- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Hali!
Mivel már nem kapható az a 5537es laptop amit én magamnak kiszemeltem így lehet hogy Őt(3537) veszem meg.
De előtte kérdeznék párat.
Mi a személyes tapasztalatotok , véleményetek jó és rossz irányban ennél a laptopnál ?
Előre is köszi mindent !Szerk.: Játékra is használnám. Illetve azokban hogy teljesít ?
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Nippel
tag
válasz Roxkex #40103 üzenetére
Driverezés kicsit problémás, de ha feltetted az itt leírtakat nincs rá panasz.
nekem tetszik a boritása is és ráad élőben szerintem jobban néz ki mint képen.
Melegedéssel még nem volt problémám, bár használok egy padot hogy cserélje alatta a levegőt. Az aksisa jól bírja. Játékok terén is szépen teljesít eddig még nem volt vele probléma néha húzom a VGA ha éppen tv ről játszok.
A driver problémára visszatérve ahogy olvastam az NVidia oldalán is vannak problémák. Összességében megéri az árát és a Mantlet is támogatja ami remélhetőleg később meghozza eredményét. -
Pano
addikt
Csupán kikeresed a dell honlapján a notidat, ott letöltöd a bios-t.
Egy exe fájl kerül letöltésre, azt csak futtatod és ennyi. Majd magától újra indul a gép és fel frissíti a biost.
Már említették, de legyen biztos áramforrásra kötve a gép közben és legyen teljesen feltöltve az akku.
Ha végzett, akkor bebootol a windows. -
Roxkex
senior tag
válasz Nippel #40105 üzenetére
Köszi a gyors és korrekt választ ! - Ha jövő hét hétvégéig nem jön semmi más , akkor szerintem Ő lesz!
Az "itt" le írtak szerint , az mit jelent ? - Nem találtam , végig pörgettem a "3537" kereséssel.
Pano - neked is köszi a választ!Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Nippel
tag
válasz Roxkex #40107 üzenetére
ha Pl win 8.1 van a gépeden, akkor felteszed a a01 gyári intel hd vga drivert, és párosításba mellé a legújabb fix es beta drivert én ezzel a kombóval használom, persze a fix esnél ki kell kapcsolni a gépen a driver aláírást, de majd ha megvan a gép ezt pontosan leírom neked meg ha kell feltöltöm a fix es drivert.
vagy a win 7 hez valo a00 intel vga drivert és mellé asszem a 13.12 fix est.
Nekem mind 2 megvan szóval feltudom tölteni neked de elvileg csak a bétá ba van mantle mivel az a legújabb. Bf4 már mantles játék.a többi driver lehet gyári, csak a 2 VGA nem mindig dolgozik együtt ha nem jó a driver páros, aztán csak ezekkel működik megfelelően.
-
Bálnaborjú
tag
Aaaz igen ! Úgy látom, megszűnt a magyar Dell weboldal. Mondjuk nem kár érte, de jelez valamit..
-
Nippel
tag
-
félisten
válasz Bálnaborjú #40113 üzenetére
Hello
Mit jelent nálad a megszűnt dolog? Az oldal magyarul jön be nálam továbbra is..
-
Feenyx
aktív tag
válasz soldi3r #40102 üzenetére
Ennek én is utánanéztem a napokban, sajnos nem sok forrás van róla, én csak ezt találtam: [link]. Ő felrakta rá a Win 7-et, de ahogy néztem a teszteredményeit csak SATA 2-őt tud sajnos, és az USB 3 is hiányzik. Pedig jó kis laptop lenne a mostani helyett
[ Szerkesztve ]
-
Bálnaborjú
tag
válasz szabonagyur #40115 üzenetére
Egy darabig ma nem volt magyar oldal, de már van. Szerencsére úgy tűnik, lecserélték a régi oldalakat és rendet vágtak a káoszban.
-
rizso
addikt
Ez sem segített...
somasz: ránézek majd még egyszer (tegnap az istenért sem akart a bios beállításaiba engedni, nyomkodhattam akármit).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Feenyx
aktív tag
válasz somasz #40120 üzenetére
Mondjuk az is igaz Most néztem ezeket az EC-s USB 3.0-ás adaptereket, és látom van belőle olyan is ami nem lóg ki a borításból, mert eddig ez is egy visszatartó erő volt. Amúgy nincs lehetőség esetleg egy moddolt BIOS-szal arra, hogy feloldja esetleg a SATA 2-es msata csatlakozót és SATA 3 sebességgel menjen?
-
-
blaca83
őstag
Erre valaki?
[link]A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Feenyx
aktív tag
válasz SzaboZE #40127 üzenetére
Most miért kell ezen viccelődni? Feltettem egy ártatlan kérdést, abból kiindulva, hogy a TP topikban nemrég volt ilyesmiről szól, hogy egy moddolt BIOS feloldja a szoftveres SATA korlátozást. Igaz egy T61-el kapcsolatban volt téma ez. Csak megkérdeztem, hátha itt is ez a helyzet. Érdekes mód a többiek normálisan tudtak válaszolni...
-
törölt tag
Megkésve bár,de törve nem, jelentem alássan a driverek újrarakása megoldotta a problémát. részben
A Witcher továbbra is csak integrálal hajlandó elindulni (?)
Illetve a skyrim továbbra is azt írja hogy az Intel HD-t használja, ám tekintve hogy ultrán futtatom, kötve hiszem azt.
Nem értem mit bugol, de a többség rendben van így nem is zavar különösebben.
Köszönöm -
Lucky04
csendes tag
Sziasztok! Dell Vostro 1015-ös laptopon nem működik a hang, sok topicot végigjártam már, de sehol nem találtam megoldást, esetleg valaki tudna segíteni, hogy milyen drivert lehet feltelepíteni, hogy újraindítás után is legyen hang?
MSI VR600/MSI VR601/MSI CR630
-
haddent
addikt
sziasztok
Latitude E6530 -ról mennyire érezném a váltást egy Inspiron 7537 -re? Nem hardveresre gondolok, azzal tisztában vagyok. Inkább az érdekel, hogy mennyire fog nyekeregni és szétrepedni a zsanér, szétesni a gép, mennyi műanyag kivül-belül (elvileg, igéretük szerint aluminium kivül-belül?) stb..
más: esetleg nem létezik valami bios mod a gépekhez?
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
Sziasztok!
Nem egészen ide tartozik, de mivel itt sokan használják, talán kapok rá választ. ThrottleStop progival kapcsolatban. A kérdésem az, hogy lehet-e vele a TDP-t, órajeleket csökkenteni. Ugyanis egy 4200H-val megáldott Asus-on gondolkozom, és elég riasztó a 47 wattos tdp, meg a gyenge üzemidő, a teljesítménye viszont remek.
Köszi
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Atish19
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy nálam ha minden igaz a BIOS-ba van integrálva a Win 8.1 Termékazonosítója. Ha frissítem a Bios-t akkor az elveszik?
-
attiati
veterán
Dell E4300-ba belemegy egy (vodafone-os) SIM kártya, amiről lehet netezni wifi nélkül?
vagy ez hogy működik? -
mghltm
addikt
válasz attiati #40137 üzenetére
wwan kepesnek kell lennie a gepnek, ehhez kell: egy kompatibilis modem ( 5530-as vagy 5540-es, lasd a bal oldalon ), 2 wwan antenna kabel, sim foglalat ( az akku mogott ), dell oldalarol a vezerlo szoftver
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
benike123
tag
válasz haddent #40142 üzenetére
hello!
nemtudom hova írjak, de mivel dell laptopról van szó bepróbálom itt
egy 5521-em van full hd-s kijelzővel, a felbontásnál vmit állítgattam és mostmár csak a 1920*1080-as felbontásban húzza ki a teljes képernyőre az asztalt meg az egész képernyőt, ha kisebbre állítom akk középen megjeleníti a képet, de körülötte van egy üres fekete sáv, miért van ez, és hogy lehet vissza állítani? -
benike123
tag
válasz lord.lakli #40144 üzenetére
az h kisebb felbontást csak úgy hozza be hogy nem a teljes képernyőre húzza ki, olyan mintha a monitoron belül lenne egy kisebb ablak, ergo nem tölti ki a képernyőt, bnőm gépe és neki "kicsik" a betűk...
ezért akarnám 1366*768-ra beállítani -
rizso
addikt
válasz benike123 #40145 üzenetére
Hagyd natív FHD-n, csak állíts be hozzá mondjuk egy 130%-os nagyítást - nálam így teljesen jó a FHD panel 15,6"-en
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
webdeejay
aktív tag
válasz haddent #40142 üzenetére
A fene tudja, a 7537-emmel nincs semmi baj. Ja tény, hogy nem xps meg hasonló, de szinte hibátlan az összeszerelés. A kijelző körül műanyag(illetve érintőképernyős változatnál gorilla), és az alján a fedlap. A zsanér majdnem teljes hosszban van a billentyűzet felett, elég stabil eddig, nincs holtjáték. Még a tapipad is alumínium állítólag(betörni, behorpasztani, eltörni, ledarálni még nem sikerült). Hardveresen ugye egészen ott van, de a hűtése is az egyik legjobb. Egyedül a zsanér és a billentyűzet között melegszik nagyon durván, játék alatt oda nem érdemes nyúlni(bár oda nem is kell, mert nincs ott semmi).
-
Krystal_s
addikt
válasz benike123 #40143 üzenetére
A VGA grafikus tulajdonságaiban van olyan, hogy Megjelenítő - Méretezés, azon belül lehet állítani, hogy teljesen kihúzza a képet stb.
1366x768-ban nem homályosak nálad a betűk ? Ezért nem szeretem a nagy felbontású kijelzőket, mert a Windows nem tudja optimálisan kezelni a nagyítást (menük egy része lelóg), ha pedig nem natív felbontást használunk, akkor homályos, életlen lesz a kép. Natívban pedig (számomra) nagyon picik a betűk.
[ Szerkesztve ]
-
kellcucc
aktív tag
válasz Krystal_s #40149 üzenetére
Nem tudom mit jelent a natív felbontás, vagy hogy miért problémáztok ennyit rajta. Nekem Full HD-s kijelzős 5537-esem teljesen jól teszi a dolgát. Tesóm megmutatta, hogy át kell állítani a nagyítást. 125%-ra átállította, teljesen korrektül tudom használni az 1920-1080-as felbontást. Mindent el tudok olvasni, nem lóg le semmi, baromi éles a kép. Imádom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest