Hirdetés

2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-10-05 18:53:36

Mobilarena

Diablo 3 topik

Visszatérhettek Tristram-ba, hogy felfedjétek a Fallen Star sötét titkát és hogy teljesítsétek a küldetést, Sancturary megmentését a démoni inváziótól!

- Season 15 Now live!.

- Patch 2.6.1 notes (magyarul).
- Patch 2.6.1. Developer Chronicles - Balance Goals. (magyarul)

A Nekromanta pack megvásárolható 14,99 €-ért a Blizzard Shopban (csak) digitálisan! Infók magyarul!

Nehézségi fokozatok és drop esély táblázatosan: [link] és Season Journey Tracker [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65001) mikromanus válasza -FreaK- (#64997) üzenetére


mikromanus
(PH! nagyúr)

- Rakj ki egy skillt és helyezz el egy teleportot. Az sok helyzetből ki tud húzni.
- A fos setet cseréld le használhatóra! ;] Ha nem bírod a strapát, akkor inkább már Asherát használj! Ha íg yis omlós, akkor esetleg az andy+vállast is cserélheted Aughildre. Ha még setes ringed is lesz, akkor a két set már nagyon sok extrát ad. Addig "csak" 100 all res és némi melee-ranged dam csökkentés.
- Opcionálisan szedd ki a placeholder (ingyen) skillt és rakj be egy familiart pluszba az extra damért!
Egyébként meg ha twisteres speckó fegyvered van, akkor miért nem azt használod? Ennyire rossz lenne a tüzes rúnája?

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65002) defede válasza mikromanus (#64998) üzenetére


defede
(tag)

Azért szerintem a 260K élet elég csirke tud lenni egy wizznek nem? Offhand vittel dobna rajta. Teleport safe runával szintén megoldás lehet.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower

(#65003) SQX_Barto válasza mikromanus (#64998) üzenetére


SQX_Barto
(őstag)

8-10 karaktert húztam fel főként saját erőből, nagy részét még a "torment előtti" erában, amikor az egyetlen lehetőségem az volt, hogy vittem a story-t. És egy idő után ba..ul unalmas volt. (Ne a profilomat nézd, majdnem mindent töröltem, mert nincs már idegzetem annyi karaktert "etetni" kraftanyaggal, loottal, bs-sel)
Amíg egy kari nincs 70-en addig a gear mindig kuka egy idő után. (kivéve a HC-s 61-es Cinderem, mert annyira op :D) felhúzni egy karaktert 70-ig dögunalom, időpocsékolás. Szerintem a Season-on nem indulók jelentős %-a emiatt nem vág bele. Mennyivel jobb lett volna, ha a Blizzard azt mondja: Nesze, itt egy 70-es naked hero Season-ra. Oké, ha húznak ez egy másfél órás mutatvány. De már az is időpocsékolás...

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto

(#65004) mikromanus válasza SQX_Barto (#65003) üzenetére


mikromanus
(PH! nagyúr)

Ez mellébeszélés. Ha már megvan, akkor minek törölni? Ha nem akarsz, akkor nem játszol Velük. A raktárakat minek felégetni?
Az a kegyetlen sok run (2-4 óra) se olyan rengeteg míg a haverokkal aktív játékkal felmesz 70-re. Nem értelek. Duzzogó alkat lennél és néha elkap az ideg és a törölhetnék? :D

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65005) _ocsisajt válasza mikromanus (#64985) üzenetére


_ocsisajt
(őstag)

koszi!

na sikerult a HF AMU HC-n :)

amikor nem tolunk szezont, akkor jo lesz a sima karin :)
na igy sikerult (alap avg dam volt amit rolloltam), likat meghagytam a lego gemnek

klantarssal partyba utottuk ki az osszetevoket (T6 gyujtes, T6 uberek), nulla organrol... volt par karika , koszonheto az 50%-nak

[ Szerkesztve ]

MBTI: Ambivert ENFP-T, https://imgur.com/BJj2TfH ^_^ | Epic music forever! :) | Hellrider#2918

(#65006) diegho válasza -FreaK- (#64997) üzenetére


diegho
(PH! nagyúr)

6M toughness 261k hp? Ez nagyon nagyon sovány. Az én eddig 1 riftet és 1 bounty-t futott wizardom semmi droppal buff nélkül 9.7M toughness 600k hp és T2-n simán halad, pedig eddig riften és bountyn sem töltött negyed óránál többet, csak a kovácsnál craftoltam neki pár cuccot, még a skilleket sem adtam rá rendesen, csak próbálgattam: [link]

(#65007) SQX_Barto válasza mikromanus (#65004) üzenetére


SQX_Barto
(őstag)

A barbár és a monk már hónapok óta gear nélkül volt, meg a többivel is alig játszottam. Végül mindegyik cuccát betörtem, amik jók az egyetlen megmaradt karimnak (épp a WD mert az lett a legerősebb mind közül)
Sosem volt szerencsém a cuccokkal sok farmolás és / vagy Kadala volt, mire egy-két normális cuccom lett. (meg elég sokára kezdtem megérteni mitől jó egy gear stb...) Teljes szettet még sose találtam semelyik karinak. Sőt az "op" szettek közül sokból egy darabot se láttam, nemhogy egy fél vagy egész szettet.
Jó persze lehet mondani, hogy 6-700 órával még "újonc" vagyok, de egyrészt decemberben vettem meg a játékot, amihez viszonyítva azért ez rengeteg idő, másrészt felnőtt vagyok, van munkám, életem, szóval nem játszhatok (meg nem is akarok) 24/7-ben. HC is most azért szimpatikusabb, mert jobb a loot. Már majdnem a fele megvan az Akkhan settnek a crusimnak nem is olyan rossz rollokkal. Bár a maradékot csak nem akarja már adni a játék és mindez nem 100 órák alatt... A greater rifttel viszont rosszabb lesz a HC, mivel meg kell találni az egyensúlyt, meddig mehetek el fakereszt nélkül. Bár T3-nál nem is igazán ad triál követ, szóval még ez a veszély nem fenyeget :D
Kezdem megunni a játékot. Kismillió idő farmolás, mire feljebb mehet az ember, hogy utána farmolhasson még többet a még magasabb szintért. A hardcore (nem a mód, hanem a vérbeli) játékosok meg most örülhetnek, mert meglett az "endgame"-jük a greater rift személyében.

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto

(#65008) Bahama


Bahama
(fanatikus tag)

Level 39 clear.
EU Rank 14.
kép

Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

(#65009) mikromanus válasza Bahama (#65008) üzenetére


mikromanus
(PH! nagyúr)

Gratula! Nem jösz inkább seasonkodni? Ez már neked nem kihívás. :DDD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65010) CactuS


CactuS
(Arcképgyáros)

Ladder mikor indul pontosan?

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#65011) AtHoS válasza trufa12 (#64896) üzenetére


AtHoS
(PH! nagyúr)

Nálam a tegnapi játék utáni észrevételem az, hogy a dropolt cuccok 90%-a max. 3 main statos. Elvétve találkozom 4 main statos cuccokkal, ami előzőleg nem így volt. Természetesen rare cuccok esetében.

Illetve még azt vettem észre, hogy a cuccváltoztatások jó pár leg esetén nem visszamenőleges érvényűek (pedig 1-2 cumót csak emiatt tartottam meg, hogy az új leg "stattal" talán használható lesz valamire, de valahogy nem került rá a korábban linkelt változtatás alapján a módosulás). 2 kezes fegyókat mondjuk éppen nem néztem meg :B

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#65012) JSaN válasza CactuS (#65010) üzenetére


JSaN
(PH! addikt)

Ha minden oke es semmi nem jon kozbe akkor 9 tol indul. Amugy en is megyek, kaja pia lesz,70ig meg sem allunk.

Diablo három télen nyáron. Bnet: JSaN#2520

(#65013) Bahama válasza mikromanus (#65009) üzenetére


Bahama
(fanatikus tag)

Eltaláltad! :DD
Az nem az én világom. Majd ha tényleg uncsi lesz akkor talán beleugrok majd egy szezonban, de most még van tennivaló.

Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

(#65014) nepszter1 válasza JSaN (#65012) üzenetére


nepszter1
(PH! addikt)

Ha vége a szezonnak akkor a karakter is ki törlődik ?

(#65015) JSaN válasza nepszter1 (#65014) üzenetére


JSaN
(PH! addikt)

Nem, hanem at kerul non leaderbe, vagyis oda ahol a mostani karink is vannak. Es a cuccok es at kerulnek, semmi nem veszik el.

Diablo három télen nyáron. Bnet: JSaN#2520

(#65016) -FreaK- válasza errorcode06 (#65000) üzenetére


-FreaK-
(PH! kedvence)

T2-t én is hoztam alap gearrel de ez már nem megy jól.

(#65001) mikromanus:
- az első skillt variáltam, volt teleport is, úgy egy kicsit könnyebb volt, de akkor is ha hozzám érnek bármikor 2-3 hittel le tudnak teríteni.
- megpróbálom a helm+vállas cserét, de az a 100allres meg az apróságok nem lesznek sorsdöntők. Úgy érzem hogy legalább 3x ekkora toughness kellene hogy kényelmesen játszható legyen.
- placeholder skill alatt mit értesz? Hellfire amu passzív?
- az a twisteres fegyó képesség akkor volt jó mikor a karaktertől indult a tornádó, de most már onnan ahova kattintasz, így kb. semmi értelme. Próbáltam azért persze így is/úgy is a ptr-en.

Tök jó lenne biztosan minden a RoRG-al, de eddig sajna egyetlen vacak sem esett még , pedig nyomtam pár bountyt. Engem sem szeret nagyon az rng, nem esett még cannot die relic sem (mindjárt nem lenne semmi gondom..), se Slorak, se Legend poti, se Furnace, meg még sorolhatnám.

(#65002) defede:
+
(#65006) diegho:

Valóban kevés az élet és kéne még +vit de akkor bukó a fire dam.

diegho: lehet hogy jó a toughnessed és jól bírod, de hogy haladsz? nem sok dps-ed lehet így, az elementáris sebzésed mindössze +17% arcane. Én meg fire alapra építettem, de ha cserélek egy rakat tárgyat hogy legyen tough akkor bukó a fire dam. Ennek ellenére ez lesz, most megpróbálom a Firebird set-et.

(#65017) diegho válasza -FreaK- (#65016) üzenetére


diegho
(PH! nagyúr)

Nem tudom hogy haladok, abban a 30 percben amit játszottam vele 70-en csak a skilleket tesztelgettem T2-n, egy rift kb 10-12perc.

(#65018) mikromanus válasza -FreaK- (#65016) üzenetére


mikromanus
(PH! nagyúr)

A "placeholder" az tipikusan az a skill, amire ránézel és belédhasít, hoyg "ez meg minek?" :DD
A shock pulse-ra gondoltam.
Ha gyakran halsz, akkor inkább vita mint fire dam. Van egy minimumszint, ami jó ha megvan life-ból. MIvel nincs 30 dam reductzion a wizardon, így az a 261k lehet már a kényelmi szint alatt van. A twister azért is jó lehet, mert ahoz nem kell egy helyben megállnod, de jól sebez. Ha könnyen lecsapnak, akkor nem opció a chanelinges skill (arcane torrent, ray of frost, disi, stb). Legalábbis szerintem.

edit:
- a csizma meteoros (nem használod): még egy haszontalan affix
- cain csak AS-t ad. Inkább olyan szet kellene, ami védelmetz, avgy rcr-cdr-t ad (bár a cd néálad nem gond).
- vállas nem set, így nem adhat bónust a 4 primary felett. Egy ashera, vagy crimosn jobb lehet. Esetleg a kis tűzre töltő ring helyet RRoG, vagy unity. Már "csak" találni kell valameliyket (unityből kettőt is ha egy sincs)
A belt is esetleg váltható. Az AS-t én veszettül haszontalannak szoktam érezni. Jó lehet a goldwrap (iszonyat sok extra armor), vagy egy harrington (GR-re nem jó,d e amúgy dupla sebzések). Ha öv is belemehet a változásba, akkor akár egy blackthorn is akár jó lehet. Vagy mindentől függetlenül majd egy firebird set. Vag ytalrasha ;)

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65019) tibee77


tibee77
(senior tag)

Anno 67-es szinten kerdeztem, hogy mit kezdjek a karimmal, jo-e, stb..Akkor mondtätok, hogy tul korai lenne bärmit is mondani.Most mär paragon 100on vagyok es kerdeznem, hogy milyen tanäcsokkal tudnätok ellätni. :) (nem pet-es build vagyok, mondjuk a zuni set-böl mär 3 megvan, de max kiprobälom majd kesöbb) [link]

b.net-tag:slicchabib#2475 - steam:slicchabib - poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#65020) diegho


diegho
(PH! nagyúr)

Trial key-ből több is lehet nálunk vagy csak egy?

(#65021) -FreaK- válasza mikromanus (#65018) üzenetére


-FreaK-
(PH! kedvence)

Jah hogy a Shock pulse... az elég jól sebez azért közelre, előtte magic missile volt a mirrorballal.
Azt lehet, hogy kipróbálom töltő skill nélkül, elég jó az ap regen most.

Igen, twister jó ilyen szempontból, csak erősen map függő a hatékonysága. Szűk helyeken nagyon jól arat, de tágabb környezetben "szétszaladnak" a tornádók.

- Meteort még nem váltottam át, amig próbálgatom hogy melyik skill jön be.
- Igaz a Cain és az AS nem hasznos, nem is ezért vannak, csak maradtak korábbról :) cserélem is inkább.
- Hát igen, amint írtam RoRG még nem esett, azzal kár is számolni, mert lehet hogy még fél évig nem fog.
- Unity van ugyan kettő, de az csak a cannot die reliccel hasznos, anélkül nem sokat ér. (amit megosztok a followerrel, azt kb. kapom is vissza mikor ő kapja a sebzést)
- Öv-ben sajna nincs másom még, de első körben akkor próbálom a Firebird set-et.

Köszi az ötleteket!

(#65022) MaNR


MaNR
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Még mindig trap DH, jade/pet WD a király?
Most hogy kezdődik a seasson gondoltam indítok én is egy karit csak nem tudom milyet kéne.

Mi a helyzet a Monkkal? Van már belőle vállalható build soloban?

Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#65023) Pekkk válasza Bahama (#65008) üzenetére


Pekkk
(fanatikus tag)

A T&T ami rajtad van az valami iszonyat! Kadala vagy drop? Félelmetes! :Y

(#65024) Wolverine válasza SQX_Barto (#64994) üzenetére


Wolverine
(PH! félisten)

A Battle Chestet szórták ki ingyen; ehhez csak egy kieget kell megvenni, a Mists of Pandariát, a többi már benne van egy ideje és nem kell külön megvenni őket.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#65025) Gyick válasza diegho (#65020) üzenetére


Gyick
(őstag)

több is

Asus N551JX, Xiaomi Mi 8 Lite

(#65026) czpitti válasza Bahama (#65008) üzenetére


czpitti
(őstag)

GZ :R

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#65027) Bahama válasza Pekkk (#65023) üzenetére


Bahama
(fanatikus tag)

Drop, ráadásul más nyitotta a ládát, úgy kellet visszaszaladnom érte a map másik végére.

czpitti: köszi

[ Szerkesztve ]

Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

(#65028) mikromanus


mikromanus
(PH! nagyúr)

No, vegül csak meglett a Lvl 70. Picit elcsesztük az elejét, aztán amikor betársultunk már nagy volt a lvl hátrány. Így mindkét "minicsapatnak" lassabb lett, mint full négyes partyban lehetett volna. Eu top 560. - 960. - picit ezer felett - mikro lett a sorrend lvl 70 elérésben EU és csapat szinten. :DD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65029) lakisoft válasza mikromanus (#65028) üzenetére


lakisoft
(PH! kedvence)

Még aztán sokáig tartott :DDD.

www.horgasztuning.hu

(#65030) schwartz


schwartz
(PH! addikt)

Jol latom, hogy a Wrathful Protector is nerfelve lett? Mintha tizedannyit utne mint patch elott.

(#65031) lakisoft


lakisoft
(PH! kedvence)

Nálatok nincs állandó Dc probléma?

www.horgasztuning.hu

(#65032) JSaN


JSaN
(PH! addikt)

No idaig nyomtam para 22ig, ki is eset elso season leg wd ceremonial, hat nem egy nagy szam. T1 mar megy innentol farm. Ha elejen kicsit figyeltunk volna, de igy kb 1200 korul vegeztem a sorban.
Ja es fel 3korul mar hc T6 maltheal kill is megvolt, durva. :Y

Diablo három télen nyáron. Bnet: JSaN#2520

(#65033) DjDanee87 válasza Edge (#64744) üzenetére


DjDanee87
(PH! addikt)

Na ki is esett egy fire SoJ, de egyelőre nem vettem fel, túl soknak tűnik amit bukok vele. Szerinted megérné a csere így?

SoJ vs ComopassRose

Ami nem annyira zavarna: elveszteném a LOHom harmadát, 250 vitalityt, kevés intet és kevés CHDt is, 5,5% chct.
Amit kevésbé tetszik hogy a 7% cost reductiont és az egyetlen legend gememet is elbuknám a cserével.

Amit ezek helyett kapnék az sem kevés, 19% fire, 25% elit dmg de nekem nem tűnik olyan jó cserének. Talán még úgy tudnám jobban elviselni ha cserélném a nyakláncot is mondjuk egy hellfire-re jó passzívval, de ugyanilyen jó vagy jobb statokkal. De az nem fog menni egyhamar, tegnap mentünk 4 környi über bosst, 1 jött ki belőle csak T6on az is kaka lett: [link]

[ Szerkesztve ]

(#65034) Tigerteam válasza -FreaK- (#64997) üzenetére


Tigerteam
(őstag)

Kevés a toughnessed...

Samsung Galaxy S8 Plus

(#65035) Edge válasza DjDanee87 (#65033) üzenetére


Edge
(PH! addikt)

Persze hogy csere, chd helyére socket és bele gem. :-)

Más: azt néztem leaderboard elején solo wiznél mindenhol petes wiz van, vagyis hydrás, lehet kipróbálom bár az a stílus annyira nem jön be.

Jsan+ mikro: gz, én vhol 30 nál lefeküdtem aludni :-)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb ~~btag:SirDan#2161~A9@Motorhead

(#65036) Telda válasza JSaN (#65032) üzenetére


Telda
(PH! addikt)

"T6 maltheal kill is megvolt"
Komolyan?
pff...
Azon sem lepődnék meg, ha már most hétvégén ki lenne a pörgetve az egész :).

(#65037) mikromanus válasza Edge (#65035) üzenetére


mikromanus
(PH! nagyúr)

Mi ott csesztük el, hogy nagyon a miser bountyra gyúrtunk. Alapból is ritka, kicsi szinten a T6 szivatós vele és mintha menet közben dobták volna be a "javítást". Lett egy böszme nagy elit pakk bent alapból a szivatósbb fajtából. Aki miners goldban utazott, az szépen elhúzhatott. Szerintem minimum fél órát buktunk ezen. Később már random volt van-e Misernél elit, de az elején mindig volt. Auuu. :DD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65038) Gorneck


Gorneck
(Jómunkásember)

A horrify fejes változott? Nincsen már, de mintha azt olvastam volna, hogy ismét úgy müxik ahogy eddig (szétkerget).

Illetve az a xaros likasztó cucc komolyan ennyire ritka? Remélem ezt is fél évig kell majd farmolni...

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#65039) SQX_Barto válasza Gorneck (#65038) üzenetére


SQX_Barto
(őstag)

Nem akartam az ördögöt a falra festeni, de én megmondtam :)
Mindenki úgy beszélt patch előtt a giftről, mintha minden bokorból esne három...
Én olyan ritkának veszem, mint a legend potit (SCn és HCn eddig 3 esett)
Csak elindultam Seasonban, de nem kapkodom el. :D
Elkezdtem solo bountyt HCn, Act I végén már l10-en voltam normálon, utána meg találtam publikot hardon. Aztán lefeküdtem aludni l22-nél :P

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto

(#65040) sutyi^


sutyi^
(senior tag)

Tegnap egész jól dobálta, leltem egy ilyet is. :)

I've started out with nothing and I still got most of it left...

(#65041) Gyick válasza JSaN (#65032) üzenetére


Gyick
(őstag)

Na én pont ezért nem fogok season karit inditani,semmi értelme úgy is kb a 854621. helyen kullognék vhol

Asus N551JX, Xiaomi Mi 8 Lite

(#65042) MegalodonS


MegalodonS
(őstag)

Egy kerdesem lenne,szerintetek melyik gem a jobb?

Gem of Efficacious Toxin

Gem of Simplicity's Strength

(#65043) Rayner válasza MegalodonS (#65042) üzenetére


Rayner
(senior tag)

Hát szerintem a poisonos jobb.
HC-ban ki is vettem a petes wd-nél a soul harvestet és locust swarmot tettem be 100% jump rúnával.
minden mob akire ugrik a locust azonnal kapja mellé a 2000% poison DOT-ot.
jelenleg 2100% a sebzése és 2,3-3m-t tikkel

Lényeg hogy minél több mobot elérj vmilyen skillel.
Pl.: DH multishot.

[ Szerkesztve ]

(#65044) ProEvoFan


ProEvoFan
(PH! kedvence)

Azért vicces hogy ennek a laddernak az ég adta világon semmi értelme :DDD
10 új legendary item, amit a non ladderesek később megkapnak...
TOP1000 lista, az örökkévalóságnak--->haver, felejtsd el, az összes hely foglalt, tudod, a kockák...
Új acsik...aha értem...
:DDD

Mondjuk én örülök hogy ennyire foglalkoznak a non ladderesekkel is, ez azért a D2ben nem volt meg.

(#65045) MegalodonS válasza Rayner (#65043) üzenetére


MegalodonS
(őstag)

Koszi,wiznel hasznalnam,de melyik skillre lenne ott ott jo?

(#65046) Rayner válasza MegalodonS (#65045) üzenetére


Rayner
(senior tag)

Azt nem nagyon tudom, hogy most wiznél mi az ami nagy területen hat...
Lehet hogy hülyeséget mondok de pl meteor vagy blizzard elég nagy és talán blizzardnál van olyan hogy lassít fagyaszt akkor talán azokon tikkel a Dot addig amig állnak, emellé még a 3 seces physical dot gem is jó ami critre ad 1200% wp dmget. de majd jönnek wizardok és megmondják a tutit :)

(#65047) mikromanus válasza ProEvoFan (#65044) üzenetére


mikromanus
(PH! nagyúr)

A greater rift inkább most a "verseny" alapja. Esetleg a lvl 70 verseny, de az meg csak amolyan start időpontos egyszeri event. AMúgy te már nem fejtetted ki korábban mennyire nem érdekel a ladder/season és tuti nem indulsz még ha fizetnek érte akkor se? :C

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65048) DaveNo1 válasza mikromanus (#65047) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Ja lvl70 verseny = exploit verseny, akkor lesz a következő szezonban ennek értelme, ha kampány módban kell végigtolni, és nem találni egy t6 szinten farmolható, semmit nem kell csinálni csak kicsit várni bountyt.

You are not prepared.

(#65049) Telda válasza ProEvoFan (#65044) üzenetére


Telda
(PH! addikt)

:R

(#65050) MTMan


MTMan
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Mostanában hol lehet 5-6 ezerért kapni dobozosan az alapjátékot?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.