Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Gorneck #78401 üzenetére

    Profitalni..? Hol..? :F T6-ra meg 40 alatti GR-re egy sztk keretes napszecsoval is bemehetsz egyhiteled a mobokat.. Magas GR-re meg total mindegy mekkora maxos jopasszivos amuleted van, oda kotelezo valamelyik immunitast ado amulet.. pont.

    De tudod mit nem is magat a HF amuletet vitatom en.. hanem hogy mennyi dogunalmas kulcsfarmolast meg uberezest kell 4-es partiban ahhoz letolni, hogy legyen egy elfogadhato HF-ed.. en ezt az aranyt gondolom ugy hogy teljesen felesleges.. nem eri meg.. unalmas, macaras, es loszart nem ersz vele.. nem latom azt a karaktert es azt a game levelt ahol a HF a legoptimalisabb valasztas miutan belefeccoltel 3 hetveget meg 150 FS-t mikozben siman az oledbe hullik kozben egy akarmilyen maxos masik amulet.. 1 db passziv nem valtja meg az eletedet.. T6-ra OP, GR-be meg keves.

    A legjobb esetben is pl egy DH azt tudja nyerni egy HF amulettel hogy betehet egy +20% dps-t ado passzivot mert mondjuk a HF-re rollol Awareness.. zuppa.. na und hogyan fog GR55+ on eletben maradni pl Mara amu nelkul.. mert dps-e az lesz neki de a ghom kinyirja, a meregfelhot pukkano mob kinyirja, es minden mas szar is siman kinyirja amit semmilyen supWD nem fog tudni elharitani..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák