- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz haromegesz14 #29200 üzenetére
hát, én játszottam nem olyan rég egy régi mezei 2 Ghz-es dual core os gépről, amiben régi szériás 512MB-al megáldott sapphire kártya cicereg, és 3GB ram. Oké, lejjebb vett grafikával, de gond nélkül ment még azon a gépen is
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
lemusz
addikt
Játszani játszható, de szerintem messze lesz az élvezhetőtől. Max ha vsyncet bekapcsolod a 60-as moncsidhoz. De gyanítom a 60 fps sem lenne meg vele mindig fixen.
-
haromegesz14
aktív tag
Köszi a segítséget!
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
MurdR
veterán
GT 600? Nem inkább 610/630/635/650?
60FPS körül leszel szerintem is, ha 610M, ha 630 akkor lehet picit több.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
őstag
Még a 2000-es évek elején - úgy 2003-2004 környékén - , toltuk LAN-ban az akkori Counter Strike-ot, és emlékeim szerint volt olyan része ahol egy irodaépületben kellett a túszokat sakkban tartani vagy kiszabadítani.Még arra is emléxem hogy ki lehetett lőni az ablakot , meg havas volt az udvar. A kérdésem az lenne hogy ez a játékmód a CSGO-ban benne van? Mert ha rámegyek a PLAY - Find A Game-re akkor nem találok hasonlót sem. Meg nem mellékesen tudja-e valaki hogy mi a pálya neve.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
vorosmarti
senior tag
válasz DrTechnoid #29205 üzenetére
Office a map neve, így keresd.
-
bashi
csendes tag
válasz Franky2Ster #29183 üzenetére
Én a múlt héten fogadtam a NiP-LDLC mecsre,LDLC-re tettem,nem nagy értékben,de mikor másnap néztem,hogy na akkor mit is nyertem,teljesen eltűnt minden:a fogadástörténetben maga a fogadás is,a raktáramból a feltett skinek is.Mindig nézek BOT azonosítót,ugyhogy nem lehetett scam...írtam a lounge supportnak,de semmi.
ööö....retekegér
-
po1son
addikt
No Fear My Friends D
Itt vannak a részletek a LAN-ról, amin ott lesz a Volgare.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Andris837
senior tag
No akkor az FPS mizéria véget ért. Az AC Freezer 13 pro-m tartója el volt pattanva, így nem feküdt fel rendesen a procira, ezért drasztikusan növekedett a CPU hőmérséklete. Gyári hűtővel max terhelésen se ment most 60 fok fölé a processzor, az fps droppok is elmúltak.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
-Rolika-
senior tag
Nekem egy i3 3217U+GT740M-el 1280x720 teljesen minimumon és bekapcsolt v-sync-el ritkán esik be 60 alá. Ha viszont kikapcsolom a v-syncet, akkor 80fps körül mozog.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
PeL
addikt
valaki nem tudja véletlen mi volt a hajnali 50-60MB-os frissítés változtatásai?
-
wannnabeees
aktív tag
-
PeL
addikt
válasz wannnabeees #29213 üzenetére
Közben megtaláltam én is, azért köszi
-
romero28
senior tag
ez a heti max item dobás hogyan van pontosan? elvileg 4-et dob ? , ha megveszem az operation vanguard belépőt , akkor meg hetet
más : D2-őn , sötétből hátsó kő mögött kempelő ct-t source-ben tutira fejbe tudtam lőni , itt meg 1 hit 25-öt ad mindig . ez hogy a francba lehet mikor csak a feje lóg ki , a kövön meg nem lehet átlőni , olyan vastag
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz DrTechnoid #29205 üzenetére
Benne, az Office nevű napra kell menni ehhez.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
PeL
addikt
válasz romero28 #29215 üzenetére
én rövidnél voltam ugyanígy, a T röviden állt lépcső aljától nézte közt, én meg perem fölött lőttem rá M4-el úgy hogy csak a feje teteje látszódott, és 71 in 2-t adtam neki... A vastag peremkövet pedig nem nagyon viszi át az m4, nem is értem igazából. Néha olyanokat nem ad be hogy eldobom az agyam, máskor meg nem is a csávóra lövök azt beadja a HS-t, vagy épp lábra lövök és HS-t ad, ilyenek vannak
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Haver mutatta, de szerintem max akkor lenne így értelme játszani, ha mindenki ugyanilyen felszereléssel tolná, mert azért az egérrel még mindig sokkal gyorsabban és precízebben lehet célozni szvsz.
-
po1son
addikt
Ennek mehetne egy report cheatre link...
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
törölt tag
-
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek nincs estig egy felesleges acc ja (max d.kala) estéig? Supreme haverommal játszanék, neki kéne, megköszönném
-
Andris837
senior tag
Ehh, az új patchel érkezett ez is.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
romero28
senior tag
így van , a sarkokat erősebb fegyókkal át lehet lőni , de amit írtam példát , ott a kőtömb felső síkjával párhuzamosan halad el a golyó , és tuti nem mehet át rajta , olyan vastag .
Pel : furcsa anomáliák vannak az biztos . múltkor 8 hit 95-öt toltam egy csókába famas-sal szemtől szemben
[ Szerkesztve ]
-
haromegesz14
aktív tag
g2play.net mennyire megbízható? Vásároltatok már onnan CS:GO kulcsot, vagy bármi mást?
-
haromegesz14
aktív tag
válasz haromegesz14 #29229 üzenetére
Bocsi kifutottam a szerkesztési időből!
EU Steam Key és natúr Steam Key között mi a különbség? Mit jelent ez a regionális korlátozás?
-
törölt tag
Vásároltam játékokat ott, teljesen megbízható. A másik része meg igen, a régió korlátozás
-
xenom0rph
őstag
válasz haromegesz14 #29232 üzenetére
Nem. Csak abban a régióba regisztrált profilon tudod felhasználni
halahala
-
fntastic
aktív tag
Hardverapróról olcsóbban megkapod, vagy úgy, hogy veszel 5 kulcsot (trader-ektől, vagy hardveraprón szintén) és cserélsz egy gift-re.
-
Vanir
veterán
Egy jó nap eredménye (zsinórban).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
15-12es stat, 50 pont, 5 mvp -s meccsem feldob azonnal vissza Nova3ba... he? XD előtte volt 2 lose. Hát én ezt nem értem
-
membrandj
nagyúr
Fps limithez mit kell beírni a konzolba?
i3-2120,gtx 560, full hd ,60 hz-es monitor. ( talán létezik 72 Hz-es driver hozzá,de szerintem nem fogom mokkolni. Dell u2312HMPrivát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
membrandj
nagyúr
válasz lemusz #29247 üzenetére
Karácsonyi akció keretén belül vettem 5,5 euróért, azóta dobott 2 ládát, 3 euró körül már vissza is jött.
Nem rossz játék,csak borzasztóan fel tud idegesíteni, ha nem csapatban mozgunk, nincs kommunikáció,stb.
dust2, elmegyek B-re ct-ben és 4-en elmennek a-ra.. Bejön a b rush és ennyi volt.. 1x még el lehet baszni,de amikor zsinórba 3x csinálják meg, akkor legszívesebben kibanolnám őket 1 hétre.
Ezért se tudok nagyon fejlődni.. Meg defuseolom a bombát és le tk-z a gyerek..
Tuti csináltatnék valami iq tesztet a játék telepítése előtt.Szoktunk menni haverokkal 4-en ,5-en az már jobb lényegesen, csak valaki silver 5, én silver 3 pl és itt meg nyilván kijön a különbség.
maathe
Köszi. 129 a javasolt érték?[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
CtiveR
tag
Fiúklányok nem tudja valaki, hogy a fegyverből valahogy lelehet venni a matricát hogy meglegyen külön? Vagy amíg világ a világ az a matrica beleégett a fegyverbe?
Aláírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest