- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
torcsrent
tag
"Az eredeti terv a csomópontban még körforgalom kialakításáról szólt, ám a lakossági elégedetlenség miatt erre nem volt lehetőség"
Bírom az ilyen mondatokat
A legkisebb körforgalomnak is, ami elfért volna, többszöröse az átengedőképessége, mint ami itt volt és lesz ezután.[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
válasz Aryes #147199 üzenetére
A körforgalmat az ott lakók megvétózták, körömszakadtig kitartottak, hogy ne vegyenek el a házuk elől 1-2 métert... - legalábbis ha jól emléxem.
A cikkben is ott van: "Az eredeti terv a csomópontban még körforgalom kialakításáról szólt, ám a lakossági elégedetlenség miatt erre nem volt lehetőség."Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Zsoleszhun
addikt
Ugyan ez volt a Vécsey-Szabó Kálmán kereszteződésben is. Kötelezték a közműveket, hogy mindent a föld alá kell vinni mert körforgalom lesz és megcsinálták jelzőlámpásra..
A jelzőlámpa ki van adva előre lezsírozott közbeszerzésre és még üzemeltetni is kell[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
7Sony7
addikt
Ha már úgyis szóba jött a körforgalom, aki kitalálta a turbo körforgalmat, hajógerinc alatt húzatnám át. Nem gyorsabb, mint a sima, cserébe sokkal balesetveszélyesebb is.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
paatrick
őstag
válasz torcsrent #147204 üzenetére
Akkorának kéne lennie mint az Auchannál van. Az viszont lehet tényleg nem fért volna be. De ez se lesz jobb így a nyíl utcán kb 200 méterenként lesz lámpa
Kíváncsi leszek a reggeli forgalmat hogy bírja majd.[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok!
3 év garanciával, hibátlan és nagyon szép állapotban eladó egy Apple iPad 8 tablet! Legjobb áron a piacon!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
KROK640
nagyúr
válasz Cs1csó #147210 üzenetére
Ebben is egyetértek. A Rakovszkyn kész szevedés átjutni csúcsidőben. Évekig dolgoztam úgy, hogy rra kellett járjak, és különösen délután 4 és 6 között kész hajtépés volt.
A másik, ami talán még ennél is súlyosabb, az az Erzsébet utca kanyar utáni része a buszvég felé... Simán el lehet azon a 412 méteren araszolni 15 percet ...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz sto1911 #147213 üzenetére
Debrecennek két s3gglyuka van :
Az egyik a Petőfi tér és környéke, mondjuk a buszvégig esetleg a Segnerig; a másik a Rakovszky, Árpád tér környéke...
A buszvégnél is ott van a KV lakópark, nem tudnának olyan olcsón lakást adni ott, hogy megvegyem. (melletted a mentő állomás, plusz Debrecen legforgalmasabb útja, buszvéggel).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
AY-ról rendeltem egy, vagyis két ugyanolyan kabátot. Az első megrendelése után találtam egy kupont a BB topikban és újrarendeltem azzal. A korábbit meg próbáltam visszamondani, a rendelés után pár perccel írtam nekik levelet. Eddig nem válaszoltak, ezért most felhívtam őket, de már nem lehet visszamondani, elkezdték feldolgozni a megrendelést. Elég jó áron csíptem el, és ha valakit érdekel, akkor majd az egyiket, de lehet mindkettőt át tudom adni, amennyiben nekem még se jó méretben.
Ez a Napapijri Aerons kabát lenne az "S"-es méretben 71k-ról 23-24k-ért: [link] Ha valakit érdekel, privátban jelezze.Szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
Fredo78
aktív tag
Sziasztok! Gyorstesztet hol lehet venni olcsó áron a városban? A neten 2e Ft-ért látok de azok rendelősek
-
lakisoft
veterán
-
HARDVERAPRÓD
válasz Fredo78 #147220 üzenetére
Szia. Nem célszerűbb elmenni teszteltetni? Csak én ezekkel agyors tesztekkel nem vagyok kibékülve, mert azt mondják kb megbízhatatlan. Volt pár tapasztalat is, egyik ismerősőm 2-t is vett mindkettő + lett, aztán csak elment még aznap teszteltetni, ott meg -
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Esetleg nincs valakinek ilyen régi szovjet ceruza hegyezője használaton kívűl esetleg kidobó sorban?
Ez már több mint 40 éve használatban van és most jöttek elő a bajok (megkopott alkatrészek, ceruza befogató behúzó tengely, kés tengely rögzítő alátét ezt szeretném ki cserélni).
Tudom vehetnék modern újat de az biztos nem bírna eddig.
Akinek van az kérem irjon rám.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
bobace
addikt
válasz Pyttawrx #147225 üzenetére
Ezek már elvileg nem azok, mint amikor megjelentek az ilyen gyorstesztek, jóval megbízhatóbbak.
Apósom meg ellenpélda a PCR-re, egyértelműen COVIDos volt, de a tesztjei negatívak lettek, mind... Sógoromtól kapta el, ugyanazok a tünetek, minden ugyanaz volt, még is negatív.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
mezis
félisten
válasz dewil666 #147226 üzenetére
Középiskola a 60-as évek derekán. Reál tagozat, 3.-ban ábrázoló geometria. Az első óra azzal telt el, hogy tanultunk ceruzát hegyezni, zsilett pengével...
A töltő ceruza nem lenne jobb?
Van abból olcsóbb is, könnyebb is, vastagabb belű is...[ Szerkesztve ]
mezis
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Vonatozott valaki mostanság Debrecen-Budapest viszonylatban?
Mennyire telítettek a járatok? Holnap reggel megyek IC-vel...szeretném tudni mire számíthatok.A jegyfoglaló rendszer alacsony foglaltságot jelez a vonatra, de amúgy bármilyen járatra is. Tehát megvan az esély, hogy nem a realitást mutatja.
-
dewil666
őstag
válasz mezis #147228 üzenetére
5, 3.5, 2 éves gyerekeknek inkább hegyezek ceruzát rajzoláshoz.
Ezért is kellene mert kb 40db szines ceruzát kellene napi szinten hegyezni.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
gps76
őstag
válasz hdanesz #147230 üzenetére
Tényleg nincsen tömve, pedig a 2399 Ft-ba kerül. Ezek pont azért kerülnek ennyibe, hogy ezekkel is menjen valaki, szerintem ennyit nagyon megér, meg a leggyorsabb is, alig áll meg pár helyen.
Arra tudtok megoldást mitlehet tenni, ha a face, messenger kétlépcsős azonosítása be van kapcsolva, és be akarnék jelentkezni, de nem küldi az SMS kódot tegnap óta. Próbáltam mindenféle módszert amiket felajánl, még ismerős face profiljáról is lehet segítséget kérni, de semmi.[ Szerkesztve ]
-
Thermaltake
tag
Valakinek egy Dupla hőcsöves 4Pin-es halk 775-re hűtő-t?
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Nyugodt, csendesebb hangulatú kocsmát keresnék egy 4-5 fős társaság számára, ahova be tudunk ülni egy kicsit beszélgetni, iszogatni. Nem kell extra hely, sőt, inkább tényleg egy egyszerűbb, csendesebb kellene, ahol lehetőleg nem túl drágák a piák és vannak olyan asztalok, ahova le tudunk ülni normálisan ennyien egy asztalhoz.
Ha valakinek van tippje, szívesen fogadom.
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
tahepa
senior tag
-
7Sony7
addikt
Srácok, kéne egy kovid teszt. Hol a legolcsóbb venni/csináltatni?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Sanki
addikt
Tudtok ajánlani nyaki ultrahangra magánrendelőt? (Pajzsmirigy miatt)
Eddig Zsolnai Éva doktornőnél voltam, viszont egész nap foglaltat jelez..
Találtam jópár rendelőt neten, fogalmam sincs melyikhez érdemes menni.(Gondolom TB-s ingyenes vizsgálatra 2 héten belül biztosan nem kapnék időpontot már...)
-
Salex1
őstag
Van itt valaki aki tudna csinálni egy elektromos kerekesszék emelőt (vagy ajánlani valakit aki tud)? kellene egy kb. 60x60-as lap, amit fel lehet elektromosan emelni olyan 40cm-t.
-
RandomName
senior tag
válasz Salex1 #147249 üzenetére
Tardi autószervízt kérdezd meg. Náluk egy fél csápos emelő (vagy csak a hajtás?) lett vásárolva a feladatra, amit még a lakatos keretbe rakott, és elektromosan is meg lett támogatva. Kb 7 éve ez még nagyon jóáras volt a gyári megoldásokhoz képest.
Szerk.: Ott 5-7 lépcsőt kellett emelni.
Szerk2: Van egy jó fej kerekesszékes srác ismerősöm, neki mondtam egyszer, hogy ha nincs felvonó, akkor város lesz belőle.
A székes fehér vár.....
Én kérek elnézést.[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest