Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz Tsebacsi #75444 üzenetére
Azért csak röhej, hogy hímestojás üzemmódban kell használni. ThinkPadeknél tudják mégfergeteges szintre emeleni: a katonai szabvány része a könnyű bekoptathatóság. Sokat puhult az az army.
(#75437) togvau, gyorsindítás nélkül, na meg kikapcsolva is kipróbálnám, ahogy másik rendszerrel is.
-
nagyúr
válasz totron #75451 üzenetére
Azért ez hidd el nem gyakori eset. 1-2 típusnál tudom mondani, hogy relatíve gyakoribb, de ott is inkább a hurcolászás miatt, és inkább Dell-re jellemző, mint pl. Lenovora.
Vostro és pár Lati 3510-ből olyan sok zsanérhibás van, hogy kész. Ráadásul ritka, de van olyan gép, ahol a 3 éves ciklus alatt 3x történik meg (hol a jobb, hol a bal zsanér törik ki a hátlapból)
És még mennyi egyéb van. Plusz mindig van valami szigorítás is, amit addig elfogadtak, most már nem nagyon...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
gaborbol
őstag
válasz totron #75451 üzenetére
Volt nalam egy 1 eves Lenovo Yoga 7i 16" egy darabig, csinaltam is rola egy videot, az internetes keresgeles kozben vettem eszre, hogy itt az Usaban szepen elkaszaltak a Lenovot nemreg a "military grade"-nek hirdetett, de a valosagban gyenge minosegu laptopjaik miatt.
Valamint az miatt, hogy az osszes ezzel kapcsolatos garancials hibat siman ratoljak a vasarlora, meg a felbuborekosodott kijelzot is amin ok sem talatak fizikai serulest(Van itt PH-n egy nagyon korrekt forumtars aki egy eleg nagy cegnel melozik. Eves szinten 120.000 laptopot vesznek minden evben... azokat 4 evig tartjak es kb fel millio eszkozzel rendelkeznek. Nagyon normalis arc, tudtam vele beszelni nemreg, kimondott aranybanya ebbol a szempontbol. Ralat a hibakra, a beszerzesre, meg a teljes eletutra, nagyon nagy elmeny volt vele beszelni.)
Lenovo billenyuzet a kepernyobe valo vesodese baromi nagy gond es valoban a hordozas miatt all fenn, de konyorgom, business class laptop, pont a hordozhatosagra lett vasarolva, oldja meg mar a gyarto, hogy ne tortenjen ilyen.
Szabó Batman : Igen, ez a 250 Nits kijelzovel volt szerelve.
[ Szerkesztve ]
-
5leteseN
senior tag
Az eddigi 8GB egyoldalas DRDR4 SODIMM RAM-ot megdupláztam, és az eddigi egy csatornás üzemmódból felléptem a kétcsatornás RAM működésre és megduplázódott: 26.xxx-es MB/s lett a RAM sebességem! ("winsat mem" parancs konzolban, rendszergazdaként)
Nem teszteltem, valaki lehet, hogy megtette, rákérdeznék: ez mennyit jelenthet közelítőleg a rendszer teljes működési sebességét tekintve.Az is meglepett, hogy a 26e-s MB/s-os RAM-sebesség még mindig viszonylag messze van a CPU által legjobbnak írt 37e körüli maximális értékhez képest, holott a CPU által lehetséges legmagasabb 2400-as értéken mennek(az egyébként 2666-os) memóriák.
Hogyan lehet elérni ezt a majdnem 40/-kal jobb (valahol elvesző ) teljesítményt?
Ezeknél a laptop-RAM-oknál van egyáltalán kétoldalas? (DDR4)
[ Szerkesztve ]
-
5leteseN
senior tag
válasz Pyttawrx #75457 üzenetére
:
Ezekről(?): "... Az is meglepett, hogy a 26e-s MB/s-os RAM-sebesség még mindig viszonylag messze van a CPU által legjobbnak írt 37e körüli maximális értékhez képest, holott a CPU által lehetséges legmagasabb 2400-as értéken mennek(az egyébként 2666-os) memóriák.
Hogyan lehet elérni ezt a majdnem 40%-kal jobb (valahol elvesző ) RAM-teljesítményt?
Ezeknél a laptop-RAM-oknál van egyáltalán kétoldalas? (DDR4)"
...valaki?
[ Szerkesztve ]
-
5leteseN
senior tag
Jár az (a képzeletbeli)5-ös a jó poénért!
A többivel kapcsolatban: Nem hajszolok teljesítményt ilyen (€/$/HUF)szinten.
Most az a saját magamnak kitűzött cél, hogy az említett DDR5-ösök előtti generációs "lapos"-hoz asztali VGA-t csapjak hozzá(eGPU), amiből egy kicsit is combosabb "kifutó" darabbal(MI25/MI50 a polcomon) a milliós csúcs-lapos gépek AI teljesítményét tudom hozni(közelit, reményeim szerint), olyan kompromisszumokkal(presztízs, "Almás" rongyrázás, ...), amiknek a többsége(hiánya) nekem elfogadható.
Ezt úgy "saci/kb" a fentebb említett tizedéből(sem) tervezem, a kellemesen használható AI-/MI-szintre építve, önköltséges (közeli, család-barát) költségvetésből.
Ebbe a célba nem csúszik bele még egy "lapos" sem DDR5-tel a jelenlegi nyilvánvaló áraikkal. Nekem.
A DDR4 RAM-sebesség is "csak" azért érdekes(a "miért 26e MB/s a maximum 37 MB/s helyett" kérdés formájában), hogy ha egyszerűen megtalálható ez a 40% RAM-sebesség, akkor had' jöjjön.
Az AI/MI területre a kifutó asztali VGA-k teljesítménye a döntő tényező, ezen a területen pedig az asztaliak nagyobb teljesítményűek, mint az 1M körüli integrált(lebutított) VGA-s laposok.
Ahol használni kell/szokták ezeket, ott van 230V! Azt nagyon kevés alkalmat elbukom, amikor még sincs! Ezeket "nehezen", de túl fogom élni! -
baly81
aktív tag
válasz 5leteseN #75460 üzenetére
"miért 26e MB/s a maximum 37 MB/s helyett"
Nem tudom hol találtad ezt a maximális adatátviteli sebességet, de ha a CPU adatlapján, akkor szerintem tök felesleges ezen pörögnöd. Te is tudod, hogy speciális laborkörülmények közötti értékeket szeretnek megadni. Olyan perifériákat használni, és körülményeket teremteni halandó ember meg nem tud...
Ha valami user benchmark oldalon láttad, hogy sokszáz /ezer felhasználónál ment nagyobb sebességen, akkor azoknak a moduloknak, illetve kiszolgáló eszközöknek kellene utánaérdeklődnöd.
Úgy vélem ebben a fórumban nem fogsz megfelelő segítséget kapni!Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
5leteseN
senior tag
válasz baly81 #75462 üzenetére
Igen a CPU adatlapja adta meg a 37e MBps-t.
Mindez egy sok évvel ezelőtti CPU esetében, amikor még nem volt divat a jelenleg uralkodó brutális marketing-túltolásos stílus.
Nem rugózok rajta, "csak" a fentebb írtak miatt csodálkozom, hogy hol van az általam maximálisra épített(kétcsatornás üzemmódban, 2666-os RAM-ok, amik tudnak futni a megadott legmagasabb 2400-as értéken) vasnak van majd' 40%-os hiánya.
Az említett laboros-steril körülmények sem indokolnak ennyit szerintem. Egyszerűen a különbség okainak szakmai érvei érdekelnének!
Eddig nem nagyon jöttek ilyenek. Még az sem gond, ha nincs meg ez a tudás erre felé("semmi gond"), csak "elmaszatolós"-mellébeszélős indoklások zavarnának.
Adatok:
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Dell Vostro 3520 notebooknál érdekes esemény történt.
Magára hagytam egy időre a gépet, és csak a böngésző futott rajta, Ubuntu Linuxon.
Visszaérve a géphez észleltem, hogy teljesen kikapcsolt. Bekapcsolni nem volt egyszerű, többszöri próbálkozás után a bekapcsológomb legalább 30 másodpercig tartó lenyomásával sikerült csak elindítani, de az első alkalommal csak egy pillanatra villant fel a Dell logó és utána ismét semmi.
Másodszori hosszas bekapcsológomb lenyomásra indult el ismét rendesen, és ekkor már a Biosba be lehetett lépni, és F12-vel előcsalogattam a Boot menüt, ahol előbb egy rövidebb, majd a hosszabb Advanced Testet is lefuttattam, amiben a memóriát többféle módon is teszteli, de semmilyen hibát nem talált.
Ami fura, hogy korábban Windows 11 Pro alatt, és most Ubuntu Linux alatt is történt már rendszerfagyás, de olyan még nem esett meg, hogy magától kikapcsolt volna a gép.
Történt mindez egyszerű felhasználási módnál, a notebook nem is melegedhetett és melegedett fel annyira, ami valamiféle hibaokra utalt volna.Most megy megint rendesen, de ki tudja meddig.
Vajon mitől szállhatott el a gép?
-
nagyúr
válasz Dhampir #75466 üzenetére
Bármitől...
Szerintem valami beakadt neki, azért volt az első hosszas gombnyomásnál logo villanás. Elviekben akkor kapcsolt ki rendesen. Windows hibának mondanám, alvó módba menésnél vagy leállításnál beakad valami és úgy marad az egész...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
5leteseN
senior tag
Folytatódik ismerkedésem a Latitude 3500-assal:
Az aksi korábbi (jól "eltitkolt") rejtett teljesítményét(: a 7%-os akksiról a szabványos kikapcsolásig 1 óra 25 perc üzemidő, aktív netezéssel, Yt-bal, ...) próbálom láthatóvá tenni. Mindezért a zárójelben leírt kikapcsolás után tettem egy (Yt-on javasolt)aksi-lehúzás utáni 30mp-es bekapcs-+lenyomást, ezzel reset-elve(állítólag, +remélve) a Yt-on javasolt módon az aksi kalibrálást(meg még állítólag egyebeket)
Ez szerencsére nem járt a BIOS alapállapot visszaállítással.Az ezeket az eseményeket követő feltöltés után a HWinfó 50%-os rendelkezésre álló aksi-teljesítményt jelzett a korábbi 30%-os aksi-kapacitással szemben.
Számokban: 13.386mWh helyett 20965mWh lett a "megtalált" rendelkezésre álló akku-kapacitás a gyári 41998mWh-ból.
Mivel korábban a 30%-os érték csere irányba mutatott, ezért a 30%-os állapotban megkockáztattam a kb "minden-mindegy" aksi állapotban (saját felelősségre!!) megjátszottam a 24(+)órás mély-fagyasztós városi legendát egy azt követő fél napos vissza-melegedéssel. Mindezt természetesen légmentes csomagolásban.
Így vagyok most a korábbbi (kidobás előtti állapotú: kb 30%-os, +csökkenő tendenciás) eredeti DELL aksival pillanatnyilag 50%-os rendelkezésre állásnál.
Most csinálok egy ismételt lemerítést a kikapcs-ig, majd ismét egy teljes feltöltést.
Ha a 0% körül megint sokáig kitart, akkor valószínűleg ismét "találok" 5-10-15%-ot! ...remélem!Ha csak keveset, akkor megint megy a csirkék/hekkek mellé 1-2- napra.
Ezt remélem fenyegetésnek veszi az aksi!Először érdekesnek és meglepőnek tűnt, hogy az utolsó 1% töltéshez is 20-40 percek kellenek(a szokásos netezős használat közben). Utána átgondolva: nem vonok le belőle túl sok következtetést, +nem táplálok emiatt a részlet miatt túl sok reményt, mert visszaemlékezve; a az aksi-technológiák többségénél a töltés végén lassú töltéses kímélő üzemmódok vannak az élettartam megtartás miatt. Valószínűleg itt is ez történt. Ennél több reményre ad(hat) okot, ha ismét sokáig tart majd a lemerülés 5-10%-os állapot után.
Zajlik a teszt, újra-kalibrálás.Ha valaki tud ennél gyorsabb ("regenerálási" és újra-kalibrálási) folyamatot, szintén bedobhatná a közösbe!
Nekem a nemzetközi és hazai fórumos gyors-olvasások után az tűnik logikusnak, hogy ahol egy (a többinél jobban megfáradt) aksicella nem rontja le fagyasztós dolog lehetséges eredményét, ott az általában hoz egy szép eredményt.
Ahol nem, ott már annyira szét-csúsztak a cellák, hogy a javulás nem tud igazán összejönni.
Egy régebbi DELL aksinál most bontom majd szét a hengeres cellákból összerakott 3-sorosx2-párhuzamos összeállítású aksi-köteget.Kis hétvégi szabadidő DELL-es hírei voltak "jobbról-ballról"...
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Tsebacsi #75467 üzenetére
Ez most Linux alatt volt, de ki van kapcsolva az alvó mód, a kijelző is ki volt nyitva. Böngésző alkalmazás futott csak megnyitva, meg egyéb kisebb háttérfolyamatok, amik alig fogyasztanak. A memóriahasználat is ilyenkor átlagban 3,6 GB a 16 GB RAM-ból.
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
Udv
Lehet, hogy mar volt kerdes, de barmelyik (HP vagy lenovo) C-s dokkoloval mukodnek a Dell laptopok?Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
gaborbol
őstag
válasz Tsebacsi #75467 üzenetére
Van nalam is egy Vostro 3520, a tolto nem toltotte, nem volt visszajelzes a gepen( led nem vilagitott). Aksi lehuz, tolto be -megy mukodik. Aksi vissza, meg csak le sem volt merulve, azota megy, bekapcsol, bootol, lelkes.
Minek hivjatok ezt a hibat, van ra valami konkret szakszo?
-
nagyúr
válasz gaborbol #75471 üzenetére
Nincs rá semmi. Valami beakad neki és kész megragad egy állapotban a működő és a kikapcsolt között amit csak teljes áramtalanítással vagy a power gomb hosszú nyomásával tudsz orvosolni, ha tudsz. Sok ügyfél erre nem is hajlandó szóval ezek nagy része azonnali alaplap csere... Plusz tény lehet visszatérő probléma lesz és akkor ha a BIOS friss tényleg indokolt az alaplapcsere.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
gaborbol
őstag
válasz Pyttawrx #75474 üzenetére
Volt nalam egy Lenovo Yoga 7i amin eszrevettem egy kis lukat a hatlapon , elso ranezesre battery reset gombnak tunt, kerdeztem egy Lenovo szervizest es tenyleg. Azt mondta baromi jo, mert nem kell szetszedni a gepet es lehuzni az aksit eleg csak a gombot hasznalni… az esetek feleben mukodik a masik feleben
meg szet kell szedni a gepet es lehuzni az aksit -
5leteseN
senior tag
válasz gaborbol #75475 üzenetére
A Yt-on van is sok ismertető videó erről a reset-lehetőségről.Találkoztam sokkal, mikor a Latitude 3500-ös aksi-(újra-)calibrálását keresgéltem.
Pillanatnyilag a 3. töltés-kisütés-reset ciklus után 41,5% veszteségre javult a vásárlás utáni 71-72%-os veszteség utáni állapotról a HWiNFO szerint:
Az akku-vásárlás halasztva. Nagy kockázata (a mélyhűtős-regenerálós kitérőnek) nem volt erről a kukázás előtti állapotról, de ennél sokkal több idő nem is lesz rászánva, pedig van még optimalizálható tartalék: Még mindig 45 perc az aksi-3%=>Kikapcs-ig tartó netezés-Yt-videózás-egyebek használati idő, a szabályos kikapcsolásig.
Lenne még benne szerintem, 10-20% megtalálható aksi-kapacitás, de másra kell az a kevés időm.
[ Szerkesztve ]
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Korábban a kérdésemet a Dell asztali gépek topicban tettem fel, de ide irányítottak, hátha tudtok segíteni, mert állítólag itt van pár szaki, aki esetleg tud segíteni (+ gondolom a micro kivitel miatt több notebook alkatrésszel is meg van áldva a PC-m).
Januárban vásároltam használtan egy Dell OptiPlex 3070 Micro-t, amit egy Debian-os kiszolgálónak állítottam be. Ehhez szeretnék tartaléknak beszerezni 1 db gyári új 65W-os tápot, illetve a processzor hűtő ventilátorból is szeretnék egy gyári újat tartaléknak, mivel 24/7-ben megy a gép és ez a kettő az, ami megadhatja magát.
A kérdés(ei)m:
1., Itthon be lehet gyári új alkatrészeket szerezni (és nem horror áron)? Én sajnos egyetlen egy üzletet sem találtam, illetve a Dell magyar honlapján nem találok rá lehetőséget. Ahogy néztem a német Dell oldalról tudnék rendelni mailboxde.com-al, egyedül ezt a lehetőséget találtam magamtól.
2., A tápegység mennyire bírja ha mondjuk tartaléknak veszem és tegyük fel évekig áll használatlanul?Segítségeteket előre is köszönöm!
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
addikt
válasz Crvsh3R #75478 üzenetére
Arra figyelj hogy a Micro-knak kisebb a tápcsatlakozója mint az elterjedt Dell notebookoknak (van hozzá szűkítő adapter).
Én még döglött tápot ebből nem láttam, ventit se nagyon.[ Szerkesztve ]
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Crvsh3R
senior tag
válasz AiRLAC #75480 üzenetére
Köszi, gyári cikkszám alapján gondoltam, hogy biztosan azt kapjam ami kell (Dell német oldalán ha jól emlékszem fent szerepel + jelenleg használt gyárin is).
Elhiszem, hogy nem nagyon döglenek, de mivel 24 órás kiszolgáló és nem annyira egyszerű az itthoni alkatrész beszerzés (köszi Dell, nem értem itthon miért nem lehet a gyártótól közvetlen rendelni, mint más országokban), ezért gondoltam felkészülök "mindenre" és hiba esetén csak cserélem. Nem szeretném, ha egy esetleges hiba miatt 1-2 hetet állnak a gépezet, gyereknek (meg nekünk) erről megy többek között a Plex is + pár konténer.#75479 Tsebacsi
Köszi![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
addikt
válasz Crvsh3R #75481 üzenetére
Az alaplap valószínűbb hogy meghal benne (3050-80-nál előfordult párszor), szóval ha jót akarsz veszel egy tartalék gépet, akkor lesz tartalék tápod meg ventid is.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
-
addikt
válasz gaborbol #75484 üzenetére
Gondolom laptop függő, nekem a Latitude 5/7-es szériákhoz a nagyobbik (világító gyűrűs) csati volt, nem a MFF keskenyebbik nem világítós változata.
-
5leteseN
senior tag
A korábbi DELL Latitude 3500 akkumulátor regenerálás, +(talán)újra-kalibrálás vonalhoz: Továbbra is kérdés, hogy hogyan lehet a 7%-os töltöttségről a szabályos kikapcsolásig tartó 1 óra 52 percet(ami pár perce ért véget) a átrakni a számba vehető akkumulátor kapacitásba, mert nem hiszem, hogy egy ilyen aktív netezős, Yt-nézős 1óra-52perc az szabályosan 7% töltöttségre utal.
Adalékként: Bár nem mértem pontosan, de az előző 93% sem volt sokkal több használat!Az eddigi (aksi-lehúzós, 30+mp-percig-nyomvatartós-bekapcs-gomb-os) reset-elések után a HWiNFO64-es akkumulátorra vonatkozó "Kopásszinte"-je a vásárláskori 71%-os veszteségről 41,5%-ra javult(ami közelít a 100%-os javuláshoz), vagyis az aksi jelenleg kb, a gyári-új kapacitás kb 60%-át tudja.
Ez nem rossz eredmény a aksi-kidobás, csere helyett, de ez a rejtélyes "egy-óra-ötven-két-perc" nagyon csípi a szemem!Az is érdekes, hogy a 4. éves Lenovo Legion HWiNFO-s "Kopásszint"-je 0% vagyis semmi(folyamatos töltőn tartózkodás=> asztali gépként használat mellett), míg a tizen-egy-két-három éves DELL 30%-os volt vásárláskor!
A nagy-brand kicsit esik a szememben...
A Lenovo nem tölti magát fullra, 96%-nál megáll a töltés.
A DELL-nek ez nem sikerül.
BYD aksis egyébként. -
5leteseN
senior tag
válasz AiRLAC #75487 üzenetére
: "Nem a brand ami hibás."
Egy aksi-kímélő pár sor a BIOS-ban (és-)vagy Windows-k DELL-drivereiben(aksi) egyszerűen orvosolta volna ezt a problémát. Szerintem az újabb DELL laposok már rendelkeznek ilyen (Lenovo-s tudású) kímllő-üzemmódokkal, megoldható lett volna.
Nem-akarást sejtek az elmaradt frissítések mögött!: "Én már vettem volna egy új akkumulátort a helyedben ha ennyire fontos."
Használni én is.
Közben csere lett a döntés, és "kozmetikáznám" az aksi adatait eladás előtt, ha már ott van az az eltitkolt közel két órás üzemidő!
Nézegetem még a Yt-ot, hátha lesz rajta valami használható (újra-)kalibrálós videó az akkuhoz.
A csere oka: Nem tud eleget a közben megváltozott Netezés+AI(eGPU-val) kettős feladathoz.
Nagyobb "tesó" kell!
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Sziasztok van egy Dell inspirion 7537 notebook-om. Sajnos egyik napról a másikra néhány billentyűzet nem működik. Kiszedtem megtisztogattam de semmi..kábel csatlakozást is megnéztem nem e lazult ki. Mi lehet a baja szerintetek? Ami feltűnt, h egyszerre lett rosz a backspace, L; É, 7, es még pár bill. Fura
-
totron
addikt
Eltűnt az összes gesztus a touchpadból, mi ez a bűbáj? Win10 szórakozik?
-
totron
addikt
válasz Pyttawrx #75495 üzenetére
A középső gombot külön ki lehet a BIOS-ban kapcsolni? Ugyanazt tudja felajánlani a gyártói oldal is driverből mint ami már egyébként is fent van, feltettem azért. Nem először történik meg, hogy megkergül a működése manuális drivercsere után, pl. a 2 ujjas görgetés hiperérzékennyé válik és sok képernyőnyivel lentebb/fentebb találom magam, pedig alig értem hozzá ésvagy épp élesen elválik trackpoint és touchpad kurzormozgatási sebessége.
A hang nem tudom milyen alapon, de nem amplitúdóhoz kötődik, szóval random megbicsaklik, fingik, marha idegesítőek külön-külön is ezek. Win10-zel való együtt nem működés vagy vegytisztán a Win10 számlájára írom mindegyiket (mezei rendszerfrissítésekkel is elő-előjönnek).
A középső gomb legalább stabilan nem vesz részt a munkában, abban nem tudok csalódni (igény azért vóna rá).[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
válasz totron #75496 üzenetére
1- A touchpad szoftvere adta beállításokat most meg Microsoft Store-ral akarja megnyitni a Win. Hozzá sem férek.
2- A középső gomb aktiválja a billvilágítást, így elvileg működik, de nem tudom funkcióra bírni - driver nélkül, alapból is hoznia kellene önmagát egyébként, ha jól tévedek.
3- Egérkurzor-mozgatáshoz a rendszer által hozzábiggyesztett mozgásjavítást utálom, nehéz, idegesítő és ujjfárasztó használni nagyon vele ezt a hardvert, de legalább kikapcsolva mégrosszabb a helyzet, másképp, de még esetlenebb (ebben, a kikapcsban bíztm pedig). Oké, hogy nem egy ThinkPad-trackpoint, de ennyire ergya lenne? A csak szokni kell fázison már túl vagyok.(#75497) plömplöm, ami azt illeti igen, ezt a felületet akarja Store-ból megnyitni, ahol persze nem talál semmit rá. Direkt elérési úttal segítenél?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- Asus 19V 1.75A (33W) 4.0x1.35mm gyári új töltő
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest