- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantor
tag
Sziasztok!
Laptopra váltás miatt eladóvá vált néhány alkatrész. Elsősorban Debrecenben, személyes átvétellel szeretném eladni őket.
- HD 6970 + Alpenföhn Peter + 2x12cm arany Bitfenix venti
- Lian Li T60 + előlapi kivezetés
- ASRock Fatal1ty 990FX Killer 1,5 év garival
- Cooler Master GX 750W
- 120GB Samsung 850 EVO 4,5 év garival
- Scythe Mine 2
- AMD FX-8320
- Xilence ZUB-XP-FCP.B vezérlő 0,5 év garivalA józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
ati012
őstag
válasz PindurAnna #85901 üzenetére
melyikre gondolsz? :-)
-
bob011
aktív tag
Takarító céggel van tapasztalatotok, melyiket érdemes választani? (Egy ház nagytakarításáról van szó.)
-
Laraxior
titán
válasz ati012 #85908 üzenetére
Ezt a skodat lattam facebookon is...
Mit tud az a fiesta? Ennyiert biciklit sem erdemes venni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
sNORh
addikt
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
erik365
senior tag
Tegnaphoz képest annyit változott a dolog a gépemmel kapcsolatban, hogy már egy chrome megnyitás is 100%-ra pörgeti a procit, ami eddig semmi gondot nem okozott.
Mi a túró lehet vele?1.4 T-jet M32
-
Zola007
veterán
KERESEK
tavaszi/nyár eleji költözéssel kiadó csendes lakást kettőnk részére az alábbi szempontok alapján:50 - 65 m2
nyugodt környezet
legalább 2 egész szoba
program utáni panel vagy modernebb tégla
klíma vagy klímázható
karbantartott közműhálózat !Én nem lenni arabic medical student....ennek megfelelő árkategóriában
Ha valakinek szabadul fel vagy láttok esetleg ilyen hirdetést, kérlek jelezzétek priviben.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
senior tag
Lenovo ThinkPad T400 - 14.1" 1280 x 800 / P8400 / 4 Gb DDR3 / Intel VGA / DVD-RW
Ár: 29 900 FtLG G3-as (LG-D855) mobiltelefon
Gyárilag független, szép állapotban!
Beszámított telefon, semmi tartozék nincs hozzá!
(A dobozát még lehet megkapom)
Ár: 49 900 FtIlletve KERESEK hozzá töltőt!
-
erik365
senior tag
Debrecenben kapok valahol ilyen RCA adaptert?
Szerk: Nem baj, ha nem ez a típus, jó a műanyag is csak 90°-os legyen.
[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
Salex1
őstag
Eladó lesz egy 54literes akvrium szett, hét végén /jövő héten. (Most cseréljük nagyobbra, és nem tudom, hogy mikor tudjuk átrakni a halakat.) Komplett, még garanciális az egész. Akvárium + gyári tető + belső szűrő + fűtés.
Ajándékba adok hozzá néhány növényt,ha szeretné a vevő, akkor néhány kisguppit, és aljzat kavicsot.
16eFt[ Szerkesztve ]
-
m47rules
tag
Sziasztok!
Off, de nem tudom jobb helyen feltenni.
Tudtok ajánlani Debrecenben valakit aki autólámpa-polírozással foglalkozik?Köszönöm!
-
tahepa
senior tag
-
Zola007
veterán
válasz br.rak #85918 üzenetére
Na ez az.
Rezsivel 130-140 azért elég durca. Tudom, tudom, adjuk alább az igényeket. Ha nem jövök ki a pénzemből, az igény akkor is marad, csak az ország változik.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
Ma délután 17:00 után a Vármegyeháza utca környékén (Petőfi tér) hol tudok kinyomtatni pendrive-ról két A4 oldalt?
Nem kell szines. Egyszerű megbízólevél. -
Atomantiii
addikt
Nem a Mester utca - Kölcsey kereszteződésre gondolsz? Ha jössz a Kölcsey felől az OTI-nál akkor átmész szembe a zebrán majd balra fordulva mész még egy kicsit fel a házakhoz a járdára és ott lesz az antenna kisáruház (ostelsat).
De én először a Kossuth utcán nézném meg a Hobby elektronikában vagy a Szent Anna utcán az elektronikai boltban. Az ostelsattal nincsenek jó élményeim, nem túl vevőbarát üzlet finoman fogalmazva. Én kerülöm őket, ha lehet inkább máshol szerzem be ami kell.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #85930 üzenetére
A börtön vagy micsodától jobbra van egy számtechbolt és egy fotóstúdió, biztos tudnak mindkettőben
-
Irmscher 353
aktív tag
ELADÓ:
- fehér Sony Xperia Tipo st21i - T-Mobil függő - 2db ajándék szilikon tokkal ~ 8e
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában - zsebkopott ~ 4e
- mikro headset ~ 8e
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű (egy pár!) ~ 7e
- VW Golf III használt első lökhárító (CL), új fényezhető hátsó lökhárító ~12e -
tsyl
aktív tag
válasz #33253120 #85930 üzenetére
Az a baj, hogy a legtöbb üzlet 17:00-ig van nyitva. De a Vármegyeháza utcától nincs olyan nagyon messze a Internet Cafe - Internet kávézó és fénymásoló szalon és az éjfélig nyitva is van.
[ Szerkesztve ]
18 éve a PH-n....
-
Salex1
őstag
Mai napon kellene nekem egy fellépő, valami ilyesmi:
Jó használt is, ha megkímélt. De a legjobb lenne valami debreceni bolt ahol lehet hasonlót venni. -
rayoliviero
veterán
HD 7850-et keresek.
-
krisi047
aktív tag
Eladó egy Lenovo A760 okostelefon. Részletek: [link] Ár: 18k
[ Szerkesztve ]
-
ProdyG
őstag
Ha valaki tud valakit, aki vállal esküvőre aprósütemény készítést nagyobb mennyiségben, írjon nekem privit. köszi
Olyan személyt keresek, aki nem feltétlen hivatásos cukrász, de szeret sütizni, ért hozzá és szeretne egy kis pénzt keresni. de persze minden ötlet jöhet -
Zola007
veterán
Építőanyagot, tehát bármilyen festék, glett, vezeték, cső, parketta, térkő, cement, műanyag ablak, ajtó, villanyszerelési anyagok, szaniter termék, egyebeket ha valaki tervez venni és nincs szüksége számlára, kérem jelezze privátban!
-
erik365
senior tag
Köszönöm az Rca csatlakozós segítséget mindenkinek.
A Kossuth utcán kaptam, igaz a kettőből csak egy működik... 50%-os siker1.4 T-jet M32
-
Morgal
aktív tag
Eladó egy Focusrite Saffire profi stúdiós külső hangkártya, érdeklődni privátban!
-
törölt tag
-
Zsoleszhun
addikt
-
Atomantiii
addikt
Ismertek-e Debrecen környéki Telekomos szerelőt? Esetleg olvassa-e valaki a fórumot aki szerelő?
Ügyfélszolgálat csak félredumál, jó lenne megtudni, hogy elérhető lenne-e nálam VDSL kapcsolat vagy sem.
Ügyfélszolgálat szerint igen erre mégis kiküldtek egy nem VDSL képes eszközt. Csak az egészet nem értem minek küldtek másik eszközt ha gyakorlatilag semmi előrelépés nem történt vele.
-
csapee
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest