- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz #97716736 #26239 üzenetére
XIII. kerületbe céges UPC vonal egy ideje katasztrófa. Ilyenkor este csak ketten használjuk, sokszor 2-3mbit a maximum, 30% loss, finom.
Otthon Őrbottyánban a 240es sajáttal semmi gond nincs, bár nincs is ekkora népsűrűség, mint csodás fővárosunkban.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
vzsryl
nagyúr
válasz #97716736 #26239 üzenetére
Nekünk minden gáz volt vele.
Aztán Drávanet, az korrekt volt. Utána Tarr, az még túl is teljesítette a sebességet, a pingem elérte Xero digis pingjét is. Most ADSL T-home, Szekszárdon, és stabil, csak az alacsony feltöltés miatt mindig 50 körül a ping, de rendben van.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Arkennys
addikt
válasz #97716736 #26296 üzenetére
Persze de azt várná az ember, hogy ilyeneket azért nem követnek el. Kicsit bosszantó tud lenni mikor ilyen miatt vesztenek eco ellen, vagy pici időhúzással sima ügy lenne, de nem, elő kell bújni, stb. Szóval csak amikhez minimál logika elég lenne hogy elkerüljék.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #26341 üzenetére
Nem. Így csökkenni fog az ár szerintem, bár ezen most mi is sokat spekuláltunk.
Amúgy mai utolsó meccs. Csapattársat idézve: Ezek csak MW lookos sasok voltak.
btw: T oldalon agyfaszt kaptam. Lőttem pár entryt és annyi. Kb 9 killem volt. Aztán CT oldalon beindult a wp gőzhenger.
[ Szerkesztve ]
-
Skilly
aktív tag
válasz #97716736 #26392 üzenetére
Nem kell, hogy repuljon rajta az eger. Hat az egeren nincs kulon tappancs, gyari SS Kinzu V2. Vagy az ugy nem jo, lama vagyok?
Kulonbseg ez az, ugyan ugy megy rajta nekem az eger. Neztem, hogy ugyan olyan kis suru szovetes es gumis az alja nekem is. Csak a minta kopott meg, plusz egy ket helyen mar fenyes ahogy az elobb is irtam.
Arkennys: Na ez az. Berakom en a mosogepbe, de aztan egybe jojjon ki.
marcusa: Lehet, hogy most ismerkedik a pc-vel.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
phenomHUN
senior tag
-
Vismajor01
addikt
-
Vismajor01
addikt
válasz #97716736 #26921 üzenetére
Arra próbáltam utalni, hogy az ellenféllel szemben elég unfair dolog lowrankos accounttal menni amikor a skilled 10 ranknkal jobb. Én is megyek lowrankos haverokkal, de a smurfommel, ami dupla ak(vagyis már sheriff), így az ellenfél is erősebb lesz.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest