- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
A játékosszámláló egy ideje bugos. Nekem rifteknél ír hülyeségeket. Jellemzően azt, hogy 0 ember játszik t13 public riftet, amit még season végén sem hiszek el.
Bountyban mondjuk régebben is előfordult, hogy csak 1 ember volt, mikor beléptem. De aztán hamar jött több is.
De lehet, hogy tényleg kevesen vannak már. -
gdevil
aktív tag
válasz Peppo #103349 üzenetére
80-90 gr jó lenne ha nem kell pörfekt gear hozzá....
A necrómmal rengeteget kínlódtam mire összejött egy gr90 képes gear, most jobban esne egy kissé gyorsabb sikerélmény.
Akkor shadow impale lesz.
Speedfarmra mit javasoltok dh-nak?
Milyen build melyik szettel?[ Szerkesztve ]
-
-
szupermacs
veterán
Erre valaki tud megoldást?
-
grimm2015
senior tag
Sziasztok, mi van akkor, ha autention kódot kér (app megerősítés), de az meg konfigurálásnál kér
Serail és Restore Code-t, ezek mik? Tehát sehol sem tudok belépniBattlenet: Grimm#22690
-
KubanitoS
veterán
válasz grimm2015 #103363 üzenetére
Amikor először aktiváltad a kétlépcsős azonosítást, akkor a blizzard auth program elvileg felajánlott egy helyreállító kódot, amelyet most kellene beírnod. Ha nincs meg semmi, akkor a Blizzardnak kell írnod.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
grimm2015
senior tag
válasz KubanitoS #103364 üzenetére
Köszi, a mostani telómat 4év után alapra állítottam vissza.... tehát minden homály mi hogyan volt Csak a 66os csapdáját éreztem....
Ez a telefonos megerősítés úgy volt, hogy egyszer be lett állítva... (dehogy minek) kliens csak egyszer kéri (gép sincs sűrűn újrahúzva, mert nincs szükség rá)Battlenet: Grimm#22690
-
mpierre
veterán
válasz grimm2015 #103365 üzenetére
Nincs gond, felrakod a blizz appot. Kéri, hogy add meg a fiókbelépési user és pass párost, majd automatikusan az újat lövi be. De azért a procedúra végén írd fel a restor, meg a serial kódot, de tud képernyőkép mentést is csinálni.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
reelc
veterán
válasz Delávégá #103367 üzenetére
Nehogy azt hidd.
A munkahelyemen most vezetik be. Ezentúl használni kell, ha nem a céges hálózatról nézel levelet.
Online bankolásnál is van ilyen évek óta.
A Steam is nagyon ajánlgatja a kétlépcsős azonosítást, ha még nincs olyanod.Aki ad arra, hogy nagyobb biztonságban legyenek a dolgai, megteszi.
Nem bántásból, de az össze-vissza kód megadás, és még fel sem írja az illető ez elég ügyetlen húzás. A minimum, hogy (persze nem fejből) hozzáférhető helyen vannak az ilyen dolgok, ha kellenek valamikor.
Nekem is van ismerősöm, aki az Androidos telefon Google Playhez kötésénél egy kamu azonosítót adott meg, idióta jelszóval, amit meg sem jegyzett. Végül gyári visszaállítás lett belőle 1 év kínlódás után, mert egy appot se tudott letölteni a nem ismert jelszava miatt. Stb. -
reelc
veterán
Season 12 will end on the following dates
Europe: Sunday, February 11 @ 5:00 p.m. CETSeason 13 will begin about two weeks afterward on the dates below:
Europe: Friday, February 23 @ 5:00 p.m. CETHa jól rémlik a mostani PTR-en technikai dolgok vannak csak, "There is no new content included on this PTR".
Akkor ez most egy copy-paste szezon lesz?
Persze 1-2 hotfix volt, de azok ugye szezon közben élesedtek.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Delávégá #103367 üzenetére
bneten kb teljes barati kort megtortek par eve, azota mindenki authenticatorozik.
mondjuk volt egy vicces pont, avagy amikor a kinai botozok meg az AH idejen ismeros "BajaMaja" (skandinav szovicc) nevu karakterebe toltak bele ilyen ezres nagysagrendu orat mire eszrevette, ami karaktert egy kulonosen durva buli masnapjan hozta letre visszaterni a vilagba.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ooooobi
senior tag
Conqueror season feladatnál, hogy 50+ anci ttárgyat kell eugmentälni az csak legendary lehet, vagy set is jó. Vsak mert játékban legendary ír de hátha nem muszáj azt
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
SQX_Barto
addikt
válasz ooooobi #103372 üzenetére
Legendary-knak van csak legendary kepessege, amit a kockaba "betorhetsz" Ket set (zold) targy kivetel van a Krelm's Buff Bracer
es a Kreml's Buff BeltVan nehany legendary egyebkent, aminek hiaba van legendary kepessege nem mehet kockaba
Pl a HC-sok amulettje, ami egyszer megmenti az eleted de szet is torik.
Ha jol emlekszem ez sem megy kockaba mert karakterenkent mas kepesseghez kotodik.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
ooooobi
senior tag
válasz SQX_Barto #103373 üzenetére
LEhet rosszul tettem fel a kérdést, nem tudom. A season journey feladatoknál a Conquerorban már csak egy hiányzik, "POWER AMPLIFICATIONse Kanais Cube to augment an Ancient Legendary item with a lewel 50+ gem. Erröl kérdeztem, hogy csak leg tárgyal fogadja el és pipálja ki? Mert ha nem akkor inklább egy leggel csinálnám meg. Viszont ha mégse akkor megint farmolhatok egy uj követ ha a setre nem teljesül a feladat.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
boygabi_
aktív tag
Srácok összeszedtem minden cuccot a Witch Dokihoz. Ez egy olyan build ami peteket és gargatuanokat idéz Helltooth set-ben. Még sose nyomtam ilyen magas szinteket korábban szóval tetszik.
Viszont hogy van az hogy az össz sebzésem kb 500000. Youtube-on láttam olyat, hogy ugyanezzel a builddel 3M sebzése van a srácnak. Igaz az ő Paragon szintje magasabb. Nekem 400 Neki 2000 fölött. -
persil
nagyúr
válasz boygabi_ #103377 üzenetére
A buildnek eleg keves koze van a sheet dps-hez(sebzes, amit a karakterlapon latsz). Az sokkal inkabb a cuccaidtol fugg.
Gondolom, amit youtube-on neztel, ott anci/panci hegyek, tokeletes statokkal, meg felaugmentalva.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
reelc
veterán
válasz persil #103376 üzenetére
Mert számomra nem volt benne cinizmus/irónia.
Amit leírtam, valós.
Az emberek jelentős része kerüli a macerát (2 lépcsős azonosítás, stb.), ahol csak lehet. Sokan gondolkodnak úgy, hogy van tűzfal, vírusirtó, a jelszót ő maga írja be, és ezzel megtett mindent.Na de mindegy, ez nem a topic témája.
-
boygabi_
aktív tag
válasz persil #103378 üzenetére
Ugyanazok a cuccok vannak rajtam is. A karakterlapon néztem illetve hasonlítottam össze a 2-őt.
Azt tudom hogy a set itemek ha jól használják nagyot ütnek de ez nem jelenik meg a kari lapján.
Ami még lehet hogy a cuccaim nincsenek átvariálva teszem azt átcraftolva intelligenciára.
A paragon pontokért kapott pontok amit intelligenciára rakok azok is megjelennek a karakterlapos sebzésben? -
persil
nagyúr
válasz boygabi_ #103381 üzenetére
A karakterlapon egy átlagolt dps-t (sebzés/másodperc) látsz, amiben minden(*a legtöbb dolog) benne van. Így természetesen a main stat is
Nekem sincs egy nagyon pro helltooth build-em, meg mákom sincs a droppokkal, mégis 2mill fölött a dps. Ha nincs int-re húzva a motyód, az rengeteg sebzést jelent számodra minuszban.
Meg írtad, hogy paragonban 1600 a diffi, azért az sem elhanyagolható... Para 800on ki van maxolva az egész és onnantól tisztán main stat, vagy vit-re megy minden pont. Te ennek a felénél jársz, az ott nem kevés bónusz.Ha gondolod linkeld be privátban a karidat, vagy kérdezz bátran.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
szupermacs
veterán
Ha valaki játszik One-on és lenne kedve csapatban játsazni velem, kérem írjon!
-
SQX_Barto
addikt
Lassan mar betolhatnak PTR-re a Season 13-at...
Kivancsi vagyok milyen portre lesz, meg melyik conquestek.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
gdevil
aktív tag
Nos még egy jó kis kérdés DH szakikhoz.
Melyik a "jobb" Multishotos variáns?
Alapból ugye a Fire Multishot megy, de a LB élén többnyire a Phisical-os rúnával látom fenn.
Pro és kontra erdekelne....[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
válasz gdevil #103387 üzenetére
Lehet ilyen cuccot találtak. Lehet azért, mert így a Ballistic passzív helyett hozhatnak valami mást. Vagy hellfire helyett más amulettet.
Szerintem teljesen mindegy. Én jobban szeretem a fire buildet, de ha nem lenne hozzá rendes cuccom, gond nélkül váltanék a másikra is.
Egyébként az ötödik helyen ott van egy fire multishotos is, szóval kb. ugyanoda lehet jutni azzal is.
-
reelc
veterán
válasz gdevil #103387 üzenetére
Most nem tudom megnézni, de nézd meg mindkét karit:
Mekkora a Paragonjuk, az alapsebzésük, elemental sebzésük, discipline, az íj sebzése. Lehet a firésnek a statjai gyengébbek, és simán kijöhet az, hogy a fizikai nem jobb, csak a kari van magasabb szinten/jobb cuccai vannak, ezért csinált 1-2 GR-rel nagyobbat, Meg persze a szerencse is bejátszik (nem tudom megnézni ezeket, most nincs fent a játék). De lehet azonos körülmények között a fire erősebb.[ Szerkesztve ]
-
-
gdevil
aktív tag
És érdekes, hogy a legtöbb "top" a Marauder/Natalya buildes.
Most már lehet hogy kipróbálok egy ilyen buildet is..... -
reelc
veterán
-
SQX_Barto
addikt
F#'@
Kivagott a blizzard server es azota nem birja betolteni a karaktereket.
Hogy rohadna meg[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
kökény
aktív tag
Dettó
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs