- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz peter889 #147408 üzenetére
Mennyi kellene?
Nekem van egy pár méter vékony vezetékem, ha még aktuális
szerintem riasztó kábelMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz saril #147448 üzenetére
bamaajto.hu
Ebben nincs benne a tok ára
Az 30-40e falvastagság függvényében
Miskolcon lenne telepítve, de ott nem ismerek senkit
Mit jelent a "furatolt"?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
ezek gyártott ajtók tokkal együtt
10e Ft a felmérés/lakás, ami megrendelés esetén beszámításra kerülMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
saril
senior tag
válasz Zola007 #147452 üzenetére
nekem azt mondták hogy azok vannak orvosi rendelőkben is használva, nehezebb, több benne az anyag, jobban hangszigetel, nekem ez volt a lényeg a "sima" 80k tokkal
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Papaj x
senior tag
válasz Pyttawrx #147458 üzenetére
20 éve szerelek autót a BMW-től az Alfáig, sosem a típushibája miatt volt nagyobb baj, egyikkel sem. Mindössze, az elhanyagolt szervíz...
A tipushibák már napvilágon vannak, delphi porlasztók/magasnyomású, avagy lánc problémák. Benne van. 200e csere/felújítás. Ha megvan, akkor..
Amire oda van írva, h 200e csapágy csere, az csapágy csere. Stb stb..[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Salex1
őstag
Nem tudjátok véletlenül mennyibe kerülhet egy "főnöki" szék átkárpitozása?
-
Papaj x
senior tag
-
saril
senior tag
válasz Papaj x #147459 üzenetére
Ezért cserélek én olajat az 1.9pd-ben 7-8ezrenként szűrőkkel együtt, beleértve az üzemanyag szűrőt is! azt érdekes mód hiába ütöm, meg végsebességeket is megyek vele, (szigorúan németben, ugye!) semmi baja
mann meg többi márkás cuccról már leszoktam, sok olcsobb és középkategóriás is jó, nálam például SCT és Mannol bizonyított és ezt 100e km után tudom mondani, mannol olaj mannol/sct vagy deckeram szűrő is kiváló, ha szar lenne akkor a motorom és a pd elemek is meghullanának így 300e km körül úgy hogy én egy olajcserét az össze szűrővel megúszok 16e Ft-ból igaz mint írtam ez 8 ezrenként max. megvan de inkább előbb[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
bul07
nagyúr
válasz saril #147463 üzenetére
Hát pedig PD esetén főleg számít a jó szűrő
Jó levegőszűrő a turbó élettartalmának tesz jót, a kis porszemcséket jobban megfogja így a turbó lapátja később kopik el
Olaj szűrő egyértelmű a motornak(és ott ahol szelep is van a szűrőben főleg fontos a minőség), sok teszt van a netten hogy miben más egy közép vagy jó minőség
Üzemanyagszűrő meg a PD elemek élettartalmának, itt nem is a márkát kellene nézni, na jó azt is, hanem inkább hogy mennyi mikron szennyeződést szűrOlaj mannol hát az meg nem is közép hanem alsó polcos olaj, és volt is vizsgálat mert ahhoz hogy hozza a ráírt minősítéseket túl olcsó volt, nem tudom mi lett a vége
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
saril
senior tag
válasz bul07 #147464 üzenetére
lehet, de a 100e km-t nem viccből írtam, én azóta ezeket használom, annyi km alatt meg kijött volna ha gond lenne, és ezt írom úgy hogy a turbóm és a pd elemek még gyáriak! amúgy akkor szerinted ez is csak kamu? [link] vagy ennyire szar az eredeti castrol?!
még egy adalék nekem olajcserétől, olacseréig nincs látható olajfogyasztásom, legalábbis én nem látom a nívópálcán, tehát a motor kiváló, még mindig! nem véletlen írtam a végsebességet sem, ha egy motor tudja a végsebességét, ott nagy gond nem lehet, főleg úgy hogy részecskeszűrős (sajnos) már az enyém.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz saril #147465 üzenetére
2013teszt amit 2016-ban írtak meg a gyártó blogján, tudod azóta sok víz lefolyt
"Kis" gyártókkal pont az a baj hogy nem egyenletes a minőség és nem is ő gyártja hanem csak csomagoltat ott ahol olcsóbban kijönNálam a márka főleg akkor bukott mikkor a előre kikevert fagyállója nagyon eltért a kívánatostól
A -30 készre kevert nem volt csak -10fokos, és azért még itt az alföldön is szokott -15 lenni, most is volt
Akkor hogy bízzon egy ilyen márkába az ember, oké hogy a Mannol nem gyárt semmit csak összevásárol és csomagol, de hol van minőség-ellenőrzés
Itt ír róla
És itt a képek
Boltban szó nélkül cserélték mikkor bevitte a fagyot doboztNe úgy értsd hogy 100e alatt megöli
Hanem mondjuk egy jobb minőségű levegőszűrő az élettartalmához hozzá adhat 30-50e Km
Turbónál is a kopás nem azt jelenti hogy rossz lesz hanem gyengül a motorJenő itt mondja el mit okoz a por
Itt is beszél róla és mutatja is a kopást a turbónNincs olyan nagy árkülönbség jó és közepes vagy gyenge szűrők között
Ugye az enyém is 1.9PDTDI,
-Olajszűrőbe a Mann 1750Ft([link]), akkor spóroljak 3-400Ft-ot a gyengébb minőségen
-Levegő szűrő, eddig HENGST használtam de most BOSCH-t vettem 2500Ft-ért([link]), itt is pár száz forintot tudnék spórolni a gyengébb minőség vásárlásán, ezt is két évente cserélem úgy döntöttem itt látható hogy most ősszel cserekor mennyire volt koszos cserénél(Ugye a gyári csereperiódus itt is sok kilométer)
-Gázolaj szűrő, én inkább ennél a kilométert nézem mert nem megyek sokat és úgy döntöttem hogy 15e Km ki kell bírnia, főleg úgy hogy a gyári csereperiódus nem is tudom pontosan 60e vagy 90e Km, 5hóba lesz három éve hogy cseréltem de még nem értem el a 15e Km de ettől függetlenül most tavasszal ki fogom cserélni, most HENGST márka van benne de már megvettem és következőleg MAHLE ORIGINAL KX 220D megy bele
Itt írtam róla képpel
Na itt viszont lenne árkülönbség, de nem szabad spórolni ezen
Volt egy jó videó hogy hogy újítják fel és ott mutatták az apró furatokat a PD elemen ami el tud dugulni ha nincs jól megszűrve az üzemanyag, csak már töröltékViszont utastér szűrőből nem veszek drágát, egy kitételem van hogy körben kell szivacsnak lenni hogy jobban zárjon, mellette ne menjen át a por így én DENCKERMANN M110112 használok
Szerk
Nekem 505.01 minősítésű olaj kell PD kocsi esetén nagyon fontos hogy szabványnak megfelelő legyen
Legolcsóbb amit beleraknék REPSOL ELITE 505.01 TDI 5W40 5L [link], most Castrolt használok mert okosba azt tudom venni olcsóbban Castrol Edge Titanium FST C3 5W-30[link]
És azért 5W-30 mert nem autópályázok, mert ha melegben nagy igénybevételnek lenne kitéve a motor akkor 5W-40 kellene hogy ne égjen meg az olaj[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
diablo1984
veterán
Billentyűzetet keresek, magyar kiosztásút, 1db usb, 1 db ps2-es csatival, fekete színűt, magyar kiosztásút, elképesztően olcsóér'.
Nem kell semmi flanc, csak működjön.
Hajdúböszörmény/Debrecen átvétellel. -
bul07
nagyúr
válasz diablo1984 #147468 üzenetére
Használt
990Ft(Már ha megvan telefont megejtenék)Új
1 710.- Ft Kolink KB3162U [link] (Már ha ennyi telefont megejtenék)
1.890Ft edigital [link]
1.910Ft [link] (Már ha ennyi telefont megejtenék)
1.990Ft emag [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
saril
senior tag
válasz bul07 #147467 üzenetére
Több sebből vérzik amit írsz, sőt kb. mindből, de nem baj, én nem bánom, azt csinál mindenki az autojával, amit akar, szóval menjünk sorban.
- A kis gyártó oltári nagy hazugság és tudatlanság a részedről, blődség! [link]
"A Mannol valóban nem olajcég, csak egy olajmárka, amelynek tulajdonosa az SCT Vertriebs GmbH. Ők viszont saját feldolgozóval rendelkeznek, Klaipédában, ahol a Mannol, Fanfaro, Pemco olajok készülnek."- Fagyállóból sosem használtam mannol-t nem tudom milyen! ha az rossz széria is volt, így jártak akik használták, én rendszeresen ellenőrzöm az én fagyállómat refraktométerrel, szóval nálam ilyen nem fordulhat elő amit te írsz, mert hamarabb észrevenném mint hogy akármilyen baj legyen, nem utolsó sorban én 2 évente cserélem a hűtőfolyadékot is a fékfolyadékkal együtt! gondolom a tiédben még gyári van mind a kettőből
- Turbónál nincs kopás, nemrég lett megnézve, tökéletes, blődség, újra...
- Van olyan hogy nagy árkülönbség, főleg üzemanyagszűrőknél de a többinél is mivel én 1 évben 30-35 ezret km-t megyek így a 8ezres olaj és szűrőcseréknél, hamar spórolok sok sok ezer forintot, úgy, hogy nem látja kárát a motor sem a turbó és főleg nem a pd elemek, mivel azokat is bevizsgáltattam és a porlasztási képe még mindig kiváló, szóval abszolút blődség újra amit írsz
- Levegőszűrőnél 2 éves csere nálam 70e km-kénti cserét jelentene, újra nem tudok veled azonosulni, sőt még akkor sem ha 2 év alatt mész 15ezret, mivel, most írtad hogy olcsó, tehát évente ha nem vagy képes megadni az autodnak ezt az "olcsó" levegőszűrőt sem, az megint nem az én bajom, de én mindnekinek az éves csereperiódust javaslom akkor is ha 5-8 ezret megy csak akárki az évben, semmiképp ne hallgassanak rád...
- A legrosszabb amit írhattál és javasolhattál hogy üzemanyagszűrőnél km-t nézel, most írtad le hogy a pd elemeken nagyon apró furatok vannak, én pont ezért cserélem az üzemanyagszűrőt olajcserével együtt, ellentmondasz saját magadnak, minél gyakrabban cseréled annál hosszabb élettartamot adsz a pd elemeknek, újra arra buzdítok mindenkit hogy ne hallgasson rád ha jót akar, és meg akarja óvni a porlasztóját... mivel én 8 ezres cserémnél is jócskán szemmel látható a kosz a szűrőn...
- Utastérszűrő, én mivel 1 évben abból is cserélek 3-4-et így kb tényleg mindegy milyen lenne de azért már van rálátásom 8 fajta kipróbálása után melyik a jó, nekem..
- Itt megint úgy vélem hogy valami félremehetett, de nagyon az 501.01 az "alap specifikáció BENZINES motorokhoz szóval légyszíves olvass utána és tájékozódj milyen osztályú olaj kell a pd motorokba!!!
- 5w30 a gyári előírás, mindegy hogy tél vagy nyár, a mérnökök úgy tervezték meg az olajat hogy csakis ilyen viszkozítású olaj kell bele, nem más hanem ILYEN, újra oltári nagy blődséget írsz és ha esetleg más is olvassa, katasztrófa, nekem mint mérnök embernek az ilyen nagyon fáj... tehát SOHA ne térjünk el a gyártó által meghatározott viszkozitási értéktől, hisz mérnökök százai-ezrei így találták ki, tervezték meg, az úgy jó!
- Az én DPF-es motoromba 504.00 ; 507.00 kell, de lefogadom hogy a tiédbe is valami hasonló kellene és tuti nem a benzines szabványú 501.01
Egy szónak is száz a vége, gondold át ezt újra szerintem
-
bul07
nagyúr
válasz saril #147471 üzenetére
Igen elírtam 505.01 akart lenni
Nincs DPF elég régi kocsiIgen is kis gyártó, vagy inkább név a többihez képest
Saját blogja majd pont mást állít
Fagyállót csak azért hoztam fel hogy ha ennyire adnak a minőséglenőzésre akkor más terméküknél is így lehetÜzemanyagszűrő
Már nem azért de ha én nem megyek tényleg évi 5-6Km akkor miért cseréljek egy olyan szűrőt évente amit 90e Km terveztek, főleg ha nem gagyi a szűrő
Mintha egy porszívónál félig telelévő porzsákot csak azért kicserélné az ember mert ma nem porszívózik többet, holott holnap porszívózik(pazarlás)
Ezt írja a kocsi könyve [kép]Levegőszűrő
Én csak azt állítom amit Jenő is hogy a amit a levegőszűrő nem fog meg por koptatja a turbót, a jobb minőségű szűrő meg jobban szűr, ezt gondolom még te is elismered
Így pár száz forint spórolásért alsó polcos márkákat venni hát, mindenki maga dolga, de a kocsinak biztos nem ideális
Amúgy elrugaszkodott a gyári előírás az én kocsimnál [kép] ki az a elvakult aki 90e Km cseréli a levegőszűrőt(Hűtőfolyadék csere, szerelők ajánlása is változó van ki kettőt mond főleg ha hozzá hordják, de más 4-5 év vagy vezérléssel vízpumpával ami 5év még ha nincs meg a kilométer akkor is az öregedés miatt
Az biztos hogy új kocsi esetén nem cserélik az első 5évben nincs benne a szerviz előírásban)(Fék folyadék is 2évet mondanak csakhogy új autók esetén 4 vagy 5év az előírás, Duster esetén is 4év a gyári előírás, és ugyan az a fékfolyadék van bennük, így mindenki maga döntse el)
Olaj én a enyémről írtam mivel nem tudtam hogy a tiéd milyen sehol nem említetted, nekem ott az aláírásomba
[link] neki hiszek
És a gyártók nem egy olaj viszkozitást adnak meg egy motorhoz, felhasználástól is függhet
Tessék itt az én kocsimhoz való leírás több olaj viszkozitást is engedélyez [kép], ilyen a te kocsidhoz is lennie kell
(Mert ugyan az az olaj nem jó mindenhol minden éghajlaton, mert ugye egy motort nem csak közép európánban használnak hanem például Egyiptomba is ahol például felesleges lenne a 5W, de a nagy meleg miatt nagyobb meleg oldali lehet a jó)Az hogy a te kocsid milyen állapotba van a Mannol olajtól meg az alsó polcos szűrőktől lehet szerencse kérdése is
Hajtottam már én már olyan kocsit hogy 20e Km volt a olaj csere periódus és olyan 100e Km futásnál a főnök azt mondta nincs keret szervizre így 45e Km mentem egy olajjal, és utána se volt baja a motornak, 245e Km adtam le kocsit, de simán lehet hogy egy másik motor ugyan ilyen túlhajtástól olajzabálóvá alakult volna
Ezzel csak arra akartam utalni hogy "szerencsés" kivételek mindig vannak, de attól mégMindenki döntse el hogy alsó polcos cuccot vesz mikor a minőség se sokkal több
Főleg hogy egyes kocsik meg mennyire érzékenyek
A híres 1.33 motor ami 5W-30tól hal meg mert 0W-20 lenne a jó nekiNa de annyi, jó éjt
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz Zola007 #147447 üzenetére
50-ért az valami nagyon olcsó lesz, valszeg nem is túl jó, a sima CPL ajtóm volt 50e 3 éve, az most 80-100 körül van.
Illetve nagyon meg kell nézni, mit vesz az ember. Most vettünk egy gipszkartonfalba egy szebbnek mondható beltéri ajtót 50-ért kéz alól, de bontatlanul, de nem állítható a tok, egyik oldalra adnak takarólécet, nincs előre kifúrva a zár helye, hogy jobbos és balos is lehessen ,de ez is inkább átok mint áldás. Szóval ezeket is érdemes megnézni. Marketplacen kb csak ezek mennek.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
őstag
-
nagyúr
válasz bul07 #147472 üzenetére
Szerintem a levegőszűrőnél az olcsó is tudja ugyanazt a védelmet, csak a motor teljesítménye fog csökkenni, vagy azonnal, vagy gyorsabban, mint a drágább szűrővel.
Gyanítom hasonló lehet az olajjal is, gyorsabban romlanak a tulajdonságai, mint a drágábbnak, de ha valaki önként fele annyi idő/km után cseréli, ez pont nem számít. -
HARDVERAPRÓD
válasz bul07 #147472 üzenetére
Ha már ennyi írás lett… 😂 véletlen nem tudsz szerelőt aki a hétvégén tud segíteni nekem, úgy hogy ne nélkülözzem a kocsit? Alkatrészt ami kell viszem, csak pontosan kellene tudnom mit vigyek, köszönöm neked is előre. Akna jó ha van…
Alany: 2003-es ford mondeo mk3 2.0tdci. Dobna rám egy PM-t, felhívom, vagy írok rá. -
bul07
nagyúr
válasz Pyttawrx #147476 üzenetére
Akiket ismerek szerelőket neked messzi lenne.
(65-80km)Amúgy mit kellene cserélni?
[ Szerkesztve ]
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Fehér köpenyt szeretnék venni laborgyakorlathoz, ilyet milyen boltban találok Debrecenben? Kínaikat néztem, ott nem találtam sehol."Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Bjørgersson
félisten
Eladó hardverek:
AMD Ryzen 7 3700X 2022.12.05-ig garis
MSI B450 Tomahawk MAX 2024.09.23-ig garis
G.SKILL Aegis 32 GB 3000 MHz 2x2 db-os kit élettartam garisAs if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Shokkolo
addikt
válasz mghltm #147483 üzenetére
az lesz az, köszönöm a korrekciót!
Nem tudtam a nevüket sosem, csak sokat járok ott kocsival,
és mikor kellett eszembe jutottak, és volt azonnal minden.
Korrektek voltak, árban is tűrhető...
Ezért mertem ajánlani"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
RandomName
senior tag
Mghltm, és Shokkolo kb ugyanazt írta.
Az jó bolt, csak drága szerintem. A Hatvan-Bethlen kereszteződéssel majdnem szemben is van egy bolt. HAMZA, és ha nem tévedek Pyttawrx is arra gondolt. Nekem pl az az egyik kedvencem.
Jó a kiszolgálás, néha lehet alkudni, persze nem első alkalommal.
Másik favoritom viszont elfogult, mert ott nem tudom megítélni, hogy minden utcáról belépő embernek adnak kedvezményt*, vagy csak azért kapok, mert dolgoztam az adott üzleten amikor épült. Ez meg a Mihálykövi a Szabó Kálmánon.* Szerszámért/gépért pl azért járok a Spirálba, mert elmondod mi kell, hozzák, és elmondják mennyi. Mire pár perc beszélgetés van, már maguktól engednek az árból.
Ok, nem sokat, de pont annyit, hogy ha netről rendeled akkor a szállítási költség miatt már ne érje meg. :D"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
Zola007
veterán
válasz saril #147456 üzenetére
Utánanéztem, valóban jobbnak tűnik ez a furatolt kitöltés, mint a papír.
Értem hogy tömeg és környezetvédelem, de nehéz megemészteni mit keres a karton papír egy ajtóban :D
Te melyik cégnél vetted?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
lorcsi
veterán
használtok multimétert?
valami általánosabb, egyszerű otthoni használatú eszközt keresek
nem a leggatyábbat, tudjon értelmes minőségű méréseket
de nem is a profit keresem
találtam párat:
achuan
Peakmeter PM8233A
parkside - ez vajon a lidl-ben is enyniért szokott lenni ?
Digitális Multiméter DT-9205A
maxwell- ennek az usb-s részei elég frankó..de van ez olcsóbban is: [link]szerintetek?
mit és miért ?legutóbb kondenzátort kellett bemérnem, azt tudják mind a fentiek ?
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
nagyúr
válasz lorcsi #147490 üzenetére
Nekem ennek a klónja van, természetesen Kínából. Szeretem, nagy tudású, kényelmes pl az automata méréshatár kiválasztás, viszont a kapcsolója elég gyorsan kontaktos lett (ettől még működik, csak néha többször kell kapcsolgatni, mint szeretném). Tud kondit is mérni, de kondit, tranzisztort inkább egy ilyen alkatrész tesztelővel szoktam méregetni.
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz lorcsi #147490 üzenetére
Digitális Multiméter DT-9205A
ezt kaptam meg végül mérésre kölcsön
ezzel tudtam µF-ot mérnieladó: vadi új soundcore motion+
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #147485 üzenetére
Ami a Hatvan - Pásti sarkon van azt én is csak ajánlani tudom
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Debrecen 30 km-es körzetében keresek keresek jó állapotú családi házat fiatal pár részére.
Elvárások:
- legalább két lakószoba,
- tégla,
- gázfűtés (konvektoros is szóba jöhet),
- jó állapot.Másik ügyfelemnek keresek két lakószobás társasházi lakást. Elsősorban a belváros, illetve az Újkert, Vénkert van célul kitűzve. Számukra szóba jöhet felújítandó is.
Üdv.: Peti
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Sumptuous
senior tag
Volt valaki ma az emag/edigital ""szaküzletben""? Jó már a rendszerük?
Tegnap voltam bent, akkor azt mondták: leállt a rendszerük, még egy google keresést sem tudnak csinálni..
-
mezis
félisten
És az OTP banki rendszere működik már?
[ Szerkesztve ]
mezis
-
z0d1AK
nagyúr
Építve a sztereotípiákra, tudom, hogy itt mindenki pattanásos, elhízott, kockás pólós szemüveges a gép előtt, pont mint én. De ha esetleg van köztetek aki szereti a focit, szívesen sportolna és pénzt is keresne vele, indul a játékvezetői tanfolyam. Az elméleti képzés online. Jelentkezés február 13-ig.
Akit érdekelnek a további részletek: http://hwb.hu/JelentkezzJatekvezetonek
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs