- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gejza1981
tag
akinek megemelték a sebességét tapasztal-e olyat, hogy eldobálja a vpn kapcsolatot?
látszólag minden rendben, de még is megszakad...régebben akár egész nap is folyamatos volt, most meg napi 1-2x előfordul, hogy megszakad...
-
eisento
addikt
Kitoro orommel jelenthetem hogy az uj tp-link TL-WDR4300 router megtette a hatasat
a regi routerem mutereknal hozza a 94mbitet szoval a reginek sincs semmi baja csak a switch csere utan nem akarja az igazsagot.
digi.hu/meres oldalon:
Download Speed: 194111 kbps (24263.9 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 54474 kbps (6809.3 KB/sec transfer rate)
Latency: 2 ms
Jitter: 4 ms
2014.08.14. 13:57:54koszonom mindenki pozitiv segitseget
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Sonja
nagyúr
Hopp, most jött a telefon a DIGI-től. Elvileg holnap jön a szerelő 12:00 és 13:00 között. Meglátjuk.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
betyarr
veterán
valaki mérte már ennek a zte router-csodának a fogyasztását,amit most osztogat a digi?vagy van erről valami hivatalos specifikáió?
-
betyarr
veterán
válasz radi8tor #22263 üzenetére
és HZoli87: köszi mindkettőtöknek!
ugye jól kalkulálok:
ha max 12W fogyasztással számolok és 38ft-os árammal,akkor nekem ez jön ki egy hónapra (7/24-es használat esetén):
(12*24*30/1000)*38=328,32ft
konklúzió: nincs többezres fogyasztása ennek a routernek.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Hali. Van itt valaki aki panelban lakik és történt már módosítás felfele ami az internet sávszélességet illeti?
-
betyarr
veterán
válasz Flashget #22272 üzenetére
mondjuk én sem szeretek valamiért feleslegesen fizetni,de ha nagyobb netet akarok,akkor csakis ez az út van.sajnos a társasház építésénél annyira elk*rták a vezetékelést,hogy már egy cérnaszálat se lehetne behúzni sehová.ma beszéltem a helyi digi informatikusával,aki azt mondta,hogy ha én ezt a vezetékelést képes lennék megcsinálni,akkor azonnal beköti nekem a külön telefonkábelt.
egyébként visszatérve a fogyasztásra,az valóban igaz,hogy nem biztos,hogy folyamatosan 12W a fogyasztása.ez valszeg csak a csúcs.tehát ettől inkább kevesebbre jön ki a valós fogyasztás.
akinek már van ilyen routere meg fogyasztásmérője,az csinálhatna egy fogyasztásmérést,hogy mindenki megnyugodjon (köztük én is ).
-
front3r
őstag
III.ker:
Megtörtént az emelés 1000-re nálam, itt volt a szerelő!ONT-on keresztül kapom, külön kábelen a netet + ZTE a telefon miatt, amitől féltem.
Nem is jön át rajta az 1000Mbps, kb 750-et tud a DIGI mérője szerint. Majd holnap kipróbálom a saját WDR4900-as routeremmel, hogy mit tud, mert kérte hogy ma még maradjon így, mert lehet állítanak valamit.
Amúgy nincs gond a nettel. 1ms-os késleltetés, a feltöltés meg jön maximumon.Végső megoldás meg majd érik... ha akadályozza a letöltési sávszélességem, akkor saját routerem után kötöm, HA át tudja vinni a VOIP-ot. Ha nem akkor időszakosan lesz csak bekötve, mert a telefont is használjuk, csak ritkán.
A szerelő mondta, hogy még azért reszelnek háttérben az optikán is, meg a routeren is. Ez nem a végleges állapot.
Jelenleg így használom a netet: ZTE --> Tp-Link N900 --> gép + minden más.Na és VÉGRE a Twitch.tv normálisan bufferel!!!! Visza tudom nézni a videókat, nincs akadás. Úgy látszik, mégis csinált valamit a DIGI, vagy más a kijárata a DIGI hálózatán az 1000-es netnél??? Érdekes... de a lényeg, hogy ezzel már ez is megy problémamentesen!
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
front3r
őstag
Nem kérdeztem így rá, annyit mondott hogy az év végéig.... és nem feltétlen kell switch csere, mert nálunk se kell, hanem az optikán kell valamit állítani. Most ez egy switchen kívüli eszköz-e vagy csak központi átállítás azt nem tudom. De az lepett meg, hogy a nálunk lévő switch pl. jó a 200-ra is, hiába ír 100Mbit-et a gépemen.
Csak nem hazudott a szerelő.Mondjuk amikor elkezdődött a kapcsolatok átállítása(július eleje vagy közepe), akkor mértem 111Mbitet is, utána lévő napokban állt be kb 94Mbit-re. Ez alapján a switch tényleg tud nagyobb sebességet is, mert ha csak 100-as port lenne, akkor hogy mérhetnék már 111Mbit-et. Persze aznap többször is mértem és kb mindig hozta ezt a számot, tehát nem félremérés volt.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz front3r #22278 üzenetére
Ha 100as kapcsolatot ir a vindóz akkor derék dolog felette mérni.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
allein
addikt
válasz allein #22268 üzenetére
Rosszul fogalmaztam Nekem 80/25 volt, beadtam az igényt 500/100-ra július 23-án, nem kaptam még semmilyen választ. Asszonyt beküldtem digihez, hogy 15 napon belül ígértek választ, mondták, hogy fognak is válaszolni, de mivel panelban lakom a sávszelésség váltása tovább tart mintha ugyanabban a kerületben laknék kertesházban, 15 kerületről van szó. Nekem nem sürgős de, ha már azt írják, hogy 15 napon belül választ kapok akkor tartsák magukat ehhez a kijelentéshez
-
Sonja
nagyúr
Itt is voltak, de ez egyelőre nagyon nem az igazi.
Routerrel és router nélkül is ugyan ennyi. Letöltés FTP-ről 60-70MB/sec között, több nem megy (SSD-re is próbáltam). A szerelő nem használt switch-et, mert csak egyedül vagyok a házban, aki egyáltalán a nagy csomagban van (TopNET-es is csak én voltam). Közvetlen a GPON cucc gigabites csatijára csatlakoztatott. Kicsit csalódás, mert így valóban elég lenne az DigiNET 500-as is. Év végéig marad, majd lehet csak jövőre váltok.
(#22283) front3r: Nem, engem nem biztattak, hogy jobb lesz. Nekem még van egy toldás a lakáson belül, az is okozhat ilyet a szerelő állítása szerint.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
front3r
őstag
Neked azt is mondták, hogy ennyi a sebesség és nem várható javulás? Nálam ahogy látod jobb a helyzet és még mondták is, hogy ez nem a végleges, nyugodjak meg.
Még a DIGI is fejleszt, tesztel, állít stb...szóval engem ezzel biztattak.(Mondjuk lehet nálad mások a körülmények...) Még nem próbáltam direktbe kötni, de majd holnap megteszem.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
front3r
őstag
válasz front3r #22276 üzenetére
ftp.fsn.hu-ról letöltés
Hmm egy szálon nem olyan rossz ez a ZTE eddig.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Gejza1981
tag
ilyet tapasztalt-e valaki:
zte csoda kikapcsolva / bekapcsolva majd az 500-s netből lett 100-asdirektbe a gépbe dugva a kábel tudja az 500-at
valamit minden alkalommal be kéne állítani a routerben?!
-
ferob
őstag
Valaki vállalkozó szellemű, aki rendelkezik a ZTE ZXHN H298N eszközzel, megpróbálná a webes felületre való belépés után, hogy ki tudja-e menteni a beállításokat az alábbi linken keresztül?
http://192.168.1.1/manager_dev_config_t.gch
Ha igen, akkor a PPPoE kapcsolat adatainak kitörlése, majd az úgy elvégzett mentés után legyen kedves privátban az exportált config.bin fájlt elküldeni, a VoIP beállítások és az adminisztrátori hozzáférés kinyerésének érdekében.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz Gejza1981 #22292 üzenetére
Kár, viszont ha te vagy valaki más, aki tudja, hogy mi az a telnet, az akkor megpróbálhatná, hogy engedélyezve van-e (root/root), mert elképzelhető, hogy nincs letiltva.
Kell egy PuTTY, beírni az eszköz címét, ami a 192.168.1.1, majd a telnet mellé tenni a jelölést és kapcsolódás.
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
szerintem meg kell varni az ev veget amikor vegeznek bovitessel fejlesztesekkel. nekem 200/50-es csomag van delutan 4-8 kozottt ingadozott a sebesseg volt hogy lement 60mbitre is most elinditottam letoltest es fullon jon lefele.
szerk: sonjanak ment
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest