- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Van valakinek / ismertek valakit aki tart törpesünt?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
janes1976
őstag
Nem tud vki véletlen Debrecenbe egy billentyűzet szervizet? Asztali gépem Logitech Cordless Desktop Wave billentyűzete részben behalt. Már nem garanciális sajna.
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
-
-
sto1911
veterán
-
Szajo
őstag
Samsung Galaxy A5 Eredeti Sötétszürke SView Tok eladó!
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok! Eladó cuccaim:
- Xiaomi Redmi Note 2 PRIME telefon, új, sötét szürke
- Samsung EVO 32GB class 10 microsdhc kártya
- Samsung Note 2 kijelzővédő üveg vagy ScreenKnight fullbody fólia
- Samsung Galaxy S3 fullbody fólia
- MI Band 1S okoskarkötő pulzusmérővel
- Black & Decker flexi autóporszívó 12V adapterrel - Új - PAD1200Érdeklődni privátban!
[ Szerkesztve ]
-
-
sNORh
addikt
Eladó 3db univerzális laptop töltő 3000/db
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
dsys
csendes tag
üdv. photoshop/illustrator gurut keresek, akinek feltehetnék pár kérdést! foglalkozik valaki ilyennel?
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem tudjátok hova tűnhetett a logout blog jelzés a nick nevem alól?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Bjørgersson
félisten
Tervez valaki mostanában Samsung A5-öt venni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Drughi
addikt
Eladó lenne cserélhető objektíves masinám. MILC kategória.
Olympus PEN E-PL3 + EZ-M1442 14-42mm Obi.
Fekete színű
Full doboz, minden makulátlan.
Kb 1000 expo van benne (nászút, meg pár családi banzáj)
Tényleg újszerű, kihasználatlan a cucc.
Garancia: Február 3-ig gyári gari, így ha most viszed még jobban jársz
Vállalok rá 1 hét próbagarit is!Ajánlatok pm-ben!
i.á: 40000ft -
Thermaltake
tag
-
tahepa
senior tag
Ma délelőtt 11 óráig rendelhetőek még a Wok serpenyők piros színben és grill serpenyők szintén piros színben.
11 óra után nincs továbbik lehetőség a vásárlásra és a későbbiekben sem lesz a termékekből. -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Debrecenben hol lehet olcsón 3D szemüveget venni (vagy akárhol csak szombaton szükség lenne rá))? Passzív kellene!
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
törölt tag
Sziasztok!
Win7 ultimate rendszeren ki lehet valahogy kapcsolni a win10 update értesítőjét?
Ezt próbáltam,de a cikkben van egy windowsos lista hogy mely rendszerekben lehet offolni. Abban nem szerepel ultimate verzió,és a regedit-ben sem szerepel a megadott kulcs. Esetleg valami egyéb kikapcsolási lehetőséget ismer valaki? -
Eli_01
csendes tag
Sziasztok!
Xbox One kontrollert keresek, csak hibátlan darab érdekel! Max 10K-t tudok rászánni. Ajánlatokat PÜ-ben! -
-
drater
tag
Keresek logitech driving force pro vagy gt kormányt megvételre. Lehetőleg debreceni átvétellel. Ha esetleg valakinek van a szekrényben és nem használja dobjon egy PÜ-t.
-
atike
nagyúr
Hyunday WS2077 időjárás állomás eladó. 10.000 Ft
-
törölt tag
válasz tahepa #85189 üzenetére
T_chris Lehet,de nekem semmi bajom a 7-el. Elég stabil-gyors a laposon. 8-ast nem próbáltam,korábban frissítettem a 10-re,de nagyon megbántam.Teljesen szétesett néha,fagyott,sokszor restartolni kellett,pl egy film kicsomagolása winrar-ral katasztrofálisan lassú volt,ami a 7-en tökéletes.
Így szépen vissza tértem a jó öreg win7-hez. Bár,olvastam itt-ott hogy az ilyen meglévő rendszerre való frissítés sok usernél problémás működést eredményezett,ajánlották a tiszta telepítést. Most hogy vissza tértem a win7-hez,jelenleg nem akarok megint telepítgetni.[ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Pár éve beszereztem egy 12V-os polírozót, de végül nem lett használva soha.
Most gondoltam pénzé kéne tenni.
Meghirdetném, de a 12V-os csatlakozója nem stimmel nekem. Nem az a megszokott biztosítékos darab.
Autó hiányában kipróbálni nem tudom.Megtudná mondani valaki, hogy miféle csatlakozó lehet ez?
Hozzávetőleg mennyiért lehetne eladni a polírozót?[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
törölt tag
-
Irmscher 353
aktív tag
ELADÓ:
- fehér Sony Xperia Tipo st21i - T-Mobil függő - 2db ajándék szilikon tokkal -7e
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában - zsebkopott - 3e
- mikro headset - 8e
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű (egy pár!) - 6e
- VW Golf III használt első lökhárító (CL), új fényezhető hátsó lökhárító -12e - a párSzabadítsatok meg a lomoktól, nálam, csak a helyet fogják, az árak irányárak!
-
schulc99
aktív tag
válasz mong08 #85194 üzenetére
Akkor ezek szerint semmi gond nincs a csatlakozóval.
Köszi a segítséget.Álmodok rá valami árat, és meghirdetem.
(Illetve először kipróbáltatom valakivel)Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Thermaltake
tag
-
bukottangyal
tag
Sziasztok!
TP-Link TL-WR941ND Routeremet cserélném Gigabites-re (pl. WR1043ND-re).
Építő jellegű ötleteket várnék..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs