- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz kökény #102051 üzenetére
Valamennyire random...illetve nem csak elit alapján számol...van mikor egy kisebb csapat trash több progress-t, mint 1-2 elit...
(#102049) Bird:
Ezt próbálom mondani, hogy buksz időt, de mégis van esélyed befejezni...WD-vel 3-4 üres rövid után kb zárható a rift...eddig se volt az élet egyszerű, de most...vicces.De legalább a 2P/3P remekül működik.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Bird
addikt
válasz kökény #102051 üzenetére
Amit biztosan tudunk az a "tehenes"' pályás act1-es sima rift. Ott tíz szint van mindig fixen, tehát random. Gr-nél a legtöbb amit láttam az nyolc szint volt.
Gorneck: Igazad van. Nagyon nem mind1, hogy egy karakter mennyire mozgékony. Dokival sokkal nehezebb egy szellős pályán időben lehozni a griftet, mint egy impale déhával. Ez tény...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
gdevil
aktív tag
Linkelnél egy karit?
Kicsit belefáradtam az Explosive blast-os wiz fejlszetgetésébe, GR60 után már nem haladtam vele....
Most belevágok egy Meteorosba, kérdés, hogy Tal Rasha-val, vagy Firebirddel járok e jobban?
Mindkét szett megvan, a kérdés a fenti, hogy melyik szettet "tegyem alá" pro és kontra, buildet mindkét szettel találok, de gyakorlati tapasztalat segítene, hogy melyik, mit, miért ,stb.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
Dupla goblin event lesz, ha valakinek esetleg még efféle elfojtott fétise lenne.
-
reelc
veterán
válasz Rison77 #102064 üzenetére
Ezt már napokkal ezelőtt olvastam, de nem linkeltem, mert:
"This Double Goblin event will begin in the Americas region on November 6 at 5:00 p.m. PDT, and ends on Thursday, November 9 at 5:00 p.m. PDT."
Nem találtam megerősítést, hogy Európában is lesz-e?
Többen megkérdezték a bejelentés alatt is, de hivatalos válasz nem volt.[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
Valaki elmagyarázná nekem, hogy a "Goldwrap" öv aranydobálós-védelem növelős tudománya milyen esetben indul be?
Van, hogy fél pályát be kell sétálnom mielőtt arany esne.
Ha nem akar esni arany az bug vagy fícsör?"Formicate Under Command of the King,,
-
Roland861010
addikt
Vannak olyan Petek amiket ki lehet farmolni?
Vagy csak seasonban lehet őket meg szerezni!? -
Sanyo77
tag
Necro-nál a command skeleton hatására meddig támadnak a csontvázak?
Párszor rohannak ide-oda, de nem tudom mikor fejezik be ezt, ezért többet nyomom a gombot mint kéne, kéne másra az essence....
-
faragojof
őstag
válasz havri1 #102077 üzenetére
A problémám általános, nem csak erre az egyre szól. Egyébként esik arany, nem kicsit. De ha a minionokat ütöm az elején, akkor nincs semmi. Amikor leveszem a pylonokat, akkor jönnek az elitek, még mindig nincs arany eső. El használom a halál elleni védelmeket még mindig semmi. Aztán én halok. Az idő lejár, aranyeső, és végzek a többivel pár másodperc alatt
A helyzet fokozottan fenn áll, ha xp-boost van rajtam."Formicate Under Command of the King,,
-
-
Bird
addikt
válasz havri1 #102083 üzenetére
Ez nem lehet kérdés... Sokkal jobban jársz! Na ilyet anciba- panciba találni nehéz lesz.
Egyébként: season 12 first look.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
reelc
veterán
válasz havri1 #102080 üzenetére
A Goldwrap és a Boon akkor hatékony, ha egyedül vagy. Fontos mellé az Averice band, így automata a gold felvét, és nagyjából folyamatos lehet a + armor.
Nyakéknek belehet próbálni a Kymbo's Goldot a legje miatt, ha belefér a buildbe.
Korábban teszteltem valakivel, nekem megnövelte a goldot, neki nem. Fontos, hogy akinél ezek a cuccok vannak az öljön. Nekem egy sarokban esett kb. 100e, neki a töredéke. A leghatékonyabb olyanoknál, mint pl. a UE Multishot DH, aki igen hamar letakarítja az egész képernyőt. -
Bird
addikt
válasz kökény #102086 üzenetére
Hát igen, amikor bő fél éve megtaláltam az imapale dh-ra a Szent Grált örültem, mint majom a farkincájának.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz kökény #102086 üzenetére
Eddig nem álltam rá, valahogy feledésbe merült, aztán most ahogy láttam, eszembe jutott, hogy hát hoppá, nekem gyakorlatilag az első ami esett, az van bent eleje óta.
Szerencsére játék közben esett már sok, ezek közül 2-t elraktam, így most van reforge-ra bőven lehetőség, nem kell bedarálni az esetlegesen jónak véltet, mehet a harmadik a kockába, így van miből válogatni(#102084) Bird: Köszi
(#102085) reelc: Igen, én is ezt tapasztaltam. Ha nálam erősebb játékos megy elől, és ő aprít, szinte nem is esik arany. Ha én megyek elöl, és elkapja a gépszíjj a gargát, hullik mint állat..Ezért is írtam, abban az esetben , ha ő öli a moobokat, esik az arany. Tényleg csak szólóban jó. Bár nekem bountyba se nagyon sikerült vele eredményt elérni, pedig ott egyedül megyek. Valahogy pont akkor nincs arany, amikor kéne..
Kymbo's Gold nagyon jó lenne, csak nem tudom minek a kárára menne..[ Szerkesztve ]
havri
-
kökény
aktív tag
válasz havri1 #102089 üzenetére
Nekem is van 3-4 elrakva, de őszintén a fenének sincs kedve bóóntizni, nagyon nem szeretek, mondjuk csapatban nyomhatnánk úgy nem olyan uncsi
Bountyhoz felejtsétek el a goldwrap övet, nem esik ott az arany, én sem haladtam ott a Goldwrap övvel.
@Bird: őszintén? kabbbeeee! szép nagyon![ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz kökény #102090 üzenetére
Hát amikor kiesett, dörzsölgettem a szemeimet, és eljártam egy sámán táncot a déhámmal. Akkor lenne ultra- giga- mega "kapd be", ha az elementál sebzést lehetne rajta tekerni.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz kökény #102093 üzenetére
Sima rift volt. Még arra is emlékszem, hogy act1 fields jellegű pályán esett. Beleégett a retinámba a pillanat. Na ilyen loot pillanatból azért nem volt sok az 5 év alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz kökény #102095 üzenetére
két hetente 1-2 panci megvan, de ami használható is lenne.... Olyan ami ért is vmit, 4-5 db lehetett eddig. Múltkor pl. a fullos strongarm pancit zúztam be véletlenül, mert nem vettem észere, hogy menet közben valahogy lecseréltem egy sárágára. Nagy hibája a játéknak, hogy a rajtad lévő cuccokat nem tudod lockolni. Könnyű hülyeséget csinálni. Mondjuk user error mindig lesz, én voltam a hüllllllle.
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
Kéthetente 1-2?Akkor még nem aggódok Az öltözőszekrényben is mikor karit váltok szokott érdekes dolgokat csinálni, de a ládikóban nagy nehezen megtalálom a cumókat, de néha megkeveri az embert.
Én időt hagyok magamnak, miután beazonosítom a legeket egyesével rámegyek, nehogy véletlenül pancit törjek be.
Uhh a braci betörésének gondolom nem volt őszinte a mosolyod -
havri1
félisten
válasz kökény #102097 üzenetére
Te tegnap DH-val voltáj este ugye?
Az baromi gyors, nem is értem hogy lehet ekkora különbség 2 kaszt között.
Kezdem megunni a helltooth garga WD-t, annyira buták a gargák, meg állandóan beakadok a tömegbe, kicsit már tele a bucim..főleg, hogy saját szintemhez képest már majdnem maxoltam, és a 90-es is nyögvenyelősen megy. Szaladok előre, kikerülöm a sima moobokat, megvan az elit pack, összerántom őket piranhaval, és 6-8 mp is eltelik, van hogy több, mire a gargák odaérnek.
Tegnap is hányszor volt, hogy ott állok az elit mellett, a garga(k) meg háttal neki, egy fehér moobot ütnek.
Nem beszélve a cooldownról. Amit mai napig nem értek. Egy skillnek (pl garga) 60mp. Fixen. Ha halok (márpedig halok), akkor meg kell várni mire letelik, különben szopóka nyalóka.
Nagy nehezen kivárom, éledek, de mivel a SH 0, egy ütés, és die, persze pont akkor, amikor a garga éled, és megint 60 sec pihi.Kicsit frusztrál...
havri
-
Bird
addikt
válasz kökény #102097 üzenetére
Most már csak mosolygok a hülyeségemen, akkor azért érzékenyen érintett. Sietettek, én meg kapkodtam. Ilyen ez a popszakma.
havri1: Vmit nagyon rosszul csinálsz. A lóti futis wd-nél sima rifttben, bountyban nem igazán van gyorsabb. Alacsony 65-70gr-ben is aprítja a tűzifát rendesen. Azt ajánlom tanulmányozd a diablofans-on a buildeket, ne Te akard kitalálni mivel is kellene menni. Ezzel builddel az öv és a goldos gem miatt, még meghalni se lehet (kivéve gr ugye, mert nem esik gold).
[ Szerkesztve ]
-
42861
senior tag
Sziasztok. Harangos fire Monkról lenne szó. Kockában Magefist kesztyű, karakteren witching hour öv. Viszont a kyoshiro's soul övvel rohadt kényelmes lenne a dolog, nem kéne állandóan a sweeping wind stackre ügyelni. Kérdés, hogy mi ér többet, a WH övön az 50% critical hit damage vagy a magefisten a 20% fire skill damage?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest