sávban. Amennyiben lehetséges, szeretnénk ezt a sávot 2027-ig használni, és kérjük a T. Hatóságot, hogy ezt vegye figyelembe az átalakítási folyamat kialakításakor, konzultálva az érintett piaci szereplőkkel, továbbá ezen igényünket kommunikálja az Európai Döntéshozó Testületek felé, ha ez még időszerű.
Kérjük továbbá, hogy amennyiben feltétlenül szükséges a 26 GHz-es jogosultságok átalakítása, úgy a konzultációt minél előbb kezdjük meg, és biztosítsanak más frekvenciasávban, a meglévő jogosultságok kiváltására alkalmas a későbbiekben hosszú távon Pont-pont mikrohullámú összeköttetések üzemeltetésére alkalmas blokkokat.Tehát jelenleg ott áll az ügy, hogy csak ott tudná bekötni az antennákat, ahol van saját infrastruktúra. Én továbbra is azt mondom, hogy az Invitel felvásárlásáig nem lesz ebből semmi. Utána viszont elindulnak.
Addig nincs értelme, hiszen az alap feltételek még nincsenek meg egy országos hálózat megteremtéséhez.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Kronos3000 #4371 üzenetére
Az már önmagában hiteltelenné teszi őket nálam, hogy 3 éve ülnek a frekin.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
somnia
őstag
válasz szabogabor10 #4374 üzenetére
...hej, ha ők ezt tudnák, hogy a 10. szabógábor szemében ők hiteltelenek...de hál' Istennek sz@rnak rá és csinálják...
-
Zeki
nagyúr
válasz Kronos3000 #4376 üzenetére
3 gyerekkel mi is itthon nyaralunk. 1 medence a kertbe, és ennyi.
-
törölt tag
Bp, Nyírpalota 95, a héten be lett kábelezve....
-
DonMaster
addikt
mond te tudod mekkora Magyarország és azt hgoy 0-rol feléépiteni egy teljes lefedetséget, üzleteket , antenna heyelket, stb, 1-1 antenna elhelyezése eltarthat akár 1-2honapot is, és nem a fizikai munkárol van itt szo az leeht hgoy 2-3nap ,de mire lepapirozzák azok viszik az idöt,
és azt tesem akarod hogy csak itt ott legyen térerö elvárnád hgoy legyen egész magyarországon térerö, ahoz meg sok idö kell sok papirozás, engedéylezés stb.szerintem ha nem kéne papirozni és bárhova engedély stb, nélkül lehetne pakolni antennákat akkor max 1,5év alalt kilehetne épiteni 1 teljes lefedetséget, de igy a 3 év teljesen reállis. még kicsit kevésnek is találom.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
p2pp
őstag
szabogabor10: - mi 6! évet vártunk egy nyomorult antennára!
- úgy vártunk rá, mint a messiásra
- nagyon sokan nincsenek ezzel tisztában
- hosszú éveken keresztül ültek az engedélyeken!
- sztem nincs is miről beszélni, ezek után!
- kert végére kellett kimenni telefonálni
- mobilnetről meg ne is beszéljünkIphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
legenda
Az a baj - főként, de nem csak és kizárólag a DIGI szemszögéből -, hogy egyre többen gondolják így, mostanra már az eddig a fenti szolgáltató irányába elfogultabbak közül is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
trec12
addikt
válasz DonMaster #4382 üzenetére
Az álláspontod szerintem megkérdőjelezhető. Az engedélyezi procedúrákkal nem vitatkoznék azokban biztos van igazság. Ellenben nem gondolnám, hogy ezek "felmentik" a Digit a tökölés alól. Árulkodó, hogy immáron többedszer tologatják az indulás dátumát. Szinte biztos, hogy nem így tervezték az elején. Sajnálatos, hogy így alakult. Szerintem nem érte/éri meg elindulni nem csak az engedélyezéseken múlik.
Majd ha ténylegesen létrejön az Invitellel az összeborulás, akkor már nagyobb mozgástér lesz.[ Szerkesztve ]
-
jaroslav
aktív tag
válasz szabogabor10 #4368 üzenetére
Valóban úgy csinálnak a tisztelt fórum társak, mintha a Digi már hivatalosan bejelentett volna 5 indulási időpontot, és azt mind elhalasztotta volna.
Nem jelentettek be hivatalosan egyetlen időpontot sem, és nem halasztottak el egyetlen indulási időpontot sem.
Egyébként én magam is egy kedvező ajánlat esetén, simán bevállalnám az előfizetést akkor is, ha kezdetben csak a városok területén lenne elérhető a szolgáltatás.
Én nem vagyok olyan fontos ember, mint itt néhányan, hogy ne tudjam megengedni magamnak, hogy az autópályán "Sima-göröngyös" közelében ne legyek elérhető "x+1" percen keresztül.Egyébként a normál hétköznapokon, rendszeresen nem vagyok elérhető napi 4-6 órát, amikor előadást vagy gyakorlatot tartok, edzek, esetleg focizunk, vagy fallabdázunk a barátaimmal...
És, mindennek ellenére tud működni az életem.Valószínűleg, utazás közben is kibírnék átmenetileg olyan szakaszokat, ahol nem vagyok elérhető. Az tény, hogy életem nettó 99%-át folyamatosan nagyvárosokban töltöm, és egyet értek azzal a fórumtárssal, aki azt írta, hogy sokan vannak így, akik szinte alig hagyják el az agglomeráció területét...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
forten
aktív tag
Én örülök,hogy lesz egy újabb mobil szolgáltató. Ha, sikerül egy stabil hálózatot kiépíteni,hosszú távon jól fogunk járni vele.Hogy miért nem indul/indult még el,és mik az okai?Nem sok értelmét látom szidni a céget,mivel csak találgatni lehet!!
De,ha valakinek vannak konkrét észérvei a ,"nem haladnak ezek semmit",és társai gondolatokon kívül, azt szívesen olvasnám,mert engem is érdekel.
Egy adott munka,hogy milyen ütemben halad,nagyon sokszor nem az adott szolgáltatón múlik,hanem például egy másik cégtől,kivitelezőtől,engedélyezőtől.Mobil téren nem,de kábeltv-vel kapcsolatban tudnék konkrét példákat mondani.Van olyan város pl,ahol egyszerűen az adott áramszolgáltató nem "engedi fel"az oszlopra a kábeltv szolgáltatót.
Egyébként pedig az a tapasztalat,hogy a legjobban szidók,szapulók szoktak menni elsők között szerződést kötni.
"Hol volt,hol nem volt..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest